rezurekcja 28.05.02, 15:08 primates.com/lemurs/whiteruffedlemur.html Czyz nie jest uroczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lemur Re: lemur dla kazdego IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 29.05.02, 09:44 dzieki ,to na moja czesc???:) w rzeczywistosci wygladam troche inaczej. jezeli interesuje cie jak to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: lemur dla kazdego 29.05.02, 09:53 Gość portalu: Lemur napisał(a): > dzieki ,to na moja czesc???:) Moze byc na Twoja. Ale tak naprawde w stolicy, ktora budowal caly narod beze mnie, trwa akcja malowania wybranych murow pod haslem "Malpa dal kazdego". Na murach studenci ASP maja malowac malpy. Ktos z forum warszawskiego zdenerwowal sie i rzucil haslo "Lemur dla kazdego". Ja tez jestem za lemurem. Przeciez ten jest cudny. > w rzeczywistosci wygladam troche inaczej. Masz inne futerko? > jezeli interesuje cie jak to daj znac Niniejszym daje znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Re: lemur dla kazdego IP: *.verizone.com.pl / 10.1.7.* 29.05.02, 10:22 futerka w ogóle nie mam :( na jaki adres mam przyslac Lemura ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: lemur dla kazdego 29.05.02, 11:32 Gość portalu: Lemur napisał(a): > futerka w ogóle nie mam :( > > na jaki adres mam przyslac Lemura ??? gazetowy czyli jak wyzej. Mam nadzieje ze Lemur dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś