Gość: dociekliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:11 co za bzury, albo bedzie rekrutacja albo nie, kilkanascie osob na 100 to jest klikanascie procent, to faktycznie zadna rekrutacja ;). Ciekawa maja matematyke w tej cocacoli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Coca-Cola we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.12.04, 16:49 Hmm, myslę że więcej, bo zarobki w CC nie są jakoś szczególnie wysokie. Magazyn (bo w rzeczywistości to magazyn, zwany centrum dystrybucyjnym) będzie przeniesiony do wrocławia, na drugi koniec wrocławia względem wyjazdu na Środę, zatem 2h drogi ze Środy. Kosztowne i czasochłonne, aktualnym pracownikom raczej się to nie opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: Coca-Cola we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:23 A mnie zastanawia jak sprawę widzą wrocławianie. Ci zwykli i ci z ratusza. Czy to sukces naszego miasta, czy też raczej porażka nas wszystkich? Przypomnę tylko parę faktów: - sierpień 2000 - CC zwalnia w Środzie ponad 100 osób tłumacząc to "zwiększeniem efektywności przedsiębiorstwa" - a prawda jest taka, że po znalezieniu w wyprodukowanych w Środzie butelkach GRZYBA (pleśń) i nagłośnieniu sprawy sprzedaż im spadła tam mocno, że stracili (według różnych szacunków od 7 do 10 mln zł) - w Środzie mieszka ok. 8500 osób - bezrobocie w powiecie dochodzi do 22 procent To jak, cieszymy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Coca-Cola we Wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 12.12.04, 19:48 Gość portalu: pepsi napisał(a): > A mnie zastanawia jak sprawę widzą wrocławianie. > Ci zwykli i ci z ratusza. Czy to sukces naszego > miasta, czy też raczej porażka nas wszystkich? > To wielka tragedia i hanba!!! Władze miasta powinny podac sie do dymisji a mieszkancy biczowac i pokutowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni ALWAYS COCA COLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:54 Tak. Wszyscy biczami i na kolanach dookola katedry. Pomór powszechny. Odpowiedz Link Zgłoś
no.logo Nie uwierzysz - zgadzam się z Tobą :-) 12.12.04, 20:38 Gość portalu: Rafis napisał(a): > To wielka tragedia i hanba!!! Władze miasta powinny podac sie do dymisji a > mieszkancy biczowac i pokutowac! Ku mojemu głebokiemu zdumieniu podoba mi się Twój ironiczny komentarz do poprzedniego postu. A poza tym, to szkoda - bo nam bezrobocie W STATYSTYKACH wzrośnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Nie uwierzysz - zgadzam się z Tobą :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:10 Czyli znowu... gdzie się nie ruszysz - dupa z tyłu... Ku.. Odpowiedz Link Zgłoś