Dodaj do ulubionych

Wroclaw i narkotyki

IP: *.seattle.navipath.net 31.07.01, 04:40
Witam, tak sobie pomyslalem ze moze by tu wypisac nazwiska paru dealerow
ktorych znacie. Z tego co wiem Policja tu zaglada wiec jak moze zobacza pare
nazwisk to sie blizej przyjza osobom takim?
Co wy na to? Tylko prosze bez glupich zartow bo to powazna sprawa a nie
kablowanie na kolege ze nasikal na sciane.
Licze na powazna wymiane zdan i nazwisk
tutaj nikt nikogo nie pozna i smialo mozna walic nazwiskami

The X
Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.01, 07:41
      Gość portalu: The X napisał(a):

> Witam, tak sobie pomyslalem ze moze by tu wypisac nazwiska paru dealerow
      > ktorych znacie. Z tego co wiem Policja tu zaglada wiec jak moze zobacza pare
      > nazwisk to sie blizej przyjza osobom takim?
      > Co wy na to?
      (...)

To zaczynaj. Przynajmniej będę wiedziała, komu nie mówić "dzień dobry", kto mi
      może zatruć dziecko itd.
      Gosia
      • Gość: Malcolm Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.seattle.navipath.net 31.07.01, 08:04
        > To zaczynaj. Przynajmniej będę wiedziała, komu nie mówić "dzień dobry", kto mi
        > może zatruć dziecko itd.

Lesnica:

- Sebastian Zawieja
        - Zaba (nazwiska nie znam)
        - Dariusz Hoss

Malcolm X
        • Gość: The X Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.seattle.navipath.net 31.07.01, 08:16
          Aha...
          Nie mieszkam w samej Lesnicy tylko obok (Zlotniki) wiec dane moga byc niepewne.
          Co do Zlotnik to nie znam zadnego z nazwiska, ale z widzenia.
          Szkoda...bo zamiescilbym nazwisko. Nie ma sie co bac. Trzeba tepic robactwo

Malcolm x
    • Gość: Dari Nie przemyślałeś sobie tego do końca. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 09:45
      The X napisał(a):

[..]
      > tutaj nikt nikogo nie pozna i smialo mozna walic nazwiskami

To pomyśl jeszcze raz jakie mogą być tego konksekwencje - takie, że można
      zniesławić bogu ducha winnego człowieka.
      Tak się nie robi!
      Chcesz zwrócić policji uwagę na kogoś to pisz do nich bezpośrednio, a nie
      na publicznym forum umieszczaj czyjeś imiona i nazwiska z takimi oskarżeniami!

zdegustowany
      Dari

• Gość: malcolm Re: Nie przemyślałeś sobie tego do końca. IP: *.seattle.navipath.net 31.07.01, 10:10
        > Chcesz zwrócić policji uwagę na kogoś to pisz do nich bezpośrednio, a nie
        > na publicznym forum umieszczaj czyjeś imiona i nazwiska z takimi oskarżeniami!

Oj..tych to ja jestem pewien na 1000000% :))
        A podaj mi adres komendy miejskiej we wroclawiu to chetnie napisze...szukalem ale
        niestety nie znalazlem :((

Malcolm X
        • Gość: maciorek Re: Nie przemyślałeś sobie tego do końca. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 11:39
          Gość portalu: malcolm napisał(a):

> > Chcesz zwrócić policji uwagę na kogoś to pisz do nich bezpośrednio, a nie
          > > na publicznym forum umieszczaj czyjeś imiona i nazwiska z takimi oskarżeni
          > ami!
          >
          > Oj..tych to ja jestem pewien na 1000000% :))
          > A podaj mi adres komendy miejskiej we wroclawiu to chetnie napisze...szukalem a
          > le
          > niestety nie znalazlem :((
          >
          > Malcolm X

Trzeba byc niezlym tumanem zeby taka trudnosc sprawialo zdobycie adresu komendy
          policji.

• Gość: mlacolm Re: Nie przemyślałeś sobie tego do końca. IP: *.seattle.navipath.net 31.07.01, 20:50
            >
            > Trzeba byc niezlym tumanem zeby taka trudnosc sprawialo zdobycie adresu komendy
            >
            > policji.
            >

Trzeba byc niezlym tumanem zeby sie nie domysle ciz chodzilo mi o adres
            elektroniczny

Malcolm X
            • Gość: jarq Re: Nie przemyślałeś sobie tego do końca. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.01, 14:35
              ...ja tam nie wiem, ale mój sąsiad pędzi bimber, mój koleś sprzedaje nielegalne
              oprogramowanie, a wujek jeżdzi bez biletów! Pomysł rzeczywiście jest
              niebezpieczny i głupi! Przede wszystkim trzeba mieć dowody na to, ze ktoś
              handluje, a poza tym jestem niemal pewien, że policja ma na swojej liście
              nazwiska większości "licealnych płotek"! Kasując takich zaszkodzicie poważnym
              dealerom tyle, co zabijając komara!
    • Gość: Steklu Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.08.01, 09:37
      debil
      • Gość: macolm Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.seattle.navipath.net 02.08.01, 09:51
        Gość portalu: Steklu napisał(a):

> debil

Pewnie..kurwa..najlepiej sprawe olac
        Ciekawe co bys pajacu zrobil jak by np twoje dziecko zaczelo brac

Malcolm
        • Gość: MKK Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.01, 13:12
          Gość portalu: macolm napisał(a):

> Gość portalu: Steklu napisał(a):
          >
          > > debil
          >
          > Pewnie..kurwa..najlepiej sprawe olac
          > Ciekawe co bys pajacu zrobil jak by np twoje dziecko zaczelo brac
          >
          > Malcolm

Malkolmie : dlaczego tak brzydko ... do Stekla?
          przecież to co miał do powiedzenia, to powiedział ... i podpisał się.
        • Gość: gamp Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.01, 00:38
          Jak się wie coś o narkotykach i potrafi z dziećmi rozmawiać to nie obawy!!!
          A jak się jest idiotą to nawet maryhy się boi!!!
          Wystarczy trochę pomyśleć, niestety to bardzo boli i nie każdego na to stać!!!
    • Gość: YYY Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:54
      Gość portalu: The X napisał(a):

> ktorych znacie. Z tego co wiem Policja tu zaglada wiec jak moze zobacza pare
      > nazwisk to sie blizej przyjza osobom takim?
      > Co wy na to? Tylko prosze bez glupich zartow bo to powazna sprawa a nie
      > kablowanie na kolege ze nasikal na sciane.
      > Licze na powazna wymiane zdan i nazwisk
      > tutaj nikt nikogo nie pozna i smialo mozna walic nazwiskami
      >
      > The X

Mysle ,ze inicjatywa jest bardzo pozytywna.Oprocz nazwisk dodawalbym jeszcze
      adresy ewentualnie tel.komorkowe lub miejsca kontaktowe. Liste poszerzylbym o
      handlujacych alkoholem ,papierosami i jakas zakaska. Czasami ludzie w srodku nocy
      podczas trwania balangi sa w wielkiej potrzebie.Tak trzymac.

• Gość: asdf Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.*.*.* 03.08.01, 07:27
        Inicjatywa dobra, ale obawiam się, że to nic nie da.
        Myślę, że policja zna dealerów, ale trudno im coś udowodnić.
        Dealer to tylko narzędzie. Trzeba posadzić tego kto tym kieruje.

• Gość: JaJaccek Re: Wroclaw i narkotyki IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 03.08.01, 14:41
          Gość portalu: asdf napisał(a):

> Inicjatywa dobra, ale obawiam się, że to nic nie da.
          > Myślę, że policja zna dealerów, ale trudno im coś udowodnić.
          > Dealer to tylko narzędzie. Trzeba posadzić tego kto tym kieruje.
          >
          > No wlasnie- po nitce do klebka.Kierownika do pudla amajatek dla powodzian!
          >

• Gość: wroclawi LEGALIZACJA ! To jedyny sposob na DEALerow ! IP: 213.76.92.* 03.08.01, 16:58
      nie chce by dzieciaki siegaly po narkotyki - nie chce by ktokolwiek im to
      proponowal!
      chce kontrolowanej sprzedarzy w specjalnie do tego celu urzadzonych punktach !
      wole placic panstwu niz mafiozom !

jak dlugo jeszcze bedziemy walczyc z tym co nieuchronne ?

• Gość: gamp Re: LEGALIZACJA ! To jedyny sposob na DEALerow ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.01, 21:42
        W końcu jakiś myślący człowiek!!!
        POPIERAM!!!
      • Gość: MKK Re: LEGALIZACJA ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 23:58
        Jako człek uzależniony od nikotyny (tak, tak , to że nie palę od ponad 1,5 roku
        o niczym nie świadczy) wiem, że "chwila słabości" będzie oznaczać u mnie powrót
        do nałogu. Młodzi ludzie często mylą nałogi: alkohol, nikotyna, narkotyki
        (miękkie, twarde i te w środku). Skutki brania tych używek są jednak inne. Nie
        brałam w życiu ŻADNEGO drugsa i o ile zdrowie dopisze planuję robić to samo do
        końca doczesnego. Nie cierpię z powodu braku doświadczeń z palenia marihuany.
        Zdając sobie sprawę ze względności czasów i poglądów ludzi, należy
        domniemywać, że najbliższe pokolenia bez żenady zamanifestują w szkołach za
        stworzeniem im warunków do "ludzkich warunków" w klimatyzowanych palarniach.
        Może przyspieszmy bieg historii i pozwólmy sobie na wszystko ...
        ;(
        • Gość: wroclawi Re: LEGALIZACJA ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 00:05
          na wszystko nie wolno pozwalac a co do narkotykow to tyton jest narkotykiem, a
          skoro popalasz sobie tyton to nie roznisz sie niczym od cpuna z dworca
          glownego - przepraszam, ale wg kotanskiego ("experta" w tych sprawach) nie ma
          miekkich i twardych narkotykow... sa same twarde... (kotanski to swir)
      • Gość: rwt Re: LEGALIZACJA ! To jedyny sposob na DEALerow ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.01, 10:47
        Jes wiele za i przeciw legalizacji tzw miękkich narkotyków. Ja jestem za jednak
        tylko w sytuacji gdy będzie to przemyślane i kompleksowe działanie.
        1. Sprzedaż tylko w aptekach - to nie żart, mam zaufanie do farmaceutów, oni
        respektują prawo i sprawdzaliby czy dzieciak jest pełnoletni.
        2. Bardzo wysokie kary więzienia za posiadanie nawet njmniejszej ilości tzw.
        twardych narkotyków.
        Taki system zadziałał w krajach skandynawskich. Ludzie po prostu kalkulują.
        jeżeli można bezpiecznie używać trawkę to pocholerę narażać się no wysoki wyrok?
        • Gość: marsha Re: LEGALIZACJA ! To jedyny sposob na DEALerow ! IP: *.kask.net.pl 04.08.01, 12:23
          zastanawiam się czy policja jest ślepa,czy tylko udaje...
          przecież dostęp do narkotyków jest tak łatwy,że czasami prościej zdobyć gram
          trawy niż paczkę papierosów(bo np.kioski okoliczne są zamknięte),a dealera
          zawsze ktoś ze znajomych zna.szok.na nic legalizacje,czy ostre zakazy.jeśli
          ktoś chce,to i tak dragi zdobędzie(w każdej ilości i o każdej porze).po prostu
          trzeba umieć odmawiać,a z dziećmi rozmawiać: choć i tak zapewne sięgną po
          narkotyki choć raz,aby spróbować zakazanego owocu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka