Dodaj do ulubionych

A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ???

23.05.02, 20:19
UWAGA !!!

Najciekawsze wypowiedzi beda nagradzane ...
.
.
.
.
.
.
.
.
... tytułem Krówlowej lub Króla METAMORFOZY (tytuł obowiązuje przez miesiąc od
daty jego nadania)

PS. Szanowne Jury, czyli ja sam oraz pierwsze 3 osoby, które się wpiszą w tym
wątku, wybiorą zwycięzce w Dniu Dziecka - 1 czerwca.

Czekamy ...
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 20:21
      w Gibsona Firebirda - gitarę Darka Kozakiewicza. najbardziej to w jego czapkę
      (Dareczek ma cudowną łysinkę) ale nie nosi czapki :(
      • Gość: Janek Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 20:23
        W Postmoderna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 20:40
          No, no !!! Podobaja mi sie wasze wypowiedzi, ale juz z zalozenia nie mogo
          wygrac, bo jestescie w JURY. Jeszcze jedna osoba i bedzie komplet :-)
          • arvena Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:04
            jestem?????

ale na wszelki wypadek napiszę że chciałabym być.... kotem:)
            • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:06
              > ale na wszelki wypadek napiszę że chciałabym być.... kotem:)

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :)))
              • arvena Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:09
                ale nie szarym tylko syjamskim bo takie mi się najbardziej podobają:)

hehe- ale jestem w jury:)
                • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:11
                  > ale nie szarym tylko syjamskim bo takie mi się najbardziej podobają:)

no i cale szczęście. jeden szary wystarczy :)
                  • arvena Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:13
                    właśnie:)
              • Gość: hrabiaa Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: 213.77.64.* 23.05.02, 21:10
                Sra... w banie .. ot co.
                • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:18
                  No to mamy wylonione Szanowne Jury, w ktorego sklad wchodza: (w kolejnosci
                  zgloszenia sie)

1. Szarykot
                  2. Janek
                  3. Arvena
                  no i na koncu moja skromna osoba (jako przewodniczacego of koz)
                  4. Niteczka (niteczka@poczta.gazeta.pl)
                  • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:23
                    ja już nawet mam swojego faworyta :) ale do 1 czerwca - ani mru mru :)
                    • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 21:32
                      No to wszystkie propozycje zbieram na moj email: niteczka@poczta.gazeta.pl

Do Jury:
                      Aha i propozycje przymuje tylko z adresow emailowych gazety (tak
                      najwiarygodniej jest ze to Wy).
                      Jak mozecie to w tytule podawajcie nicka faworyta, a w tresci emaila to co
                      napisal. Tak nam bedzie najprosciej wybrac zwyciezczynie lub zwyciezce.
                      Propozycje nadslylajcie na bierzaco az do 31 maja do 24:00.
                  • Gość: Janek Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.02, 22:45
                    niteczka napisał(a):

> No to mamy wylonione Szanowne Jury, w ktorego sklad wchodza: (w kolejnosci
                    > zgloszenia sie)
                    >
                    > 1. Szarykot
                    > 2. Janek
                    > 3. Arvena
                    > no i na koncu moja skromna osoba (jako przewodniczacego of koz)
                    > 4. Niteczka (niteczka@poczta.gazeta.pl)

Ponieważ wystąpiłem jeden ale w dwu osobach, bo Postmodernem chciałem zostać /z
                    uwagi na poszukiwanie przz niego pracy lżejszej od spania, co mnie od dłuższego
                    czasu też bardzo interesuje/, więc naturalne jest, że jury składa się z ;
                    Przewodniczącego Niteczki oraz Szarego Kota, Postmoderna i mnie.
                    W związku z powyższym już teraz proponuję przyznać tytuł zwycięzcy Arvenie. Bycie
                    kotem to jeszcze lepsze od bycia Postmodernem. To jest mój wniosek formalny,
                    który składam na ręcee Przewodniczącego. :)))
                    • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 23:13
                      Hmm, Szanowny Kolego Janku.
                      Zawile, acz osobliwe te Twoje wywody na temat czlonkow (moze skladu zabrzmi
                      nieco lepiej) Jury. Ja mimo faktu iz przewodniczacym jestem, rowniez
                      elastyczny jestem. Jezeli TYLKO Arvena i Postmodern sie zgodza obustronnie na
                      zamiane, to takową dopuszczam.
                      Jednakze nie obiecuje iz Arvena zwyciezy, bo przed nami jeszcze kilka dni
                      rywalizacji i "wszystko sie moze zdarzyc".
                      • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 23.05.02, 23:52
                        Widze, ze lekki zastoj sie zrobil, chyba wszyscy poszli w kime. To ja chyba
                        juz tez powoli sie bede zbieral do spania.
                        Narazie, do jutra.
                        • Gość: Niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 06:41
                          Czesc Wszystkim. Ja juz wstalem, zycze wszystkim milego dnia.
                          • Gość: Yani Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.proxy.aol.com 24.05.02, 07:03
                            Dobranoc. Ide zamienic sie w sen :)
            • Gość: Behemot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 10:46
              Ja jestem i to czarodziejskim :)
        • postmodern Do janka!!! 24.05.02, 19:26
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> W Postmoderna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janku drogi! Chciałbyś być moim klonem? Fascynujące!!!

ps. proszę bardzo!!!
          • Gość: Janek Re: Do janka!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 19:38
            Twoje marzenie o robocie lżejszej od snu jest czymś pięknym nadzwyczaj.
            Zwłaszcza dla mnie, który długo spać lubi. Pozdrawiam.
    • Gość: bonzek w tej chwili marzę by ... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 24.05.02, 07:09
      w tej chwili marzę by zamienic się w faceta takiego samego jak ja, którego by nie bolała górna lewa
      piątka........:-)).
      bonczek
    • Gość: vic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:15
      Chciałbym się zmienić w ulubiony biustonosz Pameli Anderson.
      Z uwagi na ogólną dostępność forum ( - 18 )pozwolę sobie pominąć argumenty.
    • isis! Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 10:22
      Pamiętacie radziecką bajkę o jeżyku, który przywdziewał różne futerka? (piosenka
      szła tak: "to futerko jest lepsze, to futerko mieć wolę...")
      W końcu doszedł do wniosku, że najlepiej we własnej skórze. Ja jak ten jeżyk
      (hehe, nazwisko też się zgadza...) - nie chcę się w nic ani nikogo zamieniać -
      może nie jestem doskonała, ale chcę być taka sobą.
      • brezly Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 10:50
        W Lotnosc mysli Wielkiego Wodza, Towarzysza Kim Ir Sena
        • bea. Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 11:19
          Gdyby mnie Arvena nie uprzedziła...... jak patrzę na te dwa moje brykające -
          tez bym chciała być kotem, albo misiem koala ;).
          A tak serio - najbardziej chciałabym być dzieckiem
          • isis! Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 11:25
            bea. napisał(a):

> A tak serio - najbardziej chciałabym być dzieckiem

No co ty? Dzieci są głupie! Chyba, że być dzieckiem, a wiedzieć to co się wie
            teraz...
            • bea. Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 11:36
              Isis! i tu sie z Toba nie zgodzę.
              Dzieci nie są głupie, głupie czasem sie trafiają - ale to akurat nie dotyczy
              tylko tej grupy wiekowej.
              Dzieci są naturalne, wrażliwe, nieograniczone konwenasami, szczere (do bólu),
              bezkompromisowe i tak rozkosznie zachłystują się życiem; rzucają się głową
              naprzód w najgłebszą , najbardziej rwącą wodę. I niezrazone porażkami ciągle
              próbują, ciągle się uczą....
              Podtrzymuję - chciałabym byc dzieckiem ;)
              • Gość: Kociątko Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: 62.87.149.* 24.05.02, 13:30
                bea, takie plany sa niebezpieczne. czytałaś "kiedy znów będe mały" korczaka? :P
                • bea. Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 14:26
                  tak, czytałam.
                  I nie zmieniam zdania :P
    • Gość: mawi Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: 212.41.132.* 24.05.02, 12:54
      w komete byle ktora, byle dalej od Ziemi
      • tomek854 Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 27.05.02, 11:38
        W komete? ZTo predzej czy pozniej tu wrocisz :)))
        • martolka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 26.06.02, 21:11
          no tak, zapomniałam, że przestrzeń jest zakrzywiona :(
    • rezurekcja Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 13:06
      W wiosenna mgle unoszaca sie do gory.
      • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 13:51
        Alez to mistycznie zabrzmialo z tą mgłą !!! Ale powiedz czemu do gory a nie w
        dol albo w bok ???
        • arvena Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 14:04
          ja się nie zgadzam na wykluczenie mnie z jury bo już mam faworyta , którego
          dane prześlę na adres przewodniczącego:)
          buźka:)
          • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 14:23
            Juz odbieram maila !!!
          • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 14:25
            W zwiazku z postem Arveny, pozostaje Ona w Jury.

POZROWIONKA !!!
        • rezurekcja Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 14:39
          niteczka napisał(a):

> Alez to mistycznie zabrzmialo z tą mgłą !!!

O to tez chodzi.

>Ale powiedz czemu do gory a nie w
          > dol albo w bok ???

No bo nie chce sie snuc po katach.
          A poza tym nie wiem, czy widzieliscie mgle unoszaca sie do gory. Jest to przepiekny widok.

• nexus20 Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 15:30
            Ja nieco bardziej patriotycznie i historycznie - Józef Piłsudski to mój
            faworyt :))).
            • Gość: vic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 15:33
              nexus20 napisał(a):

> Ja nieco bardziej patriotycznie i historycznie - Józef Piłsudski to mój
              > faworyt :))).

Trupem chciałbyś być??? O zgrozo!!!
            • nexus20 Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 15:34
              nexus20 napisał(a):

> Ja nieco bardziej patriotycznie i historycznie - Józef Piłsudski to mój
              > faworyt :))).

Wówczas byłbym również idolem chłopców z młodzieżówki Samoobrony (vide 7 str.
              Gazety Wroc.)Dopiero byśmy porządek zrobili w tym kraju :))).
    • Gość: tyrysek w kota nie... to moze w tyryska? ;-)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 15:33
      obserwuje mojego kota i mysle, ze jednak bym tak nie mogla...
      po calej nocy przespanej gdzies w kacie, przychodzi na sniadanko, po czym udaje
      sie na spokczynek
      lezy sobie taka czarna skorka przez dzien caly na sloncu,
      nieczym sie nie martwi, o pokarm walczyc nie musi, czasem jakis amant sie
      pojawi... no, ale ile mozna??? ;-))))
      • Gość: Lemur Re: w kota nie... to moze w tyryska? ;-)) IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 24.05.02, 15:42
        ..w Macieja Zielińskiego w momencie gdy wykonywał
        monster dunk nad Markoviciem - pełen orgazm.....:)
      • niteczka Re: w kota nie... to moze w tyryska? ;-)) 24.05.02, 15:49
        Rezurekcja napisal(a):
        > No bo nie chce sie snuc po katach.

Tyrysek napisal(a):
        > obserwuje mojego kota i mysle, ze jednak bym tak nie mogla... po calej nocy
        przespanej gdzies w kacie ...

Z niektorych wypowiedzi wiciagam nastepujacy wniosek: cos te kąty Was dołują i
        są wyraźnie niechciane :-)

he he he
        • niteczka Re: w kota nie... to moze w tyryska? ;-)) 24.05.02, 16:30
          Ale, ale. Gdzie jest Janek. Jest w Jury, a w ogole sie nie pojawia ???
          Chyba ze tylko czyta posty i na razie nie chce zdradzac swoich faworytow :-)
        • Gość: zyta Re: a ja... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 16:35
          a ja bym chciała być wampirem. [wieczne życie-nocne!-bardzo by mi odpowiadało ;)]
          tylko... sposób odżywiania owych stworzeń coś niezazbytnio mi się podoba...
          • Gość: Susanne Re: a ja... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 16:42
            chciałabym być poduszką na której śpi On... that's all...
    • zwako Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 20:04
      Powinien wygrac ksiaze Karol.
      • Gość: Tirsa Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 22:56
        jako prawie oficjalna groupies Ad Spectatorsów, chciałabym być oczywiście Wieżą
        Ciśnień na Grobli :-)))
        i czasami stolikiem w Samym Życiu lub w Niebie ;-))))
        • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 24.05.02, 23:11
          Ta Wieze Cisnien to jeszcze w miare kumam, ale ten stolik ... :-)))

Rozumiem na stoliku - podkladką pod piwo, bo gdy sie piwo z kufla wyleje ...
          Rozumiem pod stolikiem :-) - gdy sie za duzo w siebie wleje ...

Aczkolwiek orginalne nie powiem ...
          • Gość: czubek Re: Isis! czy tylko dzieci są głupie ??????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.02, 23:25
            :P
            • Gość: hrabiaa Re: Isis! czy tylko dzieci są głupie ??????? IP: 213.77.64.* 25.05.02, 00:25
              Ot sobie post. W mysl wiary katolickiej jestesmy tymi, kim jestesmy. W
              hinduzimie Indra rzadzi, ale Niteczka nie wie kim jest Indra. Tak wiec, nie
              wzywaj bogow.
              • niteczka Re: INDRA 25.05.02, 00:41
                Indra: król bogów, wojownik zwalczający siły zła ...itd.

POZDROWIENIA !!!
                • Gość: hrabiaa Re: INDRA IP: 213.77.64.* 25.05.02, 00:44
                  Tak wiec, pozdrawiam Cie w imieniu Ganeszy. Hoghw.
              • mastat Re: Isis! czy tylko dzieci są głupie ??????? 25.05.02, 08:41
                Isis! Dzieci wcale nie są głupie - tu także się z Toba nie zgodzę.
                Ponieważ Becia mnie uprzedziła - też chciałbym być dzieckiem to....
                moge by koszulą nocną Salmy Hayek, a co? :)))
        • Gość: vic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 09:02
          Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> jako prawie oficjalna groupies Ad Spectatorsów, chciałabym być oczywiście Wieżą
          >
          > Ciśnień na Grobli :-)))
          > i czasami stolikiem w Samym Życiu lub w Niebie ;-))))

Tirso zastanow sie co mowisz, przeciez co poniektorzy by cie objewali ( wiem to z
          innych postow). Napwrawde chcialabys?
          • Gość: Tirsa vic... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 10:47
            • Gość: vic Re: Tirsa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 11:14
              No dobra przepraszam ostatecznie sa to twoje marzenia ;-))))
        • Gość: Fan Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 09:27

> jako prawie oficjalna groupies Ad Spectatorsów, chciałabym być oczywiście Wieżą
          >
          > Ciśnień na Grobli :-)))
          Fajnie mógłbym wtedy w Ciebie wejść :-b...............

• Gość: yacho 11 Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wsb-nlu.edu.pl 25.05.02, 09:34
      mimochodem wchodzac na ten watek oswiadczam ze chcialbym zamienic sie w forum-
      w ten sposob bylbym soba , kazdym z was , zwyciazca tego konkursu i czlonkiem
      jury .. a tak naprawde chcialbym byc zwedzonym jankiem przebranym za bonka
      ktory jest piatym klonem red-a
      • Gość: hectic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 10:46
        a ja Niteczce pomoge dokonac wyboru jak nie bedzie sie mogl zdecdowac ;)))
        wiec wysylajcie swoje propozycje na jego maila - bedzie co czytac hehehe :)))
        a ja chce sie zamienic w....
      • arvena Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 25.05.02, 10:48
        to było dobre:)
        • Gość: hectic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 14:36
          noo co z wasza wyobraznia ??? gdzie wasze marzenia ??? taka cisza
          nastala...hmmm...juz nie wiem co teraz myslec ;)
          • Gość: NN Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 14:38
            Gość portalu: hectic napisał(a):

> noo co z wasza wyobraznia ??? gdzie wasze marzenia ??? taka cisza
            > nastala...hmmm...juz nie wiem co teraz myslec ;)

Samoakceptacja jest najlepsza.
            • Gość: hectic Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 14:42
              nie no pewnie, ze najlepiej jest lubic siebie takiego jakim sie jest, ale
              chwilka marzen i zapomniania...pozdr :)
              • Gość: on_Morph Tirso! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 16:43
                A czy nie lepiej wielkim, litrowym kufelkiem, który wypełniony jest
                złotochmielnym napojem za przyzwoilą cenę? :-) Ja tam jestem bardziej
                przyziemny i chciałbym się na pewien czas zamienić w pewnego, popularnego
                aktora! Cel - egoistyczny! :-) Ewentualnie w 4-letniego Jaguara o pojemności
                jakieś 4 litry. Ale tak naprawdę, jeśli mniałbym się zmieniać w ogóle, to tylko
                na lepsze!(?)!
                • Gość: Tirsa Re: Tirso! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 18:26
                  Gość portalu: on_Morph napisał(a):

Ale tak naprawdę, jeśli mniałbym się zmieniać w ogóle, to tylko na lepsze!(?)!

dla mnie to nieosiągalne ;-)))
                  doskonalsza ode mnie jest tylko kula, a to sobie odpuszczę ;-))))))))

• pszczolowski Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 25.05.02, 17:11
      krzew winorosli z Romanée-Conti .....
      bzzz
    • Gość: tyrysek Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:14
      I wish I was a farmer, working the land
      Some day I'll be a farmer to work with my hands
      'Cause, it's been too long a ride, too high the fare
      You know I built and climbed a mountain
      But it wasn't there....

• Gość: tyrysek Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:19
      to jest odpowiedz:

You can be anything you want to be
      Just turn yourself into anything you think that you could ever be
      Be free with your tempo, be free be free
      Surrender your ego - be free, be free to yourself
      • Gość: Tirsa Tyrys!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 18:28
        Tłumacz to....
        pamiętaj, ze ja nie znam angielskiego!!!!
        • Gość: hectic Re: Tyrys!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 21:21
          wiem wiem wiem chce byc "..." trzykropkiem :) pod nim sie tyle kryje...mozna
          sobie tyle o nim pomyslec, on tak wiele znaczy - dla kazdego co innego ! TAK
          TRZYKROPEK TO JEST TO !!!
        • Gość: vic Re: Tyrys!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 08:58

> Tłumacz to....
          > pamiętaj, ze ja nie znam angielskiego!!!!

Ona też nie wie co napisała .To poprostu cytat
          nie na temat ot tak sobie przytoczony.
          Marsha cytuje po polsku,Tyrysek angielskie teksty piosenek i w tym jest cały vic
          o przepraszam wic.
          • Gość: hectic Re: Tyrys!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 19:12
            jaaa konkurs nam umiera !!!!!!!!!
            • Gość: feran Re: Tyrys!!! IP: *.txucom.net 27.05.02, 05:27
              Ja to bym chcial byc powietrzem w Bielicach,pomiedzy gorami Bialskimi a
              Zlotymi;nic bym nie robil tylko krecil sie w kolko,wieczorami bym sluchal jak
              psy szczekaja a glos niesie sie dleko.
              • Gość: Gregor A ja chcialbym byc choc na 1 min. IP: 212.160.90.* 27.05.02, 09:06
                ..........Andrju Lep Perem a to tylko z przekory, chcialbym sie dowiedziec czy
                on rzeczywiscie na tych wszystkich politykow ma haka czy to tylko jego bujna
                wyobraznia. No i co wogole w glowie takiego Andrju moze siedziec :))))))

Jak wygram !!!!! To prosze o takie drzwi do glowy A.Lep Pera jak w filmie "Byc
                jak John Malkovicz" :))) Oj niezla kaske by mozna na takich drzwiach
                zrobic :))))) Caly sejm by pewnie niezle placil zeby dowiedziec sie co tez
                Lepper o danym posle/poslance mysli !
                • tomek854 Re: A ja chcialbym byc choc na 1 min. 27.05.02, 11:55
                  A najfajniej to bylo by miec takie cialo, ktore by
                  mialo takie mozliwosci, jak ten zly w Terminatorze 2
                  :)))
                  Chce sobie byc niteczka? No pronblem ssssssluuuup i
                  jestem
                  Chce byc Pamela Anderson (tylko po co ) ssssssluuuup i
                  jestem
                  A wogole fajnie byloby sobie pobyc pewien czas np.
                  ladna dziewczyna i zobaczyc jak to jest. Potem kotkiem,
                  sarenka, pakerem, kwiatuszkem, mgla idaca do gory i na
                  dol, ....
                  To by bylo cos!
                  • Gość: Niteczka Chce sie troche przeniesc w czasie ... do przodu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 14:21
                    tomek854 napisał(a):

> ... Chce sobie byc niteczka? No pronblem ssssssluuuup i
                    > jestem ...

To mi sie podoba :-)))

A tak na powaznie, to ja chcialbym sie zamienic w samego siebie, ale juz takiego
                    po sesji, bo m.in. kuzwa wlasie sie dowiedzialem, ze pol punkta mi z cwiczen z
                    Szanownej Teorii Obwodow zabraklo do zaliczenia :-(((
                    • Gość: Niteczka Re: Chce sie troche przeniesc w czasie ... do przodu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 20:49
                      Hej, no co ??? Juz Was calkiem wena (uklon w strone Arveny :-) ) tworcza oraz
                      wyobraznia opuscila ???
                      • mastat Re: Chce sie troche przeniesc w czasie ... do przodu. 27.05.02, 21:08
                        Może już czas wyniki ogłosić;)
                        • Gość: Niteczka Re: Chce sie troche przeniesc w czasie ... do przodu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.02, 21:28
                          mastat napisał(a):

> Może już czas wyniki ogłosić;)

:-)))

Oj nie Mastacie drogi. Nie zmieniajmy juz teraz. Niech juz bedzie do 1 czerwca.
                          Nie moge zmienic zdania, bo jak to Cezary mawial: "... twardym trza byc, a nie
                          mnietkim" :-)))

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZOW !!!
                          • Gość: XCV Re: Chce sie troche przeniesc w czasie ... do przodu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 08:21
                            Hmm, ja bym chcial ... a sam nie wiem, co bym chcial.
        • Gość: tyrysek Re: Tirsa! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:07

> Tłumacz to....
          > pamiętaj, ze ja nie znam angielskiego!!!!

Pierwsze-
          watek znany juz z Kandyda ;-)))
          pani (Melanie Safka) spiewa o tym, ze chcialaby zostac farmerem i uprawiac jakis
          kawalek ziemi
          w ten sposob (kontakt z przyroda, praca fizyczna) chce osiagnac prawdziwe
          szczescie, cel, ktorego nie znalazla podczas swych zyciowych zmagan

Drugie-
          Queen- Innuendo- wprost:
          Możesz być kimkolwiek chcesz
          Po prostu zostań tym kim sądzisz, że mógłbyś być
          Sam wybierz tempo, bądź wolny, wolny
          Poddaj swe ego - bądź wolny, wolny wobec siebie
    • homar Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 28.05.02, 09:01
      Czasem chcialbym byc duzym ptakiem, swobodnie szybujacym w przestworzach.
      Moglbym spogladac na rozposcierajaca sie pode mna ziemie, podziwiac krajobrazy
      z perspektywy niedostepnej dla nas - istot przyziemnych. Moglbym w jednym dniu
      zdobyc wszystkie szczyty jakiegos pasma gorskiego... Ciekawi mnie tez, jak to
      jest bujac sie na najwyzszej galezi drzewa ;)

Nie chcialbym za to zamienic sie w zadnego skorupiaka, z tego wzgledu, ze mam
      uczulenie na kratki grillowe ;o)
      • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 28.05.02, 12:14
        > Nie chcialbym za to zamienic sie w zadnego skorupiaka, z tego wzgledu, ze mam
        > uczulenie na kratki grillowe ;o)

nie martw się, jak cię będziemy grillować to kupimy grilla z kratkami nie
        powodującymi alergii.
      • Gość: NN Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 12:48
        homar napisał(a):

> Nie chcialbym za to zamienic sie w zadnego skorupiaka, z tego wzgledu, ze mam
        > uczulenie na kratki grillowe ;o)

Czyli na ruszt ?;-C
        • szarykot Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 28.05.02, 12:54
          albo nabijemy na patyczek i nad ognisko...
          • niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 28.05.02, 17:39
            Ummmm !!! Taki przysmak z rusztu, pychota !!! :-)

Nie denerwouj sie Homarku, to byl joke !!! :-)

POZDROWIENIA dla WSZYSTKICH.
            • homar Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 28.05.02, 20:15
              niteczka napisał(a):
              > Nie denerwouj sie Homarku, to byl joke !!! :-)

Zdazylem sie przyzwyczaic ;))))))
              Rowniez pozdrawiam

ps.
              na ruszt tez mam uczulenie...
              • Gość: Niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 17:01
                Hop
    • labella Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 29.05.02, 20:35
      Mając możliwość zdecydowania w co...... na pewno wybrałabym
      >>CZAS<< ...tak ...najchętniej zamieniłabym się w CZAS , miałabym w końcu
      pewność, że bedę wieczna..., i że nie będzie mi go w końcu brakowac bo końca
      takiego nie miałby ,na ulubione zaglądanie chmurom w twarz oraz na spinanie
      jednego zdarzenia ciągu dnia z drugim, liczone w sekundy.
      CZASOWI nie opiera się żadna materia,CZAS z reguły nie zniszczy pamięci o kimś
      miłym...CZAS leczy rany...CZAS buduje przyjaźnie , odkrywa tajemnice historii.
      Będąc CZASEM miałabym możliwiość zamieniania sie w kogokolwiek ,cokolwiek i
      kiedykolwiek ...jak chociażby w Hejnał Mariacki...bo dziś z Krakowa grał jakiś
      młody ogniomistrz i dostarczył mi wrażeń estetycznych, jak podczas gryzienia
      cytryny.
      Walczył chłopak, jak lew przez całe 4 odcinki swojej dzisiejszej batalii.
      Rozjeżdżał się znienacka w dowolnym momencie, że aż zęby bolały i ślina uciekała
      i w każdym z 4 odcinków zgotował małą niespodziankę - a to zapluł, a to urwał na
      końcu wcześniej, niż tradycja nakazuje (:-)), a to przerwał (lecz trąbkę trzymał
      jeszcze i echo z uliczek Rynku krakowskiego mu grało) i po 2 sekundach
      kontynuował, jakby się nic nie stało - łapałam się podczas jazdy na tym, że
      mięśnie twarzy "pomagają" trębaczowi telepatycznie, całkiem, jak na "Czterech
      Pancernych z psem", gdzie Gustlik wyciągał gołymi palcami gwóźdź z drzewa, a
      wszyscy dookoła robili miny, "pomagając" duchowo z całych sił ...
      Niesamowita rozrywka. Dlatego uwielbiam godzinę 12 w południe na Warszawie I. Ale
      gdy słyszę pierwsze takty w słyszalnym już od pierwszych nutek profesjonalnym
      wykonaniu fachowego trębacza - wyłączam z reguły, bo zapowiada się bezbłędnie - a
      więc nudno (:-))...
      Nie ma jak młody trębacz, gdy słychać w każdej nutce, jak chłopak walczy o
      przeżycie w każdej nutce, można wręcz poczuć na własnym czole JEGO pot strachu,
      spływający mu spod służbowej czapki. Otwarte okienko, słychać gołębie, jakąś "R"-
      kę gdzieś w uliczkach i tremę młodego ogniomistrza, zdającego sobie doskonale
      sprawę z tego, że leci live na całą Europę i Świat szeroki - przez nadajniki
      naziemne i transpondery satelitarne...Znajomi twierdzą, że to z taśmy. Wielu
      ludzi tak uważa. Ale oni się nie znają. Wystarczy posłuchać przez dwa kolejne
      dni. Nie trzeba mieć nawet specjalnych uzdolnień muzycznych. To słychać po
      prostu, że leci na żywo. Każdy odcinek jest inny i naprawdę - wierzcie mi - dla
      mnie są to najpiękniejsze 4 minuty około, jeśli uda mi się akurat być w tym
      czasie przed głośnikiem radia, bo zaraz potem leci sygnał "Muzyka i aktualności",
      który to sygnał nie zmienił się od lat 45-ciu...
      Zapewniam, że codziennie w południe, hejnał z wieży Kościła Mariackiego w
      Krakowie nadawany jest na kanale radiowej "1-ki" NA ŻYWO i jeśli ktoś lubi takie
      smaczki - warto słuchać pilnie przez te 4 minuty - zawsze
      coś ciekawego słychać w tle, a i sam strażak, gdy go odpowiednio panika zeżre -
      potrafi dostarczyć przedniej jakości igrzysk muzykalnym i niemuzykalnym
      słuchaczom ....a ja zmieniona chwilowo na hejnał , może mialabym CzAS zaglądnąć
      mlodemu ogniomistrzowi w oczy.

lb.

• Gość: wędzonka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 29.05.02, 20:59
        LaBella, a jestes pewna ze chlop sobie po prostu zdrowo nie popil?

• Gość: Niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 21:39
          hmm...
        • Gość: labella Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.02, 21:53
          a czy ja mu zaluje....

lb
          • Gość: kirkol Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.magma-net.pl 29.05.02, 22:29
            brales w tym udzial Wedzonko? ponoc w pracy na zadnym prawie stanowisku nie
            mozna siegac po alkohol . ale moze Ty chlopaka spoiles i stad te falszywe nutki?
            pozdro
            • Gość: Niteczka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 08:43
              .

UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!

Juz jutro OSTATNI DZIEN konkursu METAMORFOZA. Jutro wieczorem zaczniemy
              wybierac zwyciezce(ynie) !!!
              W zwiazku z tym prosze Jury o nadsylanie preopozycji na
              niteczka@poczta.gazeta.pl a reszte forumowiczow o najlepsze przemiany :-)

POWODZENIA !!!

.
    • Gość: Niteczka Re: Halo JANEK, JANEK, SZARY-KOT, SZARY-KOT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 13:17
      .

Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo Halo

Janek i Szary-kot !!!

Przyslijcie do mnie swoje typy !!! niteczka@poczta.gazeta.pl

Do wieczora !!!

.
      • Gość: Niteczka Re: Halo JANEK, JANEK, SZARY-KOT, SZARY-KOT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 09:13
        Chyba zapomnielisci o konkursie, a dzis final !!!
        • Gość: Janek Re: Halo JANEK, JANEK, SZARY-KOT, SZARY-KOT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 12:45
          Pamiętam. Tylko, że ja juz swego kandydata/kę wcześniej zaproponowałem i zdania
          nie zmieniam. Ale z oficjalnym ogłoszeniem Pan Przewodniczący jury musi
          poczekać do 24.00. Pozdrawiam i zgłoszę się przed północą.
    • Gość: Janek Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.02, 23:29
      Zostało jeszcze trochę czasu tak, że można jeszcze się wpisywać choć ja
      lojalnie uprzedzam, że decyzję podjąłem juz dawno i jedynie mogę ją zmienić dla
      członka rodziny Pana Przewodniczącego jury. Pozdrawiam.
      • walkiria.ochudzka Re: A w co lub kogo chcielbyscie sie ZAMIENIC ??? 26.06.02, 21:19
        Ja bym się chciała zmienić w isis.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka