Gość: Kamil IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.04.05, 15:01 Byłem na kursie W Brighton z firmy study travel i było super. W tym roku także się wybiorę ale chyba do innego miasta żebym więcej zwiedził Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betis5 Re: Kursy językowe za granicą 02.06.05, 10:18 a ja znalazlam na necie taką stronę: www.language-learning.net, tam mozna znalezc samemu kurs językowy za granicą i dopasowac go do swoich potrzeb. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Kursy językowe za granicą IP: *.e-wroc.com 02.06.05, 12:30 Kamil, ile zaplaciłeś za kurs i jak dlugo on trwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Kursy językowe za granicą IP: *.e-wroc.com 02.06.05, 12:31 Kamil, ile zapłaciles za kurs i jak dlugo on trwal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Kursy językowe za granicą IP: *.e-wroc.com 02.06.05, 12:32 sorry , dwa razy sie wyslalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Kursy językowe za granicą IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 13:20 Syn wraz z kolegami (12 osób) znaleźli przez internet szkołę i dom w Anglii, w ten sposób załatwili sobie naukę bez pośredników. Szkoły językowe (inne również) w Anglii są bezpłatne. Więc w grę wchodzi tylko utrzymanie - wynajęcie domu, to koszt ok. 25 za tydzień na osobę (siedem pokoi + trzy łazienki i dwie kuchnie - duży dom, b. ładny ), jedzenie (zakupy w Tesko) 25 funtów tygodniowo. Oczywiście sami się utrzymują pracują w fabryce po 7 godz. dziennie. P.s. Wszyscy chodzili przez kilka lat na indywidualną naukę angielskiego w Polsce, oprócz tego mieli w szkołach i na studiach, (więc też łatwiej im było tam się znaleźć i stworzyć b. dobre warunki bytowe). Wyszukiwarka google – wprowadzić miasto do jakiego chce się jechać, a następnie szkoły angielskiego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Kursy językowe za granicą IP: *.euv-frankfurt-o.de 25.08.05, 08:11 marysiu podaj mi adres mój syn tez chciałaby jechać, jestem ze słubic, napisz domnie wiecej na ten temat wiolettama@poczta.onet.pl prosze odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Kursy językowe za granicą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 11:49 Tak sierotko MArysiu. W Anglii szkoły są bezpłatne, zwłaszcza te najlepsze językowe:) Czy ty masz wykształcenie zawodowe? Jeśli nie wiesz o czym mówisz to lepiej zamilcz. Uniwersytety i szkoły prywatne są płatne, im lepsze tym więcej płacisz. Takie posty jak twój powinny być kasowane z urzędu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub Re: Kursy językowe za granicą IP: *.wroclaw.agora.pl 24.03.06, 12:39 A z kim i dokąd (i za ile?) wysłać 14-latkę na kurs angielskiego? Czy ktoś może sprawdził na własnej skórze jakieś firmy i miejsca i może mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Kursy językowe za granicą IP: 62.111.218.* 24.03.06, 13:06 ludzie rozejrzyjecie sie wokol takich firm jest mnostwo, ale ze szkoly sa bezplatne to albo jakies niezrozumienie pytania albo kompletna bzdura tej pani. kazda szkola kosztuje i nie wysylajacie dzieci tam gdzie jest masa polakow bo co to da, do poludnia po angielsku a potem caly czas polski Odpowiedz Link Zgłoś