Dodaj do ulubionych

Polo-Cockta

18.06.02, 18:59
czy ktoś już miał okazję pokosztowania tego trunku? ja na razie w żadnym
sklepie nie znalazłem.
Obserwuj wątek
    • pacjent3.5 Re: Polo-Cockta 18.06.02, 20:57
      Ja kosztowalem!:))) Ale juz sie dobrze czuje! Doktor mowil, ze za 3-4 lata mnie
      wypisza.
      • Gość: Graża Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:21
        Czy może zachorowałeś po polo - cokcie? Pamiętam ten smak z dawynch czasów,
        ciekawa jestem czy teraz jest taki sam. Może ktoś wie gdzie można ten napój z
        lat mojej młodości kupic?
        • pacjent3.5 Re: Polo-Cockta 18.06.02, 22:14
          Wspanialy ten wynalazek polskiej mysli i Panstwowego Przemyslu Spozywczego,
          wraz z orenzada landrykowa przeszedl do historii.Naleze do osob, ktore sie
          uzaleznily od tego trunku, a nagle odciecie od codziennych dawek, spowodowalo:
          zalamanie psychiczne , wysuszenie mozgu i fizyczna degradacje. Ale tutaj mam
          dobra opieke, a 4 lata zleca szybko.
          • arvena Re: Polo-Cockta 18.06.02, 22:22
            nie widziałam nigdzie i jestem bardzo ciekawa:)
          • Gość: terkas Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 22:50
            Rozumiem, że pochodzisz z szuflandii i jako ostatni krasnal polo-coctowiec
            bardzo, bardzo cierpisz.
    • bea. Re: Polo-Cockta 20.06.02, 12:01
      A ja ostatnio piłam piwo ciemne o smaku Polo-Cocty. Niestety nie do dostania we
      Wrocławiu :) Taki mały lokalny browar. Piwo - pychotka.
      • Gość: jjasio Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 12:12
        Kupujesz w czechach preso-ćaj ( w plastikowej butelce jak rownie legendarny
        kokosal) mieszasz z mineralką i masz super trunek o smaku właśnie takim.
        Całusy
        • Gość: m. Re: Polo-Cockta IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 14:20

...krasnoludki są na świecie ;)))

[szuflandia,szuflandia..]! "Olo ratuj!"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka