Gość: Jajaccek IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.08.01, 00:52 A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.08.01, 13:41 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem. Tzn. do ktorego? Bo Zdrojewski sam odchodzi. A czy prezydentem bedzie Huskowski - jeszcze nie wiadomo. Skadinad mam dobre zdanie o Huskowskim, choc na pewno nie ma takiej osobowosci jak Bogdan Z. A moze ma, ale nie mial okazji sie wykazac? Ale na te okolicznosc rozpoczynam nowy watek pt. Sprawy dla nowego prezydenta Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 22.08.01, 17:31 Zdrojewski juz odszedl.Huskowskiego poznalem w czasie powodzi 97r.Wrazenie bylo pozytywne,ale minelo kilka lat jego ''zasiedzenia sie w urzedzie''? O Jarochu wiem tylko, ze nie lubi wchodzicc w uklady mogace rzucic jakikolwiek cien na jego osobe. Program dla przyszlego, calkiem, calkiem.!Chociaz autostrada chyba poza zasiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:25 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem. Wolę Huskowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 23.08.01, 00:00 Gość portalu: Kriss napisał(a): > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecile > m. > > Wolę Huskowskiego. > Ja sie przy Jarochu nie upieram.Tak tylko pod rozwage sobie rzucilem.FORUM w koncu wie najlepiej! Czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:07 Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy" prezydent. Podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Moze A.Jaroch?? 24.08.01, 23:55 Gość portalu: Betty napisał(a): > Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy" > prezydent. Podejrzany. Ja też uważam, że Zdroju był lepszy, a o Jarochu nic nie mogę powiedzieć, bo własciwie jak dotychczas niczym się nie wykazał... ...ani dobrym, ani złym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-22rh16rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 00:37 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: Betty napisał(a): > > > Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy" > > prezydent. Podejrzany. > > Ja też uważam, że Zdroju był lepszy, a o Jarochu nic nie mogę powiedzieć, bo > własciwie jak dotychczas niczym się nie wykazał... > ...ani dobrym, ani złym... > Juz po ''po herbacie'',Nowa RM i Stasiek prezydentem.A Zdroja przez pare lat nikt nie podrobi.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś