oololek 02.10.13, 11:07 spoko, klub sportowy im zbankrutowal, to moze ochlona troche ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes Jeśli narodowiec to tylko na bicyklu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 11:49 Wyszło szydło z worka, NOP zdradził ideały prawdziwych patriotów, to rower, a nie hulajnoga był od zawsze symbolem ruchów narodowych w Europie. ridingthirdrail.files.wordpress.com/2010/04/hitler-youth.jpg W dniu 02.10.2013 cofamy nasze poparcie- Dolnośląskie Zrzeszenie Prawdziwszych Patriotów. P.S Słyszałem, że na hulajnodze to się lewą nogą odpychają. Odpowiedz Link Zgłoś
akm Nopowcy robią sobie jaja z urzędników. Będzie z... 02.10.13, 11:55 Panie red. Jacku, a dlaczego Pan "robi gnój" z ambitnej gazety, używając kolokwializmów z pogranicza wulgarności w tytule? ("robić gnój" i "robić z kogoś jaja" to ta sama półka stylistyczna, odpowiednia dla brukowca i tabloidu, ale nie dla mediów, które chcą coś znaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Nopowcy robią sobie jaja z urzędników. Będzie IP: *.dialog.pl 02.10.13, 12:18 "Robić jaja" w kontekście diety jajecznej i obrzucania jajkami wcale nie brzmi jak "robić gnój", wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walduś Re: Nopowcy robią sobie jaja z urzędników. Będzie IP: *.e-wro.net.pl 02.10.13, 12:45 Gazeta chyba już tonie. Kto dzisiaj wierzy w to co pisze Gazeta? NOP okazuję się być organizacją z jajami! Brawo NOP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydebil Re: Nopowcy robią sobie jaja z urzędników. Będzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.10.13, 17:51 Ambitnej ?! Odpowiedz Link Zgłoś
rand-all Nopowcy robią sobie jaja z urzędników. Będzie z... 02.10.13, 12:45 Jacuś idź w kibucu na Solnym na 5piętro, weź Maciejewską za rękę i pomódlcie się do wielkiego obrazu nad red Szechtera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue ale bida ! IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 13:15 proponuje jednej i drugiej stronie zgromadzić odpowiednią ilość jaj , niechaj to bedzie prawdziwa bitwa! taka "nowa wrocławska tradycja" Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_ciorana Zakompleksieni frustraci znów w akcji... 02.10.13, 13:22 Ciekawe, że żaden z tych 'patriotów' nie interesuje się historią Polski, kulturą, literaturą...Czy widziałeś kiedyś nopowca na wydarzeniu kulturalnym, w muzeum, galerii? Ja też nie, a bywam regulranie...Czy widziałęś kiedyś nopowca robiącego coś pożytecznego dla tego miasta? Potrafią tylko robić wokół siebie syf, w grupie atakować jednostki, hailować do swego idola Adolfika... Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Zakompleksieni frustraci znów w akcji... 02.10.13, 13:33 Ciekawe - ja też bywam, a Ciebie tam nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Zakompleksieni frustraci znów w akcji... 02.10.13, 13:34 > Czy widziałeś kiedyś nopowca na wydarzeniu kulturalnym, w muzeu > m, galerii? Widziałem kiedyś NOP-owca na spotkaniu z Nergalem. Ale zawodowo tam był, nie prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narodowiec Re: Zakompleksieni frustraci znów w akcji... IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 11:11 Małe sprostowanie. Dzięki zamożności moich rodziców jak również dzięki ich zaangażowaniu w moje wychowanie nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem. Już od najmłodszych lat mam do czynienia z wyższą kulturą. Nie tylko Polską. Zaczynając od małych rzeczy jak jakiś pałacyk w Rogalinie, dom A. Durera (taki malarz jakby ktoś nie wiedział) przez opere na zamku Neuschwanstein ( Bawaria ) po noc muzealną w Berlinie, galerie obrazów w Dreźnie, Londynie itd. Do tego oprócz malarstwa europejskiego i zabytków architektury "białego człowieka" widziałem również masę wystaw poświęconych technice, antykowi ( Pergamon Museum w Berlinie ) po koncert organowy w kolońskiej katedrze. Dużo by wymieniać. Teraz ( już od jakiegoś czasu oczywiście) regularnie chodzę na manifestacje nacjonalistyczne. Nie należę do NOP-u, nie kibicuje WKS-owi, ba jestem radykalnym wrogiem katolicyzmu. Wydaje mi się, że na "naszych" manifestacjach nie jestem osobą jedną na tysiąc z takim "bagażem doświadczeń". Cóż, łysa głowa i ciężkie buty w niczym mi nie przeszkadzają, no czasami w RFN się dziwnie na mnie patrzyli bo chyba data 1944 (koszulka z Powstaniem Warszawskim) im się nie zbyt dobrze kojarzyła. Wracając do meritum sprawy. Ja ciebie też ciebie w żadnym muzeum nie widziałem. O czym to świadczy ? Może o tym, że tam nie chodzisz ? Jak widać twój tok myślenia pozostawia dużo do życzenia ( bez obrazy ). Myślę, że ciężko znać wszystkich zwiedzających/widzów. Chyba, że dla ciebie wyższa kultura to profesorek bartoszewski, bauman i jakich marny teatrzyk z annem grodzkim w roli głównej. W takim razie masz racje. Nikt "od nas" tam nie chodzi. Pozdrawiam ( tak, wiem piszę na portalu szechtera) Jeszcze na koniec zacytuje Ciorana skro jesteś jego kumplem- "Pierwszy warunek doskonałego społeczeństwa:móc zabić wszystkich, których się nie lubi" Przecież o to nam chodzi : ) GNLS Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Harlukowitz robi sobie jaja z Polaków 02.10.13, 14:46 Wpiera im brednie, że UB-ecka kanalia, major Zygmunt Bauman jest dobrym człowiekiem. A tych którzy protestują, wyzywa od antysemitów, kiboli i faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus actio=reactio.Agresywna homopropaganda spotyka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.13, 16:14 sie z rownie agresywna odpowiedzia.To normalne. Mysle, ze 99% mieszkancow Wroclawia nie chce ogladac ani rozneglizowanych pederastow, ani skinow na ulicach Wroclawia.Ale skoro juz w imieniu demokracji maja prawo demonstrowac, to najlepiej blisko obok siebie,zebym mofgl ich spokojnie ominac. Odpowiedz Link Zgłoś
polakprawdziwypatriota Faszyści nie grzeszą inteligencją... 03.10.13, 07:10 Łysi chłopcy bez perspektyw kolejny raz chcą zrobić z siebie pośmiewisko. Liczę na to, że policja będzie im dogadzała pałkami tak jak to lubią. Nie od dziś wiadomo, że w takich zbiegowiskach biorą udział kryptociotki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Faszyści nie grzeszą inteligencją... IP: *.cm-12-3a.dynamic.ziggo.nl 05.10.13, 07:30 Za to ty błyszczysz wiedzą na kilometr! Szczególnie określając nacjonalistów faszystami - widać tajniki historii i polityki masz w małym paluszku! Prawdziwy z ciebie autorytet - chylę czoła! Odpowiedz Link Zgłoś