Gość: 007 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 18:18 Anwil juz zakupil wszystkich swoich graczy, a w Śląsku nic...czy strata sponsora spowoduje maly budzet czyli zakup zawodnikow z "dolnej europejskiej polki"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.p.lodz.pl 03.07.01, 19:50 Bez Raya i Józka będzie ciężko.Repesa [jak niesie wieść gminna] też się nie kwapi z przyjazdem do Wrocławia.Schetyna powinien zrobić wszystko [tzn.zapłacić] aby Ray iJózek grali w Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dygresja Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 00:33 Kochani,nie martwcie sie,PRZECIEŻ Grzegorz S.zafundował Wam już wzmocnienie ze Stargardu.Przeczytałam gdzieś,że Paweł W. to ambitny zawodnik,więc u Was będzie gryzł parkiet za trzech albo czterech innych.Dla Niego nie liczą się pieniądze/hahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!/tylko możliwość rozwoju wybitnego talentu-stąd moje poprzednie przypuszczenie.A my tu może bez najjaśniejszej Gwiazdy unikniemy losu spadkowicza? Czego sobie życzę, dygresja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Bedziemy grali jedna piatka IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 16:33 Tak przynajmniej na razie wychodzi. Moze znowu przyjedzie O'Banon (jestem za) albo ten mistrz od zacinania sie w toalecie (jestem przeciw). Sorki, ale ja sie juz naprawde niepokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer Re: Bedziemy grali jedna piatka 13.07.01, 16:45 I rewelacja- Bigus Wójcik Adomaitis Zieliński Kościuk - w czwórce z taka piatka bedziemy na 100%- chyba za bardzo przyzwyczailismy się do mistrzostwa. To oczywiscie na polska lige wystarczy - a na Eurolige - no cóż..... Skład Włocławka i Sopotu moż budzić respekt - ale jak zwykle- nazwiska meczów nie wygrywaja , pozatym jest jeszcze sporo czasu i chyba jeszcze wiecej pieniędzy wiec nie załamujmy rąk Pluta czy Korytek nie zapewniliby nam wiecej niż i tak możemy zdobyć. Przy nieograniczonej liczbie zawodników z Europy możemy mieć zawodników lepszych i za mniejsze pieniadze ( no i może bez absurdalnych wymagań - vide Pluta). Ja jestem dobrej myśli - kolejny tytuł i dobre wystepy w Eurolidze przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: Bedziemy grali jedna piatka IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 17:39 Tez sobie tego zycze. Ale w tej chwili to trzeba sciagac albo Amerykanow, albo Rosjan z Syberii (nie mam nic przeciwko), bo Europa zostala w zasadzie wyczyszczona z dobrych zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltargh Re: Co ze składem Śląska?! IP: 156.17.125.* 15.07.01, 15:11 nie martw sie. jak dobrze pojdzie to nie bedzie zadnego skladu bo chetyna bedzie musial oddac siano Zepterowi. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 15:58 Gość portalu: zoltargh napisał(a): > nie martw sie. jak dobrze pojdzie to nie bedzie zadnego skladu bo chetyna > bedzie musial oddac siano Zepterowi. haha Ty masz siano ... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:24 Sądze że to wszystko doprowadzi do utraty mistrzostwa (no rzecz aNWILU ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muflon Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.enh.org 23.07.01, 06:53 Boje sie tych psow z kurnika. Uzbroili sie po zeby w tym roku. Zeby tylko te pozne zakupy Slaska sie nam czkawka nie odbily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.latnet.lv 23.07.01, 09:03 Panowie, co ja slysze!. Jeszcze sie sezon nie zaczal a Wy juz trzesiecie portkami. Robicie tylko radoche Wloclawkowi i innym. Co z Was za kibice? W garsc sie wziac i nie osmieszac Wrocka. Jesli macie pietra, to siedzcie cicho, z dala od komputerow. Troche wiary w Slask i prezesa. Wazne aby stworzyl druzyne na mistrza a nie zespol do internetowych dyskusji. Poza tym, nie same nazwiska graja. Wloclawek rzeczywiscie sie uzbroil. I dobrze. Mecze beda ciekawsze. Bylo wiele takich druzyn ktorych kibice juz przed sezonem swietowali. Czas pokazal cos innego. Glowy do gory, a jak chcecie krakac o przegrywaniu to najlepiej zmiencie dyscypline. CPWCS i tak ma zostac. Pozdro dla wszystkich wiernych Micho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookas Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.01, 21:47 Don''t worry. Mamy Einikisa więc nawet ten ...... Kul z Włocławka nam nie przeszkodzi. Najbardziej szkoda Raya, Józka i Adama, ale tak już jest. Ciekawe co to będą za Amerykanie? Pozostaje czekać. Proponuję Shaqa na rozgrywającego. Tak dalej Schetyna!!!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:22 Coraz bardziej denerwuje mnie niezdecydowanie w transferach Schettiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:23 Czy on myśli, że wszystkie transfery zrobią się za niego same? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:24 Ile można no czekać na pierwszego rozgrywającego zespołu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:24 Tych pytań do P Schettiego jest znacznie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:25 Na razie zespół Sląska, to cały ciąg znaków zapytania i domysłów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:25 Pytam się jak długo jeszcze Panie Schetyna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 18:52 nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:49 Gość portalu: tomek napisał(a): > nie jest tak źle A według Ciebie jest teraz dobrze ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś