gosia275 04.01.05, 14:17 Witam Szukam dobrego laryngologa -DOBRY CZYLI TAKI CO NIE TYLKO WEZMIE FOSE ALE SZCZERZE POMOZE- we Wrocławiu prywatnie tez może być Może znacie kogos z Akademii Medycznej z tytułem prof lub dr Bede badrzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juli Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 14:20 dr Maciej Przestalski, przyjmuje zdaje się też w Dolmedzie na Legnickiej, ale nie wiem czy z ubezpieczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.01.05, 18:10 dr Sward na Lelewela, emerytowana ale bardzo dobra-drogo 70 zł wizyta ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.05, 22:16 Dr Sward jest dobra tylko od niesłyszenia (i tu też są kontrowersje). Jesli to gardło - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atteronesco Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.05, 23:04 Zgadza sie, As ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.01.05, 10:51 mojego synka wyleczyła z gronkowca złocistego w gardle w sposób doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
gosia275 Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 01:17 Dziękuje Wam za odpowiedzi :) Czekam na nastepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewaher Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.05, 01:56 dr Chącka w przychodni na ul.Ignuta (okol.Dokerskiej-Kozanów.Wspaniały człowiek i fachowiec. Jako jedyny laryngolog podjęła się leczenia niedomykalności strun głosowych ( inni laryng poprostu mówią:"To normalne u nauczycieli").Dr Chacka leczy w ramach funduszu.Wszyscy, którym ją poleciłam byli zachwyceni. Musisz się jednak liczyć z "poślizgami czasowymi", bo dr poświęca dużo czasu każdemu pacjentowi.Powodzenia w leczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyc Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.kcnet.org 05.01.05, 03:47 Dr. Czajczynski- ul. Bartoszowicka (Biskupin) Odpowiedz Link Zgłoś
claris Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 11:04 Rowniez polecam i to bardzo dr Czajczynskiego - przyjmuje na Biskupinie, boczna Olszewskiego (adres + tel do znalezienia w ksiazce tel.) Odpowiedz Link Zgłoś
claris Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 11:08 tu dokladne namiary: Czajczyński Zbigniew - Gabinet Laryngologiczny 51-641 Wrocław, ul. Bartoszowicka 18, woj. dolnośląskie, tel. (071) 347-81-11 Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 17:37 A ja dr Czajczyńskiego szczerze nie polecam. Miałam kilka lat temu ciągłe anginy, no i chodziłam do niego (prywatnie), bo ktos mi go polecił. Dawał mi antybiotyki zupelnie w ciemno (i to z reguły te najdroższe). Wreszcie udręczona ciągłymi powrotami choroby, trafiłam do dr Cwynar na ul. Potockiego. I tu niespodzianka - po raz pierwszy zlecony posiew, porządne badanie, wyszedł gronkowiec złocisty, dostałam odpowiedni antybiotyk, i dość szybko udało się pozbyć tego paskudztwa. U Czajczyńskiego chyba do dzisiaj bym się bujała z gronkowcem i miała po 3, 4 anginy w roku, nawet w lecie! A tak spokój od kilku lat z anginą. Niestety nie mam dokladnego namiaru na doktor Cwynar, gdzieś posiałam, bo laryngolog nie jest mi już po prostu potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: 81.219.224.* 06.01.05, 21:59 nie ma juz dr Cwynar na Potockiego, niestety, a może ktoś wie gdzie ma teraz gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 06.01.05, 23:24 Hmm, no chyba ciągle tam, bo w jej domu było. Odpowiedz Link Zgłoś
bay.b Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA 05.01.05, 15:25 Dr Kuźniar. Gabinet ma chyba na ulicy Brosa. Chyba telefon jest w ksiazce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noama Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:11 dr Helena Gruna, przyjmuje w przychodni przy Żelaznej, ale też w gabinecie prywatnym w budynku VLO przy Grochowej, ale gdy trzeba to zamawiam wizytę domową. Umawiam się na tel.z książki tel. lub kom.607 606093 Leczy naszą rodzinę od lat, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: Szukam dobrego LARYNGOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:38 A czy ktoś z Was miał udrożniane zatoki metodą fees? Odpowiedz Link Zgłoś