Dodaj do ulubionych

Sekrety Euro 2012 - strajk na stadionie, nabłys...

09.06.13, 12:32
zażyczył sobie, by jego i znajomych z lotniska odbierały trzy czarne ekskluzywne limuzyny, a na tylnych siedzeniach czekały już trzy ładne blondynki. Miały one towarzyszyć panom podczas spotkania ich reprezentacji z Czechami.

A za stręczycielstwo kogoś posadzili, czy te dziewczęta załatwiła córka Borysewicza, Joanna B.?
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Chwila! 09.06.13, 13:00
      Wpuszczono na stadion 200 przypadkowych osób do obsługi kiosków? To zgodne z prawem było?
      • r0b0l Re: Chwila! 09.06.13, 13:16
        przecież tu jest polska, cel uświęca środki a prawo jest dla idiotów....
        • piotr_ze_wsi Re: Chwila! 09.06.13, 21:22
          Był telefon z magistratu i przekupstwo, więc wpuścili. Magistrat też chyba spuszcza z tonu, gdy zadzwonią z jakąś obietnicą.
      • Gość: m.k. Re: Chwila! IP: *.internetia.net.pl 09.06.13, 13:17
        pewnie nie, ale jako uczeń pracowałem w pizzerii i robiłem hamburgery, tez niezgodnie z prawem, nie musiałem nawet książeczki sanepidowskiej mieć, a powinienem, no i na czarno pracowałem, jak zresztą większość załogi, bo właściciela nie było stać na ZUS. Taki kraj...
      • Gość: tak tylko pytam Telefon z magistratu:-UEFA odjedzie, ty zostaniesz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.13, 18:02
        Czy to nie są działania wprost z repertuaru gangsterów i mafii?
        Powodem strajku było nieuregulowanie należności przez miejską spółeczkę! Oczywiście dureń z Mikstatu zaprzeczy i powie, że to brutalny polityczny atak szetyny...
    • r0b0l a co na to Słońce Sudetow? 09.06.13, 13:14
      czyli dlugi Radfał???
      Dalej będzie zwalać wszystko na swoich byłych kolesiów?
      .........
      Jak się rysuje przyszłość Dziury i Rolki Papieru Dupnego: duże osiedle TBS na ich miejscu powstanie najdalej za 10 lat
    • Gość: szymanski Re: Sekrety Euro 2012 - strajk na stadionie, nabł IP: *.play-internet.pl 09.06.13, 13:46
      Normalnie Karbowiak,prawie Akta Odessy ujawniłeś. Ciekawe czy UEFA już wie ,że zostało oszukane?
      • Gość: Bistor Re: Sekrety Euro 2012 - strajk na stadionie, nabł IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 16:30
        Redahtór Karbowiak prawie jak Bernstein i Woodward w jednej osobie. To może jego „głębokie gardło” podpowie Czytelnikom:
        1. Kto miał obowiązek, a tego nie uczynił, by poinformować mieszkańców Wrocławianie, w szczególności osoby mieszkające obok romskiego koczowiska o możliwej epidemii odry?
        2. Jak się nazywa, jaka firmę wtedy i ewentualnie dzisiaj reprezentuje ówczesny „szef ochrony” stadionu? A może „przypadkiem” jest na miejskim wikcie?

Te dwie kwestie, to tak na dobry początek.
    • pleple.pl Śmiać się czy płakać- oto jest pytanie... 09.06.13, 20:59
      Z ciekawości-

1/ 236 mln zł wydali w mieście fani futbolu podczas turnieju

ciekawe, jak liczone i przez kogo...

2/ 13 mln zł tyle miasto zarobiło na imprezie z wpływów od sponsorów i UEFA

w kontrze do

40 mln zł przeznaczył Wrocław na przygotowania do Euro 2012 (nie licząc infrastruktury i budowy stadionu)

Czyli "na dzień dobry" byliśmy o jedyne 27 mln w plecy? Wiem, za chwilę się dowiem, ile z tych mitycznych 236 mln zostało w postaci podatków...
      • Gość: super_helmut Re: Śmiać się czy płakać- oto jest pytanie... IP: *.internetia.net.pl 09.06.13, 21:51
        "W końcu - dzięki pomocy wszystkich ludzi na lotnisku i komendy głównej straży granicznej - Rosjanina udało się zweryfikować, a on sam do loży VIP na stadionie dotarł w ostatniej chwili"

He, ciekawe jak ta "pomoc" wyglądała. W Rosji popularne są tego typu pomoce na lotniskach, nawet gdy formalnie wszystko się zgadza. Są pasażerowie i są świnie, których zamykają na 48 h i często gęsto wracają do kraju. Widać ruski Pan z łatwością zaimplementował w Polsce swoje prawo. A w czołowej gazecie łamanie prawa opisują jako wesołą anegdotkę, i sukces straży granicznej, że nie było obciachu.

PS. Tak przestawiona logika, że po przeczytaniu tego nie wiem gdzie mam anus, a gdzie cavum oris.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka