Gość: skadi IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 27.04.02, 14:09 czy sa we wroclawiu jacys skinheads???????odezwijcie sie jesli jestescie!!!! oi! oi! oi! skinheads united! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drug Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 14:56 Gość portalu: skadi napisał(a): > czy sa we wroclawiu jacys skinheads???????odezwijcie sie jesli jestescie!!!! > oi! oi! oi! skinheads united! Moja babcia jest skinheadem. Chodzi z bejsbolem i trzeba na nią uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: skinheads 27.04.02, 16:19 Nie ma tu skinow bo: a) trzeba umeic wyczytac drukowane b) pewnie sa na spotkaniu AA (anonimowych antysemitow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: skinheads IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 17:22 hihihi, skinheady:))) na forum.... dobre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 17:33 Uwazaj na babcie druga - ona rzeczywiscie nie zartuje... Poznasz ja po sfastyce na czole i jednym oku. Oi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drug Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 21:40 Gość portalu: Homar napisał(a): > Uwazaj na babcie druga - ona rzeczywiscie nie zartuje... > Poznasz ja po sfastyce na czole i jednym oku. Oi! Uważajcie, właśnie wyszła z domu. Zachowajcie szczególną ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazi Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 23:26 kolego nie przejmuj sie ci powaleni malkontenci nie odrożniaja nazi skins od skinheads oi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skadi Re: skinheads IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 29.04.02, 18:52 jestem kolezanka raczej:))) a swoja droga to wiem, to w tym kraju niestety powszechna tendencja...tak jak i mylenie ksiedza z bogiem hehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 21:16 Gość portalu: skadi napisał(a): > (...) tak jak i mylenie ksiedza z bogiem hehe:))) Calkiem serio prosze o wyjasnienie, jak jest roznica miedzy nazi skins, a skinheads. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: skinheads 30.04.02, 08:48 Różnią się bieżnikiem w butach, ci pierwsi mają podeszwy w kształcie swastyk, drudzy w kształcie krzyża celtyckiego. A tak na serio to ci ładni chłopcy często ratują ludziom życie, przestają w porę kopać :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazi Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 08:58 nexus20 napisał(a): > Różnią się bieżnikiem w butach, ci pierwsi mają podeszwy w kształcie swastyk, > drudzy w kształcie krzyża celtyckiego. > A tak na serio to ci ładni chłopcy często ratują ludziom życie, przestają w > porę kopać :). >> ty faktycznie musiałeś dostac z glana że nie widzzisz różnicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakdi Re: skinheads IP: *.pl 30.04.02, 09:22 odlamow skinheads jest bardzo duzo. miedzy innymi istnieja chyba najbardziej popularni i najliczniejsi tzw. ns czyli narodowi socjalisci zwani nazi skins. oprocz tego sa nr czyli narodowcy, garstka apolitic skinheads czyli oi!owcy, sa tez sahrps czyli skinheads against racial prejudice(skinhead przeciwko uprzedzeniom rasowym) oraz reds, rash- czyli red anarchy skinheads- innymi slowy lewaki badz anarchisci...wiec jak widzisz bycie skinheadem nie jest rowne byciu nazi. a tak swoja droga to pierwsi skinheads byli apolityczni- dopiero potem zaczelo sie politykowanie i te wszystkie podzialy. jeszcze jakies pytania? chetnie odpowiem:)dziekuje za zainteresowanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: skinheads 30.04.02, 10:02 Gos´c´ portalu: sakdi napisa?(a): > jeszcze jakies > pytania? chetnie odpowiem:)dziekuje za zainteresowanie:))) czy istnieja skinhads wegetarianie? i jak czesto sie dziela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: skinheads IP: 62.8.156.* 30.04.02, 10:10 O kurcze! To oni dzielą się jeszcze lepiej niż polska prawica ;-) J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: skinheads IP: *.tlsa.pl 30.04.02, 10:35 a Ty z jakiego odlamu jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompot Re: skinheads IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 30.04.02, 10:45 Gość portalu: qwerty napisał(a): > a Ty z jakiego odlamu jestes? ja z postmodernistyczno-awangardowego-skrajnieprawicowego-socjalistyczno- antynikotynowego-zielono-parastrukturalnego-infrahermeneutyczno-szablozębnego. wyróżniamy się srebrnym paskiem pod lewym glanem, pomiędzy trzecim a czwartym ząbkiem na podeszwie licząc od przodu.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Skadi..! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 11:03 Dzieki za to, ze wymienilas nazwy poszczegolnych odlamow skins. Mozesz jeszcze je troche scharakteryzowac? Rozmumiem, ze nazi skins, to Ci od kopania staruszek i scigania murzynow, tak? A skinheads? Kopia murzynow i scigaja staruszki? :-) - zartuje, ale prosze o wyjasnienie. Ty jestes pewnie w apolitic oi!-owcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: Homar... IP: *.wroc.gazeta.pl 30.04.02, 13:06 HejHo - mar! Całkiem interesujące minizestawienie: ucsub.colorado.edu/~broadfoo/Skins.html acho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Re: Skadi..! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 15:29 az nie moglbym sobie darowac jakbym nie wzial glosu w dyskusji... ze skinami jest pewnie jak i z innymi subkulturami, sa tacy co udaja dobrze i tacy ktorym pozowanie nie wychodzi i ci sa najgorsi... Osobiscie nic nie mam przeciwko poki tylko trzymaja sie tak na 2 metry odemnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: Skadi..! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 22:39 Och Predo, Ty Cieciu !!! Za tydzien MATURA, a Ty robisz bledy ortograficzne: pisze sie "ode mnie" a nie "odemnie" !!! UCZ SIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skadi Re: Skadi..! IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 30.04.02, 17:25 dziekuje acha za umieszczenie adresu stronki:) ja osobiscie slucham jak najbardziej muzyki oi!owej, ska i rac(rock against communism), poglady mam prawicowe ale naziolem oczywiscie nie jestem, nie znaczy to ze ich zwalczam, ale poporstu nie jestem i nie mieszam sie. jestem za idea skinheads united oprocz reds czyli lewakow oczywiscie. nastepnie punx&skins (co czesto pojawia sie w tekstach oi!owych zespolow). wspolny dla wszystkich skins jest zapewne patriotyzm. hmm...prosilabym o konkretne pytania, bo w sumie nie wiem co pisac. aha istnieje fajna stronka z ktorej sporo mozna sie dowiedziec www.oinet.prv.pl pozdrowienia!!! oi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Skadi..! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 19:14 czym się wizualnie te odłamy różnią? bo nie wiem kogo bić od razu a kogo dopiero jak da mi pretekst... :P Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie_walker Re: skinheads 30.04.02, 20:36 <i>Bycie Skinheadem jest walka o to w co wierzysz, uważasz za słuszne Jest to też bycie pierwszym do otwierania piwa na imprezie i ostatnim, który z niej wychodzi</i> (za oinet.prv.pl) Kurde - jestem skinem, ale jaja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazi Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 08:45 Skadi lepiej nie przyznawaj się na tym forum że masz poglądy prawicowe bo zostaniesz okrzyknięta faszystką i antysemitką:-).Ciekawe czy chadzasz do Mednessa ? A co do podziałów ruchu skins , pare ładnych lat temu modny był gey- skins.dziwnie to brzmi ale tak było. Zaglądali czasami do wrocławskiej Sceny. pozdroi!wienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario Re: skinheads IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 11:45 Gość portalu: Nazi napisał(a): > pare ładnych lat temu modny był gey-skins... !!! I oni też lali tych kilku wrocławskich murzynów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skadi Re: skinheads IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 01.05.02, 14:18 eh...tak swoja droga to ja nie jestem z wroclawia a z warszawy i chcialam sie poporstu dowiedziec czy sa u was jacys skinheads......no coz......wyszla z tego dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazi Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 21:35 Tak lali tych afroamerykanów w " smingus - dyngus " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinhead Re: skinheads IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 22:51 jasne, ze jestesmy!!!!!! oi! oi! oi! pinheads united! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skadi Re: skinheads IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 02.05.02, 10:08 pinheads??? heh...spoko.... oi! Odpowiedz Link Zgłoś