Gość: michael IP: *.dozamel.ssk.pl 29.04.02, 13:28 Czy ktos widział nowe przedstawienie grupy Ad Spectatores Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarosz Re: Tragedia Ksieżnej Amalii IP: *.vogel.pl 29.04.02, 14:49 Ano ktoś widział - jest nawet na Forum odpowiedni wątek: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=1729461&aut=+tyrysek&aid=1729461 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skawi czyzby tragedia? IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.04.02, 21:35 ciekaw jestem kiedy maciej masztalski wydorosleje wreszcie i przestanie marnowac talent, ktory (uwierzcie mi) ma, zadajac sie z amatorami roznych kalibrow i zabierze sie za teatr przez duze T. nadchodzi czas kiedy sam entuzjazm nie wystarcza by cos stworzyc, pytanie kiedy mm uswiadomi sobie tem fakt. tak czy inaczej ciesze sie, ze cos dzieje sie w kochanym wrocku, mackowi i reszcie wielkie zyczenia powodzenia. tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: czyzby tragedia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 23:15 amatorzy różnych kalibrów mogą mieć różne talenta.... czasem ważniejsza chęć niż szmal i ambicje.... każdy dorośleje w swoim tempie, narzucanie cudzego tylko szkoda.... pomóc może (jeśli ta pomoc potrzebna) przyjacielska krytyka, a nie mądrzenie się na forum.... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: czyzby tragedia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 16:00 Gość portalu: skawi napisał(a): > ciekaw jestem kiedy maciej masztalski wydorosleje wreszcie i przestanie > marnowac talent, ktory (uwierzcie mi) ma, zadajac sie z amatorami roznych > kalibrow i zabierze sie za teatr przez duze T. Amatorów u nas już nie ma! Wszyscy biorą pieniądze (przez p lub P? - niepotrzebne skreślić). A kaliber zależy od entuzjamu... Ja pozdrawiam również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki S Re: czyzby tragedia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 23:12 Smutek mnie ogarnia jak popatrze na dwa ostatnie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.M.W. Re: czyzby tragedia? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 16:37 "Tragedia ..." bardzo mi się podobała.Może to było trochę niedopracowane,ale ogólne wrażenie-rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś