Dodaj do ulubionych

Moze A.Jaroch??

IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.08.01, 00:52
A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem.
Obserwuj wątek
    • Gość: STrup Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.08.01, 13:41
      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem.

Tzn. do ktorego? Bo Zdrojewski sam odchodzi. A czy prezydentem bedzie Huskowski -
      jeszcze nie wiadomo.
      Skadinad mam dobre zdanie o Huskowskim, choc na pewno nie ma takiej osobowosci
      jak Bogdan Z. A moze ma, ale nie mial okazji sie wykazac?
      Ale na te okolicznosc rozpoczynam nowy watek pt. Sprawy dla nowego prezydenta
      Wroclawia.

• Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 22.08.01, 17:31
        Zdrojewski juz odszedl.Huskowskiego poznalem w czasie powodzi 97r.Wrazenie bylo
        pozytywne,ale minelo kilka lat jego ''zasiedzenia sie w urzedzie''?
        O Jarochu wiem tylko, ze nie lubi wchodzicc w uklady mogace rzucic jakikolwiek
        cien na jego osobe.
        Program dla przyszlego, calkiem, calkiem.!Chociaz autostrada chyba poza
        zasiegiem.
    • Gość: Kriss Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:25
      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecilem.

Wolę Huskowskiego.

• Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 23.08.01, 00:00
        Gość portalu: Kriss napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
        >
        > > A moze p.A.Jaroch-na prezydenta Miasta??Bo cos sie do obecnego zniechecile
        > m.
        >
        > Wolę Huskowskiego.
        >

Ja sie przy Jarochu nie upieram.Tak tylko pod rozwage sobie rzucilem.FORUM w
        koncu wie najlepiej! Czy nie?
        • Gość: Betty Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:07
          Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy"
          prezydent. Podejrzany.
          • roberto65 Re: Moze A.Jaroch?? 24.08.01, 23:55
            Gość portalu: Betty napisał(a):

> Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy"
            > prezydent. Podejrzany.

Ja też uważam, że Zdroju był lepszy, a o Jarochu nic nie mogę powiedzieć, bo
            własciwie jak dotychczas niczym się nie wykazał...
            ...ani dobrym, ani złym...

• Gość: Jajaccek Re: Moze A.Jaroch?? IP: *.chicago-22rh16rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 00:37
              roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: Betty napisał(a):
              >
              > > Jednak Zdrojewski był najlepszy. A ten Jaroch to taki trochę za "cichy"
              > > prezydent. Podejrzany.
              >
              > Ja też uważam, że Zdroju był lepszy, a o Jarochu nic nie mogę powiedzieć, bo
              > własciwie jak dotychczas niczym się nie wykazał...
              > ...ani dobrym, ani złym...
              >

Juz po ''po herbacie'',Nowa RM i Stasiek prezydentem.A Zdroja przez pare lat nikt
              nie podrobi.pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka