mama_alicji 11.04.05, 13:42 Jak w temacie poszukuję opiekunki do małego dziecka.Może ktoś zna jakąś sprawdzoną osobę.Mieszkam praktycznie w centrum Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19gocha73 Re: Opiekunka do dziecka - Wrocław 11.04.05, 15:39 Mam Nianię do swojego syna do września włącznie. Potem mogę "oddać w dobre ręce". Sprawdzona, syn baardzo ją lubi. Pani ok.50 lat z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_alicji Re: Opiekunka do dziecka - Wrocław 11.04.05, 22:09 Dziękuję za odpowiedź, ale ja niestety będę już potrzebowała od początku września Odpowiedz Link Zgłoś
pik.mularczyk Re: Opiekunka do dziecka - Wrocław 21.04.05, 20:41 Moja ciocia pilnie poszukuje właśnie takiej pracy, teraz się opiekuje innym maluszkiem, ale od maja dziecko idzie do przedszkola. Jeśli jest pani zainteresowana to poproszę napisać na priv, i ewentualnie podać numer telefonu, ciocia oddzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuba07 Re: Opiekunka do dziecka - Wrocław 25.05.05, 14:42 prosze o podanie nr kontktowego Odpowiedz Link Zgłoś
kowal91 Re: Opiekunka do dziecka - Wrocław 01.10.05, 09:47 witam czy ta pani opiekunka jest jeszcze zainteresowana praca. Pilnie poszukuje niani dla swojej 2 letniej coreczki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś