vik01 26.01.17, 11:31 Siemanko, za niedługo mam egzamin i chciałem się dowiedzieć jakie błędy najczęściej są popełniane na egzaminie? Za co oblaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
victoria.15 Re: Prawko 27.01.17, 10:35 Ja zdałam w sumie za pierwszym razem, ale pamiętam, że brałam jeszcze dodatkowe jazdy w Kursancie, bo chciałam pojeździć po trasach egzaminacyjnych i Pan instruktor mi powiedział, że mam uważać przy lewoskrętach i jak egzaminotor mi powie "na najbliższym skrzyżowaniu..." bo często ich nie rozpoznajemy :D no i strzałka.. bo podobno dużo osób sie nie zatrzymuje do końca, tylko zwalnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_21 Re: Prawko 10.09.18, 22:32 No to mozemy sobie przybic piątkę, bo ja też zdalam za pierwszym razem. Co prawda nie bralam dodatkowych jazd, ale robilam caly, standardowy kurs w Kursancie. Mogę jednak powiedziec na czym 2 razy (!!!) oblałam egzamin wewnętrzny :) Otoż za pierwszym razem na mieście - za wymuszenie pierwszeństwa (choć było to mocno dyskusyjne moim zdaniem), a za drugim - o zgrozo, niby banał, ale uważaj na to!!!! Przekroczenie dozwolonej prędkości. Tak się wyluzowałam, że dałam po heblach ;) chyba pod wplywem adrenaliny. Oj, to oblanie bolało... ;) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś