Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego LARYNGOLOGA

04.01.05, 14:17
Witam Szukam dobrego laryngologa -DOBRY CZYLI TAKI CO NIE TYLKO WEZMIE FOSE
ALE SZCZERZE POMOZE- we Wrocławiu prywatnie tez może być Może znacie kogos z
Akademii Medycznej z tytułem prof lub dr Bede badrzo wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: juli Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 14:20
      dr Maciej Przestalski, przyjmuje zdaje się też w Dolmedzie na Legnickiej, ale
      nie wiem czy z ubezpieczenia.
    • Gość: tato Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.01.05, 18:10
      dr Sward na Lelewela, emerytowana ale bardzo dobra-drogo 70 zł wizyta ale warto
      • Gość: As Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.05, 22:16
        Dr Sward jest dobra tylko od niesłyszenia (i tu też są kontrowersje). Jesli to
        gardło - nie polecam.
        • Gość: atteronesco Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.05, 23:04
          Zgadza sie, As ma racje.
        • Gość: tato Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.01.05, 10:51
          mojego synka wyleczyła z gronkowca złocistego w gardle w sposób doskonały
    • gosia275 Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 01:17
      Dziękuje Wam za odpowiedzi :) Czekam na nastepne
      • Gość: Ewaher Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 01:56
        dr Chącka w przychodni na ul.Ignuta (okol.Dokerskiej-Kozanów.Wspaniały człowiek
        i fachowiec. Jako jedyny laryngolog podjęła się leczenia niedomykalności strun
        głosowych ( inni laryng poprostu mówią:"To normalne u nauczycieli").Dr Chacka
        leczy w ramach funduszu.Wszyscy, którym ją poleciłam byli zachwyceni. Musisz
        się jednak liczyć z "poślizgami czasowymi", bo dr poświęca dużo czasu każdemu
        pacjentowi.Powodzenia w leczeniu
        • Gość: ladyc Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.kcnet.org 05.01.05, 03:47
          Dr. Czajczynski- ul. Bartoszowicka (Biskupin)
          • claris Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 11:04
            Rowniez polecam i to bardzo dr Czajczynskiego - przyjmuje na Biskupinie, boczna
            Olszewskiego (adres + tel do znalezienia w ksiazce tel.)
            • claris Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 11:08
              tu dokladne namiary:

Czajczyński Zbigniew - Gabinet Laryngologiczny
              51-641 Wrocław, ul. Bartoszowicka 18, woj. dolnośląskie, tel. (071) 347-81-11
              • merces Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 17:37
                A ja dr Czajczyńskiego szczerze nie polecam. Miałam kilka lat temu ciągłe
                anginy, no i chodziłam do niego (prywatnie), bo ktos mi go polecił. Dawał mi
                antybiotyki zupelnie w ciemno (i to z reguły te najdroższe). Wreszcie udręczona
                ciągłymi powrotami choroby, trafiłam do dr Cwynar na ul. Potockiego. I tu
                niespodzianka - po raz pierwszy zlecony posiew, porządne badanie, wyszedł
                gronkowiec złocisty, dostałam odpowiedni antybiotyk, i dość szybko udało się
                pozbyć tego paskudztwa. U Czajczyńskiego chyba do dzisiaj bym się bujała z
                gronkowcem i miała po 3, 4 anginy w roku, nawet w lecie! A tak spokój od kilku
                lat z anginą. Niestety nie mam dokladnego namiaru na doktor Cwynar, gdzieś
                posiałam, bo laryngolog nie jest mi już po prostu potrzebny.
                • Gość: jola Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: 81.219.224.* 06.01.05, 21:59
                  nie ma juz dr Cwynar na Potockiego, niestety, a może ktoś wie gdzie ma teraz
                  gabinet?
                  • merces Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 06.01.05, 23:24
                    Hmm, no chyba ciągle tam, bo w jej domu było.
    • bay.b Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 15:25
      Dr Kuźniar. Gabinet ma chyba na ulicy Brosa. Chyba telefon jest w ksiazce tel.
    • Gość: noama Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:11
      dr Helena Gruna, przyjmuje w przychodni przy Żelaznej, ale też w gabinecie
      prywatnym w budynku VLO przy Grochowej, ale gdy trzeba to zamawiam wizytę
      domową. Umawiam się na tel.z książki tel. lub kom.607 606093 Leczy naszą
      rodzinę od lat, pozdrawiam!
    • Gość: eza Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:38
      A czy ktoś z Was miał udrożniane zatoki metodą fees?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka