Dodaj do ulubionych

TVP3 WROCŁAW TO DNO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:42
O otwarciu mostu Millenijnego przygotowali kruciutka wzmiankę w materiale o
wszystkich swietych i sytauacji na drogach. Nic dziwnego ze taki syfiasty
materialik warszawaska TVP nie wziela i dzieki temu nikt w Polsce nie
dowiedział się o otwarciu naszego mostu. To jest skandal.
W koncu nie codziennie otwiera się most warty 150 mln złotych.
Gdy otwierano nowe mosty w Krakowie, Warszawie, Poznaniu to wszystkie
telewizje o tym trąbiły. A u nas???? Zamiast wykorzystać takie swietne
wydarzenie do promocji Wrocławia to nie zrobiono nic.
Podziekujmy TV Wroclaw za amatorszcyzne.
Obserwuj wątek
    • Gość: DITRAN Dno to mało powiedziane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 18:52
      We wrocławskich mediach jest tak, że nie można robić materiałów lepszych niż
      robi Warszawa. Kiedy pracowałem w PRW i robiłem lepsze materiały niż robi
      trójka, to mnie zjeba..i jak psa. Młodzie didżeje,nakrzyczeli na mnie, że mamy
      być gorsi od Warszawy. Do dziś tego nie pojmuję, dlaczego. Wywnioskowałem, że
      Warszawa zawsze ma być lepsza i tak jest w każdej dziedzinie.
      • Gość: Łoś_bimbacz wydarzenie ogólnoświatowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:59
        dzienniki trwają 20 minut, a kiedy masz do wyboru wybory prezydenckie w USA,
        Ukraninie, stałe relacje z Iraku i swojski Orlen, to materiał z otwarcia
        obiektu inżynierskiego nawet przez trzech najpięknijszych prezydentów w świecie
        przepadnie,no może zakwalifikuje się ten bezzębny emeryt, któremu most
        podobał się bo jest żółty - do reklamy colgate...
    • Gość: King Floyd Re: TVP3 WROCŁAW TO DNO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 01:25
      Jak ostatnio oglądam Fakty to zbiera mi się na pawia a szczególnie jak prowadzi
      to pewna nieuczesana i strasznie zmęczona pani... nie znam jej nazwiska bo
      tyłówka tak zapie..dala, że nie idzie przeczytać. Z pewnością to nie jej wina
      bo od tego są styliści, fryzjerzy, ale ... jak nie ma kasy (czy to możliwe ?) i
      klasy (co do tego to jestem pewien) to już nic im nie pomoże. Bardzo podoba mi
      się sąsiednie forum na którym pajacują pracownicy TV Wrocław oceniając sobie
      nawzajem nieprzeciętne zdolności i wygląd. Czy oni już całkowicie zdurnieli ?
      • Gość: Sid Vicious No i co z tego, że była zmęczona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 18:57
        Co zwalniasz za to ludzi w pracy, że są zmęczeni a szef wymaga ostrej roboty
        przez 15 godzin to się nie dziw. W kapitalistycznej Polsce pracodawcy nie liczą
        się z pracownikami, chyba norma.
    • Gość: King Floyd Re: TVP3 WROCŁAW TO DNO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 01:30
      To jest dobre ! Sprawdź to :
      • nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenterach? (68) Gość: milena
    • Gość: Gierek Re: TVP3 WROCŁAW TO DNO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 17:45
      A ja bym tak chciał, żeby w telewizji było więcej nie tylko o mostach ale także
      o spuście surówki, wydobyciu surowców i - koniecznie - wiecej prządek i
      dojarek. I wysyłać te informacje nie tylko do Warszawy ale także w świat a
      nawet w kosmos. Ale mosty przede wszystkim!!!
      • Gość: Jimmy Re: TVP3 WROCŁAW TO DNO IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:39
        MIeszkam w woj.opolskiem.Ale tak się składa,że w naszej kablówce mamy TVP
        Wrocław a nie Opole.Opolski serwis można oglądać na TVP2.I moim zdaniem TVP 3
        Opole nie dorasta do pięt wrocławskiej Trójce!Owszem,na pewno wrocławska 3
        ideałem nie jest,ale "Fakty" są dobrym serwisem w porównaniu do tych z
        Opola.Macie program non-stop a w Opolu...tylko serwisy a w pozostałym czasie
        retransmisja Katowic.No comment.Oglądam czasami TVP 3 Wrocław i uważam,że
        kiedys za czasów większej odrębności od TVP 3 Wspólnego Pasma to wroclawska TV
        naprawdę była dobra.A teraz??Większość programu i tak stanowi warszawa.Na plus
        wrocławskiej TV należy dać też jakość techniczną-super obraz,profesjonalne
        kamery i jakość dzwięku oraz bardzo dobry nadajnik na Ślęży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka