Gość: grzeegorez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:11 jestem zerem.. nawet nie zerem, smieciem po prostu. Już dawno powinienem wylądować w kuble.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jekdok Nie martw się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:17 Głowa do góry. Zero jest zwykle w środku skali ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeegorez Re: Nie martw się!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:56 pocieszenie wyzeruję, jak to zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Bez zer nie byłoby milionów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:38 Nie mówiąc o miliardach. A Listopad szybko minie. No chyba że jesteś posłem Z. lub G. ze speckomisiów - to rzeczywiście przerypane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: zerem jestem 12.11.04, 23:01 jak to spiewalo Lady Punk..? Mniej niz zero..? zawsze moglo byc gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: zerem jestem IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.11.04, 12:23 E, chyba nie, skoro jesteś zdolny do takiej refleksji. Myślałeś o kontakcie z terapeutą? Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: zerem jestem 13.11.04, 14:10 Gość portalu: grzeegorez napisał(a): > > jestem zerem.. nawet nie zerem, smieciem po prostu. Już dawno powinienem > wylądować w kuble.... No i zobacz masz już kilka postów w Twoim wątku - wcale nie jesteś takim zerem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny B good Re: zerem jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:15 Nie jestes zerem. Uswiadom to sobie. To kim jestes zalezy tylko od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Słońce wreszcie zaświeciło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 16:18 i spójrz ono też jest okrąglutkie, a nikt nie traktuje go jak niepotrzebnego śmiecia. Październik miesiącem oszczędzania, listopad miesiącem deprechy (czy to ma jakiś związek?), ale to wszystko przemija i znowu jest fajnie. Zima wasza, wiosna nasza, lato Muminków a co z jesienią? Polecam świetną pioseneczkę Grotowskiego (Olka) do tekstu Waligórskiego "Jesień idzie, nie ma na to rady". Zresztą każdy tekst Waligórskiego poprawia nastrój (przynajmniej mój). Trzymaj się i nie daj depreszce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: zerem jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:17 Jak to śpiewano w śp. "Sześćdziesiątce"? "Wszak jednostka to nic, dopiero zera zmienią ją wam w miliony!" Odpowiedz Link Zgłoś