Dodaj do ulubionych

Śmiertelny wypadek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:21
bejca to fajna fura. mozna w niej dać niezłego czadu i na podryw daje radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:24
      bejca to fajna fura dla takich jak ty żelowych lalusiów bez stylu:)
    • Gość: zajcew Re: Śmiertelny wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:26
      przykra sprawa, natomiast zastanawiam sie skad biora sie takie przeklamania?
      wracalem do domu kilkanascie minut po wypadku i bynajmniej latarni nikt nie
      demontowal (jak wyglada to inna sprawa) i bynajmniej stoi sobie pokrzywiona do
      dzisiaj.

uwazajcie koledzy, bo jest slisko...
    • Gość: KKW Re: Śmiertelny wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30
      No własnie widzę jak daje radę. Dobrze to ona daje radę, ale przenosić się na
      tamten świat ...
      • Gość: felek Re: Śmiertelny wypadek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 18:11
        co za bzdury, latarnia stoi do dzis, pokrzywiona jak skurczybyk, wracalem
        wlasnie z Mirkowa, wszyscy mnie wyprzedzali, do momentu kiedy zobaczyli ten
        wypadek, taa bejca ladnie sie zawinela prawa strona na slupie, od razu bylo
        widac, ze pasazerka z tego nie wyjdzie, szkoda, ze beja nie zawinela sie lewa
        strona (tą od debila kierowcy)
        najlepszy byl efekt zaprzestania wyprzedzania mnie przez inne samochody zaraz
        po przejechaniu kolo miejsca w/w wypadku
        MOZE WARTO ZOSTAWIAC NA KILKA DNI TAKIE WRAKI ???? TO CHYBA JEDNA RZECZ JAKA
        DZIAŁA NA WYOBRAZNIE DEBILI!!!
    • Gość: czas Re: Śmiertelny wypadek IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 31.01.05, 18:45
      Zmowu najwazniejszy jest "BMW" i jak to policjanci znaja sie na metaloplastyce.
      Istny hapening artystyczny w ktorym prym wiedzie Gazeta. Totalna strata, Panie
      Hrabio!
    • Gość: author Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:00
      No cóż, latarnia zdemontowana, słup tylko pozostał. Zastanawiające jest tylko
      dlaczego straż zjawiła się dopiero pół godziny po zdarzeniu? Wyciągnięcie
      pasażerki już szybko poszło. Wszędzie się głośno mówi o złotej godzinie po
      wypadku, w której ofiary mają największą szansę na przeżycie. Wydaje mi się, że
      tamtego dnia można było dobrych kilkanaście minut zaoszczędzić.
      I tym razem niestety, za bezmyślność kierowcy zapłaciła inna osoba...
      • Gość: predo Re: Śmiertelny wypadek IP: *.server.ntli.net 01.02.05, 19:55
        pewnie stala w korku ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka