Gość: Solar IP: 80.51.234.* 04.11.04, 22:26 Jezeli masz zamiar wziąś kredyt z tego banku głeboko się zastanów lub zakup czegos krdytowanego przez ten bank dobrze czytaj umowę bo cie ogołacą że zostaniesz bez spodni !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Lukas Bank IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 12.12.04, 19:42 dokladnie tak !!!popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes wiecej szczegółów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.12.04, 11:06 Chodzę właśnie za kredytem u nich. Opiszcie swoje przygody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytobiorca Re: wiecej szczegółów IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.01.05, 00:42 Chcą, żeby spłacać!!! Chamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lukas Bank IP: 80.68.236.* 08.03.05, 19:23 Bierzesz pozyczkę to trzeba spłacać, to chyba oczywiste. Czytaj dokładnie umowe, a banki mają pewną standaryzacje i postępują w podobny sposób. Pracuje w konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
turez Re: Lukas Bank 08.03.05, 20:09 a jakieś konkrety?:-) bo pewnie jesteś zdesperowanym kredytobiorcą, który wziął kredyt ponad swoje siły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Lukas Bank IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 11.05.05, 19:21 zdziercy naliczyli 38% w roku ,nie wezme porzyczki juz nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
mondzus Re: Lukas Bank 11.05.05, 22:46 Dokładnie!! LUKAS to banda złodziejiiiii!! Nie bierzcie u nich kredytów, bo naprawdę nie warto !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia Re: Lukas Bank IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.05.05, 08:15 ja wziełam kredyt 2500 spłaciłam go o 1100 więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lukas Bank IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.05.05, 17:08 Trzeba było czytać umowę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lukas Bank IP: 80.68.236.* 16.05.05, 19:18 tak, tak, święta racja, czytajcie co PODPISUJECIE WŁASNORĘCZNIE, nikt Was do tego nie zmusza, a na umowie jest wszystko wyraźnie napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Lukas Bank IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.05.05, 00:17 ja biorę od nich zawsze na tzw 0% na zakup mebli sprzętu, rtv. Natomiast pozapromocyjne kredyty mają bardzo drogie ale to wszystko jest opisane w umowie. Jak ktoś się bardzo podnieci zakupem to chciwość często przesłania oczy. Po prostu należy czytać umowę i liczyć. I dlatego matematyka powinna być przedmiotem obowiązkowym na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkStar Re: Lukas Bank IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.05, 19:08 Gość portalu: tom napisał(a): > Po prostu należy czytać umowę i liczyć. I dlatego matematyka powinna być > przedmiotem obowiązkowym na maturze. Bez przesady. :P Wystarczy w zupełności, że jest w programie nauczania szkoły podstawowej i średniej. Większość rzeczy później się zapomina i nie używa. Nie sądzę, żeby do obliczenia oprocentowania kredytu potrzebne były granice, ekstrema, pola figur i całki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Lukas Bank 02.06.05, 18:23 tak to juz jest, jak sie szybko splaca to lepiej bo jak ciagnie sie kredyt przez lata to wiadomo ze odsetki beda duze.W lukasie wzialam 2000zl na ta karte "maxima" mam splacac po 100zl po pierwszym miesiacu przyszedl wyciag z konta na koncie bylo 200zl, ktore bylo wczesniej + 100 wplacone - 50zl odsetek. Ale teraz place wiecej niz 100zl kredyt szybko maleje i odsetki tez. Bo gdybym tak po 100zl wplacala to nigdy bym chyba nie splacila, ale i tak mam zamiar znow wziasc, ale wiecej tym razem ok 6000zl gdzie polecacie? gdzie jest konkurencyjne oprocentowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś