Gość: kamilka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:32 Witam, czy ktoś z Was nie zna miejsca, gdzie (we Wrocku lub okolicy) potrzebna jest pielęgniarka? Bliska mi osoba szuka pracy... bardzo... Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamilka Re: pielęgniarka szuka pracy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 21:09 pacjent3 napisał(a): > Prywatnie??? Najlepiej w jakiejś instytucji zajmującej się ochroną zdrowia, ale myślę, że mogłaby też np. opiekować się kimś obłożnie chorym. Mam nadzieję że nie pytasz tylko "dla jajów" drogi pacjencie3 :-) Pozdrawiam kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3 Re: pielęgniarka szuka pracy 04.05.02, 21:31 Gość portalu: kamilka napisał(a): > pacjent3 napisał(a): > > > Prywatnie??? > > Najlepiej w jakiejś instytucji zajmującej się ochroną zdrowia, ale myślę, że > mogłaby też np. opiekować się kimś obłożnie chorym. > Mam nadzieję że nie pytasz tylko "dla jajów" drogi pacjencie3 :-) > Pozdrawiam > kamilka > Pielegniarka "dla jajów"- nie stanowczo nie.Jeszcze nie?? Ale zawod sobie wybralas.?:( Oczywiscie chcesz zasilic protestujace pikiety.:))?? Dzialy personalne: Kliniki(na Pasteura, Chalbinskiego, Curie- Sklodowskiej,Poniatowskiego)szpitale: Brochow , Kaminskiego, Gaj. Urzad pracy.Do Norwegii??? Bardzo wielkie wymagania, ale duze zapotrzebowanie i placa super !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś