Dodaj do ulubionych

Długi i drogi autobus

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:16
Czy oglądaliście wczoraj w Interwencji w Polsacie program o WORD we Wrocławiu?
Kupiono autobus tak długi że nawet egzaminatorzy nie mogą zrobić placu. A do
tego się okazało że przepłacono za niego 100 tys. zł. Ciekawe kto na tym
zarobił i co na to wrocławskie władze i prokuratura?
prosze o komentarz.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:50
      Zadawałem na tym autobusie i oblałem. Faktycznie jest bardzo długi. przeniosłem
      się do Legnicy , tam jest normalność. Ktoś za to powinien "beknąć". Programu
      nie oglądałem al powtarzają go w poniedziałek o 8.30.
    • Gość: iks Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:29
      Oglądałem. ten dyrektor to jakiś krętacz, najpierw mówi o tajemnicy handlowej a
      potem wali cenę. Ciekawe kto zgarnął te 90 tyz złocziszów. Za to można się
      nieźle zabawić. A może w tym wordzie to normalka. Z gęby tego dyrektorka to
      widać
    • Gość: mszana Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:35
      Nie wiem co Polsat chce od faceta, przecież chciał dla siebie dobrze. Takie
      postępowanie to w Polsce normalka. Ciekawe co na to Marszałek Wróblewski z
      prawicy.
    • Gość: r Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:18
      dobry program tylko kto poniesie konsekwencje
    • Gość: rodak Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:26
      Temu dyrektorowi januszowi P. napewno się upiecze. Ma chody. Za Zalewskiego był
      dyrektorem jego gabinetu i komuchy nie dadzą mu zrobić krzywdy. A szkoda bo
      nieciekawie mówił i z oczu było widać że kłamie.
    • Gość: kierowca Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:33
      3 razy mnie walneli na tym Manie. Musiałem się przenieść do Legnicy. Jak jest
      za długi to powinni zwrócić pieniądze. Kto nie zdał niech się wpisuje to
      powalczymy . Mamy za sobą Polsat
    • Gość: kat Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:58
      i tak mu nic nie zrobią . szkoda czasu i zachodu.
    • Gość: zet Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:26
      W tym Wordzie to był bałagan od samego początku. Może teraz zrobią porządek
    • Gość: kierowca Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:50
      Brawo może rozwalą tą klikę. Jaja sobie robią z tym autobusem. Ciekawe kto
      zgarnął kasę
    • Gość: sprawiedliwy Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:52
      jak nie umieją jeździć to nie zdają. to jest nowoczesny autobus i trzeba się
      trochę na tym znać. pozdro
      • znayomy Re: Długi i drogi autobus 24.01.05, 20:31
        Gość portalu: sprawiedliwy napisał(a):

> jak nie umieją jeździć to nie zdają. to jest nowoczesny autobus i trzeba się
        > trochę na tym znać. pozdro

Co to za róznica na czym sie zdaje.
        Jak zdacie na autosanie to na trase niczym innym nie wyjedzieecie?
        Kiedyś jak zdawałem na"EdoC" była zima i star nie odpalił,to instruktor
        prowadził zajęcia na autosanie i pomimo że nigdy nim nie jeździłem nie miałem
        żadnych problemów z manewrami.
        Więc nie przesadzać z ta długością,jak będą chcieli oblać to obleją nawet na
        mikrusie.
        • Gość: nieumiałek Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:02
          Co ty bredzisz gościu. Autosan ma 9 m a MAN 12m. Jak nie widzisz róznicy musisz
          przemyć oczy.
          • znayomy Re: Długi i drogi autobus 24.01.05, 23:19
            Gość portalu: nieumiałek napisał(a):

> Co ty bredzisz gościu. Autosan ma 9 m a MAN 12m. Jak nie widzisz róznicy musisz
            >
            > przemyć oczy.

Jeżeli to dla Ciebie jest zaje...sta róznica to ty na piechote lepiej chodź,bo
            już wyobrażam sobie minę tych ludzi których będziesz "zabierał" z chodnika prz
            pokonywaniu zakrętów.Cienki poprostu jesteś i tyle.
            • Gość: marek Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:33
              chyba nie zrozumiałeś tego programu. tu nie chodzi o jazdę na mieście tylko po
              placu manewrowym. Jak ledwo można było się zmieścić Autosanem 9 metrowym to jak
              mozna wjechać 12 metrowym Manem. nawet egzaminatorzy nie potrafili bo to jest
              niemozliwe. co Ty na to?
    • Gość: marek Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:54
      chyba kierowcy nie mają internetu bo cienko z tym waszym form
      • Gość: rex Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:07
        mamy internet tylko ciężko pracujemy. ja na tym autobusie we wrocławiu zdałem.
        egzaminator o nazwisku ptaka mówił mi w którą stronę kręcić i sie udało. czego
        od nich chcecie
    • frank.drebin Re: Długi i drogi autobus 26.01.05, 18:59
      Na innym forum byla o tym autobusie mowa, wypowiadali sie zdajacy, a dokladnie
      oblewajacy egzamin. Ponoc autobus zostal juz na miescie rozwalony i jest w
      remoncie. Nie ma wiec problemu, wrocono do krotszego.
      • Gość: marek Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:10
        nie wrócono nadal się na nim zdaje. tu chodzi też że kosztował 188 tys. zł
        (11lat) a wart jest 20tys. euro czyli połowę tego
        • Gość: diler Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:00
          ale kasa. Za takiego trupa tyle pieniędzy. Przecież to nie kosztuje nawet
          połowę tego.
    • Gość: jan Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:33
      Ogądałem i zdawałem na tym Manie. To koszmar. Po drugim niezdanym egzaminie
      dogadałem się z jednym takim i poćwiczyłem na placu w wordzie. opłaciło się.
    • Gość: henry Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:06
      O co chodzi z tym autobusem?
    • Gość: wania Re: Długi i drogi autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:17
      nie oglądałem bo cały czas jestem w trasie a szkoda bo zdawałem na tym Manie 2
      razy bez rezultatu. Przeniosłem się do Legnicy, tam jest spoko i normalnie. Te
      firme we wrocku powinni rozwiązać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka