Dodaj do ulubionych

Starszy pan zleca?

IP: *.home.cgocable.net 25.09.04, 02:54
Nie rozumiem dlaczego reporterzy nie podaja nazwisk, np. sedziego czy
sedziny, ktory wydal taka skandaliczna decyzje? Chyba to nie jest nielegalne?
Dlaczego ci "fachowcy" maja byc poza wszelka kontrola spoleczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Temida Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:07
      Zgadzam się z przedmówcą. Nazwiska proszę!!!
    • Gość: Informacja Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:10
      Ja wiem jak się nazywa ten sędzia i wiceprezes Sądu Okręgowego w Świdnicy
      Pan JEDLIŃSKI się nazywa
    • Gość: Informacja Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:10
      Pan JEDLIŃSKI się nazywa
      Pan JEDLIŃSKI się nazywa
    • Gość: Lawek Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:18
      Coś niesamowitego! Żeby morderca na wolności chodził.
    • Gość: Michał Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:37
      brak mi słów by wyrazić to co czuję jak słyszę że Sąd podejmuje tak straszną
      decyzję. Przecież ten morderca mógł podczas pobytu na wolności wynająć
      prawdziwych morderców. Co wtedy?!
    • Gość: Wiesiek Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:14
      Dużo szczęścia miał Mariusz C. bo gdyby trafiło na prawdziwych morderców to już
      by dzisiaj nie żył.
    • Gość: Gaude07 Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 08:17
      nie rozumiem dlaczego oskarża się Mariusza C. Przecież on ratował swoje życie.
      Wybrał rozwiązanie które gwarantowało mu ocalenie życia. Ja też bym tak zrobił.
      Paranoja.
    • Gość: ozi Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 08:31
      Nie pojmuję co się w naszym Wymiarze Sprawiedliwości dzieje ?
      Jestem prawnikiem i uczono mnie że za takie przestepstwo popełnione w takich
      okolicznościch nie ma mowy o poręczeniu majątkowym. Gość jest niebezpieczny jak
      cholera i jego wiek nie ma tutaj nic do rzeczy. POwinien zgnić w więzieniu.
    • Gość: Lemi_Oscar Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 08:06
      Sędzia który wypuścił tego mordercę musi zrezygnować z pełnionej funkcji
      To jedyne poważne wyjście z tej sytuacji.
    • Gość: Paweł Z. Re: Starszy pan zleca? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.10.04, 09:00
      Nie od dziś wiadomo, że w wymiarze sprawiedliwości bardzo źle się dzieje. Kiedy
      w końcu odpowiednie władze postanowią coś z tym zrobić?
      Niestety, to nie jest kwestia poszczególnych ludzi, ale całej instytucji.
      Dlatego jedynym rozsądnym krokiem zaradczym jest jej rozbicie.
    • Gość: ROZTROPEK Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:45
      KORUPCJA ... i jeszcze długo, długo nic.
    • Gość: Owen&Owen Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:07
      I co sobie pomyślą o nas inni? Jak ta Polska ma zaistnieć w Europie?
    • Gość: Marek Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:13
      Czekam na następne takie postanowienie - wdzięczny morderca.
    • Gość: Meduza Re: Starszy pan zleca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:37
      Pięknie rozegrane. Reszta należy do wymiaru sprawiedliwości. Obiad podano
      wystarczy zjeść.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka