Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Krzysztofem Pełechem*

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.04, 00:24
taaaa, z roku na rok festiwal coraz mniejszy, coraz więcej koncertów dla dzieci, coraz więcej gwiazd
"nieznanych w Polsce", coraz więcej "gwiazd" znanych w okolicy i coraz częstsze "samozatrudnienie".
Obserwuj wątek
    • Gość: towarzysz Re: Rozmowa z Krzysztofem Pełechem* IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:31
      czyżby ujawnił się jakiś niespełniony gitarzysta, którego zżera zazdrość ?
    • Gość: Jan Uwazny Gitara plus Szmal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:19
      Program tegorocznej Gitary to żenada. Impreza wyraźnie jedzie w dół. Wszystko
      O.K. jeśli tzw. Towarzystwo Gitarowe realizowałoby ten eksces na własny
      rachunek. Ale okazuje się, że Miasto wspiera tę imprezę kwotą 75 tys. zł.
      Skandal
      • Gość: Marcin Sołtys Re: Gitara plus Szmal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:16
        Rzeczywiscie w tym roku cos kiepsciutko... Za czasow Gitary Plus festiwal mial sie duzo lepiej. Przy okazji - ktos wie, dlaczego zmieniono nazwe?
        • Gość: członek wtg Re: Gitara plus Szmal IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:45
          wszystkim malkontentom polecam wybranie się na koncerty festiwalu - szczególnie
          rekomenduję emmanuela ( ile ten koleś koncertów gra widać na stronie
          www.tommyemmanuel.com/tommy.htm ) i cortesa.... potem wszelkie krytyki
          mile widziane...
          • Gość: emenems Re: Gitara plus Szmal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 00:48
            Nazwę zmieniono bo się poprzedni organizatorzy pokłócili i poszło też podobno o prawa do nazwy
            więc dla świętego spokoju zastąpiono ją prawie inną.
            Towarzyszu! na gitarze to ja umiałem kilka akordów, ale to było w czasach "harcerskich".
            Rzeczywiście dopiero okaże się jaki będzie ten festiwal niemniej starałem się wykazać kilka
            niepokojących zjawisk które uprzednio nie były tak mocno zarysowane.
    • Gość: nieznany Re: Rozmowa z Krzysztofem Pełechem* IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:18
      panie emenems napisał pan : "... coraz więcej gwiazd
      "nieznanych w Polsce", coraz więcej "gwiazd" znanych w okolicy..." - tak z
      czystej ciekawości, bardzo chciałbym poznać zestaw gitarowych gwiazd znanych w
      PL...a może by tak zaprosic pana Goyę grającego z playbacku... to by było
      ciekawe i fani "ich troje" może by się zjechali do filharmonii... ;-)
      • Gość: emenems Re: Rozmowa z Krzysztofem Pełechem* IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 21:47
        Jeśli sugerujesz mi że znam gwiazdy na poziomie "Ich Troje" to pomyliłeś forum. Ja z pewnością nie
        pomyliłem....A co do "gwiazd gitary znanych w Polsce" to nie zamierzam nic wyjaśniać. Skoro sam ich
        nie potrafisz wymienić to po co się wypowiadasz w tym temacie? Zapewniam Ciebie że od jakiegoś
        czasu raczej trudno gitarzystów światowego kalibru dostrzec w programach "Gitary". A Ci najwięksi
        wydają się być poza zasięgiem możliwości organizatorów. Obawiam się że programy są konstruowane
        na zasadzie koleżeńskich znajomości, pytanie-czy wg zasady: "ja zapraszam ciebie, ty zapraszasz
        mnie"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka