szary-kot 17.06.02, 20:29 www.pierluigicollina.it/ śliczny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) 17.06.02, 21:21 szary- ty na chłopa sliczny mówisz?????? co na to Kociątko??nie zazdrosna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 23:15 kociatku sie podobalo, caly czat pial z zachwytu;PP ps. w ramach propagowania innosci : www.e-fotka.com/zdjecia/zdjecie59.jpg do colliny mu troche brak...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 23:30 o co chodzi ? spoko Fantomas :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Arvenko... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 13:22 dopóki mówi a nie wprowadza w czyn to nie mam nic przeciw :P a w ogóle to jest jakaś nazwa medyczna na pociag do starszych, łysych, brzydkich facetów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) 19.06.02, 09:49 szary-kot napisał(a): > śliczny... Eeetam. tutaj masz cos milszego. www.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko rezurekcja :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 12:11 od tych chomików/świstaków jestem uzależniona :) mogę słuchac tej muzyczki cały czas. poniekąd jest to kawałek pewnego soundtracku. kto zgadnie jakiego? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gattina Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 20:22 Ohhhh,ahhhh,ehhhhhh,mhhhhhhhh,ulalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deINO Re: normalnie nie mogę się powstrzymać :)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:50 wruuuuuuuuummmm............. wrrrrrrrrummmmmmmmmmmmm..................... fun.from.hell.pl/2002-05-28/naukajazdy.html Odpowiedz Link Zgłoś