Gość: ZuluGula IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.05, 22:18 nikomu łaski nie zrobili ! to takie małe minimum ! mają grac a wymogi powinne byc coraz większe a nie zadawalac sie mizeria !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SKOX Zagłąbie okrutne psy !!! psy psy psy !!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.03.05, 22:50 zajebiście! ka es zet o! (usłysz mój głos) znakomity klub! chłopaki! zrobię na was jakiś debet żeby kupić rewanż. pozdro dla wszystkich fanów z Lubinia Górniczego (szcz. XXL, SERGIO, FILIP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIP MIŁOŚĆ DO POLKOWIC IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.05, 22:53 SKOX chyba Cię kocham!!! Chociaż nie przepadam za Twoimi (troszeczkę monotonnymi) komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIP Re: MIŁOŚĆ DO PIESKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.03.05, 23:01 SKOX! Mam do Ciebie jedno pytanie? Czy Ty nie jesteś aby prezesem Polskiego Związku Kynologicznego (to Ci od jamników i kundelków)? gdybyś miał kłopoty z odpowiedzią na to skomplikowane pytanie to odpisz w sposób tradycyjny: "Zagłębie p... itp". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poeta Dobrze że mamy tylko jedno Zagłebie w Lubinie IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.05, 07:46 Razu pewnego w mieście Krakowie Stolicy kultury niejeden powie Chłopaka zbili na jabłko kwaśne Takie trwają tam właśnie waśnie Banda chojraków cherlaka leje Kopią go mocno, oj źle się dzieje Jeden "odważny" kosę już wyjął Stanął nad bitym i pozę przyjął Bity wciąż leży i cicho jęczy Twarz ma już całą w kolorach tęczy Chojrak mu kosą macha przed nosem I wrzeszczy głośno przepitym głosem Ty ch... jeden zarżnę cię zaraz Boś wrogi kibic, zapłać też haracz Wyskakuj k....o z kasy i spodni Zanim wykrwawisz się na ten chodnik Co się tak gapisz niemyty cieciu Ja jestem siłą ja i tych pięciu Zaraz tu zginiesz frajerze miękki Okropnej śmierci słychać już dźwięki Brzęknęła kosa w żebrach zgrzytając Morderca pchnięcia wciaż poprawiając Ciacha nożykiem po całym ciele Zapamiętany w swym podłym dziele Ofiara jęcząc i strasznie żężąc Konwulsyjnie wijąc się oraz prężąc Broczy koszmarnie krwią i osoczem A chojrak jeszcze oblewa go moczem Kolega kata nad trupem staje Grzebie mu w kurtce szukając fajek Wyciaga dowód. - To Marcin Malej To wcale nie on, idziemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL TYLKO ZAGŁĘBIE LUBIN!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.05, 09:26 Tylko ZAGŁĘBIE LUBIN!!! Odpowiedz Link Zgłoś