Dodaj do ulubionych

Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarski ...

IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.03.05, 01:12
szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pizzaman Zrobil sobie reklame IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.03.05, 06:13
      reklama czyni cuda. Po co sie jednak reklamowac w gazecie lub telewizji taka
      reklame jak sobie ten pan zrobil dzieki slasku wystarczy. oj nie ladnie nie
      ladnie
      • Gość: Jelaman :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 11:56
        Schetyna odejdz
        • Gość: Erazmus Podziekujcie Schetynie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.03.05, 12:56
          Mozecie podziekowac Schetynie ze przeszedl nam kolo nosa gosc z pieniedzmi i z
          poza ukladow .
          • Gość: ello Re: Podziekujcie Schetynie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.04.05, 19:16
            to nie schetyny wina - od samego poczatku ten klub jest w bardzo zlym stanie . jedyna mozliwosc jaka teraz widze to 'pograzenie' slaska i ludzi z nim zwiazanych i stworzenie czegos nowego.
    • Gość: maly Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 06:24
      Znowu namiwszal Schet.SABOTAZ
    • Gość: mat Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 07:50
      o jaka szkoda
    • kibicwks Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk 19.03.05, 09:09
      Ale lipa.
      Ile to jeszcze razy będą grali na naszych emocjach?
      Ciekawe o co poszło. Albo długi są za duże albo Schetyna nie popuścił jeśli
      chodzi o zarządzanie klubem.
      • kibicwks [...] 19.03.05, 09:12
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • kibicwks Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk 19.03.05, 09:14
          PLICH POWIEDZIAŁ:
          "Jednocześnie chciałbym podkreślić, iż główni akcjonariusze ww. spółki, Pan
          Ryszard Sobiesiak i Pan Janusz Cymanek, w trakcie negocjacji prowadzonych ze
          mną oferowali daleko idącą pomoc i zrozumienie dla moich inicjatyw, za co obu
          Panom bardzo dziękuję".

A Schetynie ani słowa. Nie chciał zaoferować daleko idącej pomocy??????????????
    • Gość: Marek_37 Re: Ale jaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:13
      To jakieś jaja! Zastanawiam się czy kiedykolwiek we Wrocławiu znajdzie się
      sponsor z prawdziwego zdarzenia. Może Abramowicz ma jakiegoś kuzyna...
      • Gość: Wrocek Re: Ale jaja! IP: *.5com.pl 19.03.05, 09:23
        To wszystko przez Schetyne nie chciał oddać władzy a teraz udaje zaskoczonego !
        Podziękujmy Schetynie!
        • Gość: aaaa Re: Ale jaja! IP: *.206.112.240.telsat.wroc.pl 21.03.05, 21:12
          ok
    • Gość: Kibic Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.core.lanet.net.pl 19.03.05, 09:36
      Tylko ktoś bardzo naiwny mógł wierzyć, że ktokolwiek może porozumieć się z
      panem Schetyną. Nie znam pana Pilcha ale człowiek króry chciał pomóc
      wrocławskiej piłce nie mógł wiedzeć, że głównym hamulcem i człowiekiem który
      patrzy tylko przez pryzmat swoich osobistych korzyści jest p.Schetyna. Dla
      niego najważniejszą rzeczą jest teraz budowa stadionu, wiadomo: przetargi,
      korupcja, łapownictwo, a nie tam jakiś Śląsk. Nie znam też powodów pana
      rezygnacji ale wszyscy się domyślają o kogo chodzi. Miałby pan być sponsorem
      s.Schetyny a nie udziełowcem. Jestem pewny że nie będzie pan żałował tej
      decyzji a jeśli ma pan nadwyżkę kasy to lepiej niech pan da biednym, oni
      chociaż panu podziękują.
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! SCHETYNA ODEJDŹ! NIKT CIĘ NIE CHCE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.03.05, 09:37
      Odejdź! Odejdź! Odejdź! Odejdź! Niech cię już nie widzę! Bo na ciebie patrzeć
      już nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! SCHETYNA CZEKAM NA INFORMACJE O TWOJEJ DYMISJI IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.03.05, 09:58
        I to nie za tydzień tylko już W TEN PONIOEDZIAŁEK!!!!!!!!!!!!!!!! Niech
        cię .....!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Lash G.Schetyna- zostań z nami!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:00
        Zastanawiam się skąd wy to wszystko wiecie ?! Nie znacie szczegółów tej
        sprawy,ale już macie winnego-wiadomo kogo-Schetynę! Nie chce mi się wierzyć że
        GS działałby w tak głupi sposób żeby niedogadać się z tak chętnym inwestorem(jak
        to początkowo wyglądało).Przecież to Schetyna go bardzo namawiał,zresztą nie
        byłby tak głupi,żeby niszczyć negocjacje swoimi wygórowanymi żądaniami.Jak
        pisze-sam był zaskoczony decyzją Pilcha czyli rozmowy przebiegały pomyślnie.To
        nagłe widzimisie Pilcha spowodowało wycofanie.Jestem pewien,że o rezygnacji
        zdecydowały inne czynniki jak np:długi.Ale to było do przewidzenia że p;ierwszym
        winnym w takiej sytuacji będzie
        Schetyna,bo czego się spodziewać po kibicach Śląska....?!Bezmyślność!!Nie
        wszystkich oczywiście.To właśnie przez taką postawę nie doczekamy się sukcesów
        i to nie przypadek że gramy w 3 lidze.
        • kibicwks Re: G.Schetyna- WON ! 19.03.05, 10:03
          Ku... Lash! Skończ pired..! Kto będzie wykładał pieniądze gdy nie może
          zarządzać klubem bo Schetyna się czepił jak rzep psiego ogona! Jeszcze się mu
          zachciało udziałów w klubie zapominając że trzeba za nie zapłacić.
          • Gość: Lash Re: G.Schetyna- WON ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:18
            Ja nic nie wiem o tym czy Pilch wykładając pieniądze nie mógłby zarządzać klubem.
            Tylko naciągasz fakty bo to przypuszczenia.Ja póki się nie dowiem jak naprawdę
            było to nie wierzę że Schetyna chciał za Pilcha decydować.W ogóle skąd wiesz że
            Pilch ma rację,nawet jak coś tam sugeruje?Może chce teraz zwalić winę na kogoś?
        • Gość: Erazmus Re: G.Schetyna- zostań z nami!!!!!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.03.05, 13:03
          Czy winni sa kibice ze Dajszmal dostanie w d... od najwiekszych leszczy w lidze
          ? Czlowieku obudz sie !
          • Gość: Lash Re: G.Schetyna- zostań z nami!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:43
            Jasne że nie są winni ale Śląsk w kosza nie musi być zawsze na wierzchu i
            wygrywać bo to tylko sport,a i czasy ciężkie więc i tu szukanie jakiejś wielkiej
            winy GS to już poważne zaślepienie i brak sprawiedliwej oceny sytuacji.Ja tylko
            proszę kibiców o obiektywizm w tej sprawie Pilcha bo takie rzucanie oskarżeń bez
            stuprocentowej pewności może nam wszystkim wyjść bokiem.
    • Gość: error Panie Pilch nie opuszczaj nas !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 09:50
    • kibicwks Mam już dość plotek i niejasnych sytuacji 19.03.05, 10:14
      Jako wrocławianin i kibic domagam się jasnego wytłumaczenia sprawy dlaczego
      doszło do takiej sytuacji i z czyjej winy. NIE CHCĘ INFORMACJI Z NIEOFICJALNYCH
      ŹRÓDEŁ I PLOTEK! Sprawa jest poważna i chcę jako kibic wiedzieć kto temu
      zawinił. Domagam się bo od tego jest prasa i ludzie w klubie którzy są do tego
      zobowiązani aby informować o sytuacji w Śląsku. Chcę mieć napisane jasno czarne
      na białym o co poszło.
      Wkurw...ny kibicWKS
      • Gość: Lash Re: Mam już dość plotek i niejasnych sytuacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:19
        Podpisuję się pod tym komentarzem
        • kibicwks Re: Mam już dość plotek i niejasnych sytuacji 19.03.05, 10:37
          "Po wnikliwej ocenie stanu prawno-finansowego klubu piłkarskiego WKS Śląsk
          Wrocław SSA z żalem zmuszony jestem odstąpić od moich planów pomocy w naprawie
          sytuacji tego klubu. Zaskoczony zostałem bowiem jej złożonością wymagającą o
          wiele większego zaangażowania, niż proponowane przeze mnie"

Czy tak ciężko jest napisać czy w tym wypadku chodzi o kasę czy o zarządznie
          klubem?
      • Gość: koneser Re: Mam już dość plotek i niejasnych sytuacji IP: 213.199.196.* 19.03.05, 10:59
        Też bym chciał wiedzieć dlaczego Pan Pilch nie wszedł ale która gazeta,
        telewizja, radio ma to zamieścić. Nikt się nie wychyli w tym mieście przeciwko GS.
        • kibicwks Re: Mam już dość plotek i niejasnych sytuacji 19.03.05, 11:02
          Gość portalu: koneser napisał(a):

> Też bym chciał wiedzieć dlaczego Pan Pilch nie wszedł ale która gazeta,
          > telewizja, radio ma to zamieścić. Nikt się nie wychyli w tym mieście
          > przeciwko GS.

Ale na szczęście są strony kibiców na których klub i ludzie z nim związani mogą
          umieszczać swoje jednoznaczne stanowiska. Bez owijania w bawełnę i podtekstów.
          Tak aby kibice nie musieli się domyślać o co chodzi.

• Gość: JJ Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi Nie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:47
      Podziekował Cymankowi i Sobiesiakowi a Schetowi nie to widać kto był przyczyną
      tego że zrezygnował.Panie Schet to nie polityka to sport.Kibice panu tego
      niewybaczą.
      • Gość: Lash Re: Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:54
        Czego?Jesteś pewny,że wiesz wszystko?
        • kibicwks Re: Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi 19.03.05, 10:59
          "Jednocześnie chciałbym podkreślić, iż główni akcjonariusze ww. spółki, Pan
          Ryszard Sobiesiak i Pan Janusz Cymanek, w trakcie negocjacji prowadzonych ze
          mną oferowali daleko idącą pomoc i zrozumienie dla moich inicjatyw, za co obu
          Panom bardzo dziękuję"

Lash ja nie wiem czy to wyszło panu Pilchowi przez przypadek czy też niechcący
          ale to jest to bardzo zastanawiające.
          • Gość: Lash Re: Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:50
            > "Jednocześnie chciałbym podkreślić, iż główni akcjonariusze ww. spółki, Pan
            > Ryszard Sobiesiak i Pan Janusz Cymanek, w trakcie negocjacji prowadzonych ze
            > mną oferowali daleko idącą pomoc i zrozumienie dla moich inicjatyw, za co obu
            > Panom bardzo dziękuję"
            >
            > Lash ja nie wiem czy to wyszło panu Pilchowi przez przypadek czy też niechcący
            > ale to jest to bardzo zastanawiające.

Rzeczywiście,mnie też to zastanawia,ale nie odważe się po tym stwierdzeniu
            napisać z całą pewnością,że to Schet jest winny.To może być zresztą tylko jedna
            strona medalu,i to zamglona nieco.
            Rzeczywiście mnie też to zastanawia,ale nie odważe się po tym stwierdzeniu
            napisać ,że Schet jest temu winny.To może być zresztą tylko jedna strona
            medalu i tak nieco zamglona.
            • Gość: Lash Re: Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:53
              Sorry za te rozdwojenie.
              • kibicwks Re: Podziekował Cymankowi i Sobiesiowi a Schetowi 19.03.05, 11:59
                Dzisiaj każdy ma rozdwojenie
    • Gość: ciec Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.nat.tvk.wroc.pl 19.03.05, 11:13
      Panie Plich, a kosz Pana przypadkiem nie interesuje?:)
      • Gość: P. Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.03.05, 11:18
        Kosz to nuda a do ten Schetyna
    • Gość: sum Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 12:01
      Rusko miesza-ten od żuzla
      • Gość: ozyryss Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.03.05, 13:55
        A moze powolac jakas komisje sledcza??

A tak na marginesie: zal patrzec jak sie slask buja po III ligach.
    • Gość: Kamil Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:09
      A gdzie byli Cymanek i Sobiesiak jak trzeba było bajzel poukładać? Kto jak nie
      oni doprowadzili do długów Śląska?! Wydumane kontrakty Wójcika i "gwiazdeczek"?
      Kto je podpisywał?!!! Panie Pilch - ściemnia Pan, co poniektórzy znaja kulisy
      sprzedaży USPharmacia - panowie Cymanek i Sobiesiak tak samo działali i
      działają, w Pana stylu. Jednego z nich znam dobrze - nie powierzyłbym mu
      prowadzenia nawet szaletu. Volvo coś o tym może powiedzieć, prawda panie S.?
    • Gość: Lips Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.finemedia.pl 19.03.05, 16:43
      Panie Pilch zainwestuj Pan nadwyżkę pieniędzy w Polar. Tutaj nie ma tak
      popier...ch działaczy jak w Śląsku. Tu jest drużyna z perspektywą, a nie
      "gwazdy" w Śląsku, co pałętają się po III lidze i nie jest pewne czy awansują w
      tym roku. Szkoda na nich pieniędzy.
      • Gość: Polar Jest nam nie dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:55
        Jesteśmy sami,nie mamy dziewczyn i jest nam nie dobrze
      • Gość: ww_wks Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:47
        pieprzyć pieprzony polar!!!
        • Gość: ww_wks SCHETYNA DO POLARU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:55
          najlepszym rozwiazaniem schetyna do polaru i ręce precz od Ślaska!!!
    • r.p.mcmurphy spoko, moze zainwestuje szmal w kosza 20.03.05, 12:27
      wiadomo ze pilkarski Slask to studnia bez dna
      • Gość: P. Re: spoko, moze zainwestuje szmal w kosza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.03.05, 12:36
        Idź z tym swoim koszem którym się interesują może z 3 miasta w Polsce. Pilch ma
        ciekawsze zajęcia niż takie nudy.
    • Gość: zorientowany Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:13
      Prawda jest niestety inna niż wy tutaj podajecie, wyzywacie sie na Schecie a on
      tu najmniej jest winny - prawdziwy powód jest taki, ze poprzednie zarządy
      doprowadziły do kolosalnego długu i oprócz oficjalnej kwoty zadłuzenia jaka
      została podana p. Pilch odkrył, że chciano go wysadzic na dodatkowe 2 mln zł,
      które to skrzetnie ukrywał p. Cymanek i spółka. Nie dziwcie się zatem, że facet
      nie ma zamiaru wykładać dodatkowej kasy na stare zadłuzenia - ciekawe tylko czy
      jest to juz końcowa kwota zadłuzenia czy też jest to faktycznie jak ktoś tutaj
      skomentował "studnia bez dna". Jak ktoś ma "wejscia" w Śląsku łatwo sprawdzic
      moje słowa.
      • Gość: kkk Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.bos.east.verizon.net 21.03.05, 01:01
        Madre slowa.Takie sa wlasnie realia WKSu.
    • Gość: k. Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: 195.20.110.* 21.03.05, 08:53
      kucze nie wiadomo, jakie są rzeczywiste przyczyny rezygnacji, jednak to wielka
      szkoda, że Pan Pilch się wycofał, bo wydawało się że jest nareszcie sznasa na
      budowę normalności w Ślązeczku.
      A może Panie Pilch, Pan się jeszcze zastanowi....
    • Gość: Fan Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:01
      Dramat, rozgoryczenie, żal :(((
      Jeśli nie chce zostać akcjonarjuszem to chociaż może reklamy swoich firm
      umieści na stadionie? :(
    • kibicwks Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana Rusko 21.03.05, 11:46
      Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana Rusko i jeszcze nie oddane.

Należą się przeprosiny Panu Schetynie za to co tu napisałem w przypływie złych
      emocji.
      Na przyszłość byłoby łatwiej gdyby w prasie pisali jasno a nie aby trzeba było
      się domyślać i wyciągać często błędne wnioski :(

A SWOJĄ DROGĄ TO JESTEM CIEKAWY ILE WYNOSZĄ ZOBOWIĄZANIA ŚLĄSKA. TAK CIĘŻKO
      NAPISAĆ PRAWDĘ? KIBICE CHCIELI BY WIEDZIEĆ.
      • Gość: Lash Re: Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:40
        Pytasz ile wynoszą długi,a jak GW poruszała ten temat to pamiętam,że miałeś
        pretensje,że się czepiają...
        Tak poza tym to apelowałem żeby nie wyciągać pochopnych wniosków w sprawie
        Pilcha.Jesteśmy teraz w 3 lidze,prawie wszyscy mają nas gdzieś,a tu takie ataki
        na kogoś kto w końcu kieruje naszym klubem.Jestem w stu procentach przekonany że
        Schetyna nic przeciwko interesom Śląska nie robi,tylko gdzie wy macie
        oczy?Choćiaż może jest tak,że się sam obawia umoczenia w długi klubu.
        Czasem też trzeba podejmować niepopularne decyzje, które w istocie są
        korzystne.Cieszy mnie ,że w końcu jest ktoś przy Śląsku kto myśli i nie daje się
        łatwo rolować. Interes klubu to także interes GS-i w tym rzecz. A napewno
        Schetyna bardzo chciał porozumienia z Pilchem,to zresztą jego inicjatywa
        i jeżeli spłata części długów została ostatecznie sfinalizowana to pośrednio
        zrobił to Schetyna.
        • Gość: Lash Re: Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:33
          PS.Fajnie że ktoś w ogóle za coś przeprasza,bo to rzadkie na necie,ale moim
          zdaniem o całej tej sprawie nie powiedziano jeszcze ostatniego słowa.Pzdr
          • Gość: Lash Re: Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:40
            Ps.2 I kto wie na ile w sprawach klubu sam nie jestem ślepy......?
            • kibicwks Re: Poszło podobno o 2 000 000 pożyczone od pana 21.03.05, 22:56
              Gość portalu: Lash napisał(a):

> Pytasz ile wynoszą długi,a jak GW poruszała ten temat to pamiętam,że miałeś
              > pretensje,że się czepiają...

Bo przeważnie te wiadomości Gazety to informacje ze źródeł niewiadomego
              pochodzenia. Czyli tylko mącenie bez konkretów. Ja liczę bardziej na oficjalne
              komunikaty z klubu podpisane przez upoważnione osoby a nie domysły redaktorów
              oparte na opowieściach mniej lub bardziej wiedzących osobników. Przez takie
              informacje właśnie rodzą się domysły i niesłuszne oskarżenia, bo ktoś coś tam
              próbuje wyczytać między wierszami. To już jest męczące i zaczyna być
              niebezpieczne.
      • Gość: k. a może nastąpiło przedawnienie IP: 195.20.110.* 22.03.05, 08:46
        może wierzytelność w wysokości 2 000000 uległa już przedawnieniu. Jeżeli
        pożyczka była udzielona Śląskowi S.S.A. przez pana Ruskę, który w tym zakresie
        działał w ramach prowadzonej działalności godpodarczej(albo jako przedstawiciel
        jakieś firmy albo osobiście jako przedsiębiorca), to takie roszczenie
        przedawnia się z upływem 3 lat do dnia wymagalności (płatności). Jeżeli nie
        było zawieranych innych umów, ktore zmnieniały zasady rozliczeń między
        stronami, to może okazać się, że roszczenie uległo przedawnieniu i zgodnie z
        prawem Śląsk S.S.A. nie musi płacic za ten dług. Ale to tylko takie spekulacje
        bo nikt z nas nie zna szczegółów pożyczki.
    • Gość: Pisz... Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.03.05, 21:31
      Mam juz dosyc,czy nie znajdzie sie juz nikt kto uratuje pilkarski Wroclaw
      (Slask).Nie zly musi byc finansowy dol Slaska,ze nikt nie chce pomoc,a wszystko
      przez ludzi ktorzy nie maja pojecia,co znaczy dla ludzi z Wroclawia nie miec
      chocby 2ligi w,tak wielkim miescie,chyba nigdy ich,nie zrozumiem.
      • Gość: Sobowtór Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.finemedia.pl 23.03.05, 09:03
        Lash, ty chyba jesteś lizydupem Schetyny. Wszyscy mają wyrobione o nim zdanie, a
        ty z uporem maniaka włazisz mu do du.y. On nawet sam tego nie chce, a ty to
        robisz. Oj przestań, bo to nieprzyjemne.
        • Gość: raar Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.core.lanet.net.pl / *.crowley.pl 27.03.05, 22:41
          Ty zaś jesteś pajacem czerwonego Cymanka (razem z erazmusami i innymi
          nawiedzonymi w głupocie). Proponuję rozpoczynać każdy wątek od stwierdzenia kto
          i jakich narobił długów. Później można dyskutować kto i dlaczego miałby je
          spłacać.
          Nie raz już pisałem, iż z trzeciej ligi piłkarze muszą wydostać się sami.Tylko
          swoim talentem i ambicją. Ten skromny sukces może uzmysłowić biznesowi, że tu
          warto inwestować.Na dziś nie znam nikogo prócz Schetyny, kto z powierzonych
          przez różnych inwestorów pieniędzy zrobi sensowny użytek !
    • Gość: rudy Re: Józef Pilch rezygnuje z inwestycji w piłkarsk IP: *.do.pl / *.generacja.pl 01.04.05, 17:20
      kibicuje zaglebiu, ale mam nadzieje ze jakis sponsor sie u was znajdzie, bo
      fajnie jest miec derby dolnegoslaska ze slaskiem, bo to ciekawsze widowisko niz
      te, ktore byly z polkowicami powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka