Dodaj do ulubionych

Nowe legitymacje studenckie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:30
BZDURA!!!!!!!!!!! W PRZYSZŁYM ROKU BĘDĘ JUŻ NA OSTATNIM ROKU STUDIÓW, CZY MNIE
RÓWNIEŻ OBEJMIE RESTRUKTURYZACJA?!?!?!?! A CO ZE SPRAWDZANIEM LEGITYMACJI W
POCIĄGACH??????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Belzebub czyli wymiana legitki co semestr? IP: 195.116.199.* 02.03.05, 11:44
      A ja bym chciał wiedzieć czy ta informacja na którym semestrze jest student to
      będzie jakoś wybita na tej karcie czy zakodowana w jakimś pasku? Bo jak wybita
      to rozumiem, że co semestr 17 zeta na nową trzeba dać, a jak w pasku to jak
      kanary w pociągu sprawdzą czy jest ważna? Ogólnie pomysł fajny ale niezłe
      zamieszanie z tym będzie.
      • Gość: pav Re: czyli wymiana legitki co semestr? IP: *.inter / *.inter-c.pl 06.03.05, 13:58
        a mi sie pomysl podoba,wole kolejna platkiowa karte w portfelu niz ksiazeczke
        ktora ledwo sie miesci.mam tylko nasdzieje ze informacje o semestze i roku beda
        zakodowane na pasku,bo nie usmiecha mi sie placic co semestr 17 zeta.jesli
        chodzi o sprawdzanie w pociagach to chyba wystarczy ze sie im pokaze karte.
        chyba ze sprawia sobie takie czytniki jak ci z MPK. poza tym ostatnio coraz
        rzadziej konduktorzy chca ogladac legitymacje dokladnie,wystarczy ze im sie zamacha.
      • tomek854 Re: czyli wymiana legitki co semestr? 26.03.05, 16:35
        tam mają być z tyłu nalepki hologramowe, tylko Wyborcza zapomniała napisać. Po nich się będzie poznawać czy legitka ważna.
    • Gość: pu puk w głowę Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:14
      tzn w jaki sposob legitymacja ma zastąpić indeks??

wykładowca będzie na niej wpisywał ocenę flamasttem do szkła?
    • Gość: studenciak Re: Nowe legitymacje studenckie IP: 80.48.194.* 06.03.05, 15:30
      po co mnie plastik jakis, ja wole indeksik, przynajmniej moze go czasem pies
      zjesc:P
      • Gość: stud Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.03.05, 14:02
        Bez sesu wprowadzac legitki nowe popierwsze placic 17zl po drugie bedzie burdel
        w wydawaniu ich jak to zwykle bywa w dziekanacie a po trzecie wole stary index i
        legitke niz kolejny plastik
    • Gość: sceptyk Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 23:09
      kto znowu zgarnie szmal?
      • Gość: greg Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.magma-net.pl 28.03.05, 15:37
        typowa polska mentalność
    • semoi Re: Nowe legitymacje studenckie 28.03.05, 22:24
      czyli za wymaine zapłacimy my studenci brawo
      gdzies ostatnio przeczytałem iz na pewnej uczelni wypłacaja 20 zł stypendium
      socjalnego
      wiec .......??
    • Gość: dziekanat Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.05, 23:28
      Newsweek wydaje legiymacje tygodniowe made in SGH
    • Gość: matt Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.martel.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 13:03
      Uważam, ze to kolejny sposob na zdzieranie kasy z "biednego polskiego studenta".
      • Gość: Raf Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:57
        W ciągu semestru legitymacje giną w ilościach hurtowych, podczas gdy indeksy leżą sobie w domu w szafeczce. Będzie więcej kłopotu.
        Majac na uwadze wszelkie procesy rejestracji, identyfikacji, wymiany dokumentów itp. jestem pewien, że będzie to jak zwykle nieopisany bajzel, długie kolejki i to nie jednorazowe, bieganina, pomyłki, nerwy i oczywiście operacja nie ma szans na przeprowadzenie w założonym terminie.
        • Gość: fibon Re: Nowe legitymacje studenckie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.05, 23:29
          z drugiej strony byc moze to uzdrowi nieco chora sytuacje z UWr - oceny trzeba
          miec wpisane do indeksu, do 'karty egzaminacyjnej' (nie wiadomo po co) i jeszcze
          sa oczywiscie w protokolach egzaminacyjnych - ogolnie jedna ocena jest wpisana w
          trzech miejscach, a jak zapomnisz wziac 'karte' , to nie masz nawet po co isc po
          wpis - bezsens, paranoja, dodatkowe papierki i szalenstwo z wydawaniem kart w
          dziekanacie. Oczywiscie mozliwe, ze nowe legitymacje beda kompletnym niewypalem
          (nikt by sie chyba nie zdziwil:)), ale te stare jakos latwo sie zalewaly tuszem
          i mokly wsciekle w deszczu, a po piwie w torbie wygladaly jak cos, co przyniosl
          pies i zakopal sobie na pozniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka