Dodaj do ulubionych

Co ze składem Śląska?!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 18:18
Anwil juz zakupil wszystkich swoich graczy, a w Śląsku nic...czy strata
sponsora spowoduje maly budzet czyli zakup zawodnikow z "dolnej europejskiej
polki"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.p.lodz.pl 03.07.01, 19:50
      Bez Raya i Józka będzie ciężko.Repesa [jak niesie wieść gminna] też się nie
      kwapi z przyjazdem do Wrocławia.Schetyna powinien zrobić wszystko
      [tzn.zapłacić] aby Ray iJózek grali w Śląsku.
      • Gość: Dygresja Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 00:33
        Kochani,nie martwcie sie,PRZECIEŻ Grzegorz S.zafundował Wam już wzmocnienie ze
        Stargardu.Przeczytałam gdzieś,że Paweł W. to ambitny zawodnik,więc u Was będzie
        gryzł parkiet za trzech albo czterech innych.Dla Niego nie liczą się
        pieniądze/hahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!/tylko możliwość rozwoju
        wybitnego talentu-stąd moje poprzednie przypuszczenie.A my tu może bez
        najjaśniejszej Gwiazdy unikniemy losu spadkowicza?
        Czego sobie życzę,
        dygresja
    • Gość: dlugopis Bedziemy grali jedna piatka IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 16:33
      Tak przynajmniej na razie wychodzi. Moze znowu przyjedzie O'Banon (jestem za)
      albo ten mistrz od zacinania sie w toalecie (jestem przeciw). Sorki, ale ja sie
      juz naprawde niepokoje.
      • neuromancer Re: Bedziemy grali jedna piatka 13.07.01, 16:45
        I rewelacja- Bigus Wójcik Adomaitis Zieliński Kościuk - w czwórce z taka piatka
        bedziemy na 100%- chyba za bardzo przyzwyczailismy się do mistrzostwa.
        To oczywiscie na polska lige wystarczy - a na Eurolige - no cóż.....
        Skład Włocławka i Sopotu moż budzić respekt - ale jak zwykle- nazwiska meczów
        nie wygrywaja , pozatym jest jeszcze sporo czasu i chyba jeszcze wiecej
        pieniędzy wiec nie załamujmy rąk Pluta czy Korytek nie zapewniliby nam wiecej
        niż i tak możemy zdobyć. Przy nieograniczonej liczbie zawodników z Europy
        możemy mieć zawodników lepszych i za mniejsze pieniadze ( no i może bez
        absurdalnych wymagań - vide Pluta). Ja jestem dobrej myśli - kolejny tytuł i
        dobre wystepy w Eurolidze przed nami.
        • Gość: dlugopis Re: Bedziemy grali jedna piatka IP: *.foxboro-eckardt.com 13.07.01, 17:39
          Tez sobie tego zycze. Ale w tej chwili to trzeba sciagac albo Amerykanow, albo
          Rosjan z Syberii (nie mam nic przeciwko), bo Europa zostala w zasadzie
          wyczyszczona z dobrych zawodnikow.
    • Gość: zoltargh Re: Co ze składem Śląska?! IP: 156.17.125.* 15.07.01, 15:11
      nie martw sie. jak dobrze pojdzie to nie bedzie zadnego skladu bo chetyna
      bedzie musial oddac siano Zepterowi. haha
      • Gość: fan Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 15:58
        Gość portalu: zoltargh napisał(a):

> nie martw sie. jak dobrze pojdzie to nie bedzie zadnego skladu bo chetyna
        > bedzie musial oddac siano Zepterowi. haha

Ty masz siano ... haha
    • Gość: ja Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:24
      Sądze że to wszystko doprowadzi do utraty mistrzostwa (no rzecz aNWILU )
    • Gość: Muflon Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.enh.org 23.07.01, 06:53
      Boje sie tych psow z kurnika. Uzbroili sie po zeby w tym roku. Zeby tylko te
      pozne zakupy Slaska sie nam czkawka nie odbily...
      • Gość: Micho Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.latnet.lv 23.07.01, 09:03
        Panowie, co ja slysze!. Jeszcze sie sezon nie zaczal a Wy juz trzesiecie
        portkami. Robicie tylko radoche Wloclawkowi i innym. Co z Was za kibice?
        W garsc sie wziac i nie osmieszac Wrocka. Jesli macie pietra, to siedzcie
        cicho, z dala od komputerow. Troche wiary w Slask i prezesa. Wazne aby stworzyl
        druzyne na mistrza a nie zespol do internetowych dyskusji. Poza tym, nie same
        nazwiska graja. Wloclawek rzeczywiscie sie uzbroil. I dobrze. Mecze beda
        ciekawsze. Bylo wiele takich druzyn ktorych kibice juz przed sezonem
        swietowali. Czas pokazal cos innego. Glowy do gory, a jak chcecie krakac o
        przegrywaniu to najlepiej zmiencie dyscypline. CPWCS i tak ma zostac.

Pozdro dla wszystkich wiernych

Micho
    • Gość: lookas Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.01, 21:47
      Don''t worry. Mamy Einikisa więc nawet ten ...... Kul z Włocławka nam nie
      przeszkodzi. Najbardziej szkoda Raya, Józka i Adama, ale tak już jest.
      Ciekawe co to będą za Amerykanie? Pozostaje czekać. Proponuję Shaqa na
      rozgrywającego. Tak dalej Schetyna!!!!!!!! :))))))))))))
      • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:22
        Coraz bardziej denerwuje mnie niezdecydowanie w transferach Schettiego...
        • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:23
          Czy on myśli, że wszystkie transfery zrobią się za niego same?
        • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:24
          Ile można no czekać na pierwszego rozgrywającego zespołu ?
        • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:24
          Tych pytań do P Schettiego jest znacznie więcej...
        • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:25
          Na razie zespół Sląska, to cały ciąg znaków zapytania i domysłów...
        • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 00:25
          Pytam się jak długo jeszcze Panie Schetyna ???
    • Gość: tomek Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 18:52
      nie jest tak źle
      • Gość: Roberto Re: Co ze składem Śląska?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:49
        Gość portalu: tomek napisał(a):

> nie jest tak źle

A według Ciebie jest teraz dobrze ???????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka