Dodaj do ulubionych

Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 16:04
W Rynku 2. lipca Imprart robi bibę "Zostań ambasadorem EXPO"- będzie łącze
satelitarne z Paryżem, podczas oceniania Wrocławia jako kandydata do EXPO.
Najlepiej by jak najwięcej wrocławian wyległo na Rynek- to pójdzie w świat.
Przybywajcie- EXPOnujmy Wrocław.
Obserwuj wątek
    • walpurga.jarzabek Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 28.06.02, 17:20
      To WSPANIAŁY pomysł, wujku Dobra Rada! I niech każdy przygotuje jakiś program
      artystyczny. Ja mam koleżankę, która duszkiem potrafi wypić trzy wina; kolegę,
      który wsadza całą pięść do ust (albo pączka); drugiego, który wywija powieki i
      rusza uszami; a kolega z Forum potrafi pokazać dupę! Hurrraaaaa! Na Ryyyyneeeek!
      • walkiria.ochudzka Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 28.06.02, 17:50
        Droga Walpurgo,
        z tego co wiem to jestes oblożnie chora, prawie konająca ( przynajmniej
        sprawiasz takie wrażenie). Lez ty lepiej na swojej otomance i się kuruj a nie
        szydź ze wszystkiego co się dzieje w mieście. Wystarczy , że bractwo
        redaktorstwo cirpi na nadmiar inwencji twórczej i co rusz zamieszcza tu swoje
        fantastyczne wątki.. Zadzwoń jak się lepiej poczujesz. Pa
        • walpurga.jarzabek Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 28.06.02, 18:00
          walkiria.ochudzka napisał(a):

> Droga Walpurgo,
          > z tego co wiem to jestes oblożnie chora, prawie konająca ( przynajmniej
          > sprawiasz takie wrażenie). Lez ty lepiej na swojej otomance i się kuruj a nie
          > szydź ze wszystkiego co się dzieje w mieście. Wystarczy , że bractwo
          > redaktorstwo cirpi na nadmiar inwencji twórczej i co rusz zamieszcza tu swoje
          > fantastyczne wątki.. Zadzwoń jak się lepiej poczujesz. Pa

Sama jesteś chora, WYWŁOKO! Z niczego nie szydzę- ten pomysł podoba mi się tak
          bardzo, jak pochody pierwszomajowe. Próbuję pomóc i uatrakcyjnić artystycznie tak
          ważne satelitarne łączenie. Lepiej byś coś dopisała!
        • Gość: jola Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 00:31
          walkiria.ochudzka napisał(a):

> Droga Walpurgo,
          > z tego co wiem to jestes oblożnie chora, prawie konająca

lecz zatem swój chory móżdżek
      • Gość: sew Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 18:38
        drogi jarząbku! oczywiście że pomysły tego typu trącą przasnością. ale wielkia
        wylewność entuzjazmu do sprawy zawsze jest lekko naiwna, przaśna i
        taka "nieangielska"-niedżentelmeńska. jednak medialnie to się sprawdza.
        a jeśli ma EXPO pomóc to chyba warto zejść z cokołu rozsądku i powagi jarząbku!
      • Gość: sew Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.02, 18:39
        poza tym , Twój post naprawdę rozbawił mnie!
    • Gość: Robson Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: 80.48.114.* 28.06.02, 18:07
      Oby pogoda dopisała, bo może wyjść z tego jedna wielka kicha...
    • Gość: GerdGe Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.02, 18:08
      Ich komme garantiert mit meinem total tollen Freund aus Polen
    • janek.p pozdrowienia z chicago 29.06.02, 23:14
      trzymam kciuki za was
      • Gość: wędzonka Re: pozdrowienia z chicago IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 01.07.02, 22:44
        janek.p napisał(a):

> trzymam kciuki za was

Dzieki Janek.P! Poparcia Wrockowi teraz najbardziej trzeba!

Pozdrawiam! :)
    • Gość: terkas Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 00:33
      o której ta impessska? podpobno od 16?
      • Gość: Birbant Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 00:40
        o 15.00
        • Gość: sew Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 09:56
          od 14.30
          • gruda Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 02.07.02, 10:50
            A ja wlasnie slucham eski i przelecial wlasnie spot reklamowy o tym wydarzeniu.
            Jakis tam Wysocki (organizator) mowi: Wspolnie stworzylismy PLATFORME, na
            ktorej bedziemy mogli sie pokazac, pokazac Wroclaw... PLATFORMA czeka na
            kazdego, kto bedzie chcial zatanczyc z Metrem... dzieki PLATFORMIE wierze ze
            przekonamy ambasadorow do exPO we Wroclawiu...
            Kolejny show polityczny kosztem naszej kasy. Oj kolesie z Urzedu Miejskiego.
            Kto za to zaplaci? 5oo tys pln...
            • Gość: Yani Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.proxy.aol.com 02.07.02, 15:12
              >... dzieki PLATFORMIE wierze ze
              > przekonamy ambasadorow do exPO we Wroclawiu...
              > Kolejny show polityczny kosztem naszej kasy. Oj kolesie z Urzedu Miejskiego.
              > Kto za to zaplaci? 5oo tys pln...

Ambasadorzy Expo sa dobrze przekonani co do najbiedniejszego kandytada do
              organizowania tej wystawy. Expo nie jest impreza charytatywna.
            • Gość: sew Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 17:58
              wiadomo czyja jest eska. ale taki manipulator to ani prezenter ani dziennikarz
              tylko pracownik najemny.
    • Gość: mb Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.pbk.pl / 10.10.16.* 02.07.02, 16:08
      Właśnie wracam z Rynku. Rewelacja ! Józefowicz potrafi zagonić ludzi do pracy i
      do zabawy. Dlaczego tylko zawsze jak jest zespół Buffo we Wrocławiu pada deszcz.
      W zeszłym roku było to samo...
    • Gość: sew Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 17:56
      wróciłem z Rynku. Widoczny był prawdziwy entuzjazm wrocławian i chyba duma z
      miasta. Gdyby dopisała pogoda... Zebrani niecierpliwie wyczekiwali tele-mostu,
      który co rusz się opóźniał, w końcu: Prezydent Huskowski zdenerwowany oznajmia
      m.in. że Wrocław to miasto młode, miasto spotkań wielu kultur, tylko gdyby nie
      było widoczne wspomaganie się kartką, potem prof. Davis, "który napisał
      historię Polski, Europy i właśnie jednego miasta w Europie- Wrocławia"
      zaprezentował miato jako europejską metropolię. Nastęnie A. Seweryn, potem
      Janusz Stokłosa (przedstawiony jako jeden z największych muzyków polskich- ok.
      niech będzie), który zagrzewał delegatów i notabli do wspólnej zabawy w
      klaskanie i krzyczenie "wierzę" (czy udało mu się ich rozruszać?), na koniec
      nagrane w trakcie oczekiwania na połączenie śpiewanie wrocławian przedstawione
      w Paryżu jako "na żywo". W porządku jeśli to tylko pomoże EXPO to mogliśmy się
      nawet nauczyć stawać na uszach. Podczas oglądania tego wierzę, że byliśmy
      bliżej EXPO.
      • Gość: Janek Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 18:29
        Jaka impreza taka pogoda. A czemu Tercet nie śpiewał?
        • Gość: brodybro Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 18:55
          fajnie było, ale ja chcę znać adres biura w Paryżu
          • walpurga.jarzabek Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 02.07.02, 19:20
            Było słabiutko! A do tego, dlaczego nikt nie umył tego tryskającego syfa? A
            może czujemy się już tak pewnie, że nawet brudna "fontanna" nie może nam
            zaszkodzić?
    • Gość: red Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroc.gazeta.pl 02.07.02, 19:17
      Zobaczcie jak bylo:
      wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=911617&dzial=wrw010100
      • Gość: bobopik Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 19:23
        mi sie podobalo ale cos siebie nie moge znalesc:(
      • Gość: Yani Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.proxy.aol.com 02.07.02, 19:33
        I znowu ta wyzszosc nad innymi(?). Przegaladam teraz dzienniki z calego Swiata.
        Duzo m.in. o krajach pobitych w spiewaniu. O Polsce ani slowa, i tak jest co
        dzien, tydzien, kazdy miesiac. Co jest grane?
        • Gość: bobopik Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 19:48
          Gość portalu: Yani napisał(a):
          Co jest grane?

jak to co????? wybudujemy wieze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i chodz pomaluj moj swiat na
          zolto i na niebiesko:))))))
          • Gość: Niteczka Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 20:22
            Mnie sie podobalo !!! Licze na to, bo to byc moze dla mnie bedzie praca,
            akurat jak skoncze studia moglbym sie najac do jakis spraw technicznych itp.
    • Gość: PBN Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.biskupin.wroc.pl 02.07.02, 20:24
      > W Rynku 2. lipca Imprart robi bibę "Zostań ambasadorem EXPO"- będzie łącze
      > satelitarne z Paryżem, podczas oceniania Wrocławia jako kandydata do EXPO.
      > Najlepiej by jak najwięcej wrocławian wyległo na Rynek- to pójdzie w świat.
      > Przybywajcie- EXPOnujmy Wrocław.

Jasne - szopka jak za najlepszych czasów. Kiedyś były pochody pierwszomajowe i festiwal piosenki radzieckiej, dzisiaj mamy Millenium, EXPO, etc. Byłem dzisiaj zobaczyć i muszę przyznać, że wciąż zadziwia mnie jak żenujące imprezy potrafią wymyśleć nasi wrocławscy spece od kultury.

Niby nie życzę źle Moskwie czy Szanghajowi, ale wolę, żeby to wielkie złodziejstwo i popelina pod szyldem EXPO odbyło się już raczej u nich niż we Wrocławiu tym bardziej, że cała proEXPOzycyjna kampania jest dla szanujących się wrocławian po prostu kompromitująca.

PBN

• Gość: magician Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:15
        a ja byłam i mnie się baaaaaaardzo podobało :))
        Józefowicz był przejęty i widać było że mu zależy, a wrocławianie tak się darli
        że aż miło naprawdę!
        Kto nie był niech żałuję! ! !

Ale Stokłosa jaki był zdenerwowany hihi i jak pezesłał "buziaka" do komisji to aż
        sam się zorientował że się zapędził i przeprosił :)))

chyba jest cień szansy dla nas...?

'wybudujemy wieze wieze wieze....choc rozne slowa...rozny kolor skoor...uuuu' ;)

marta

• Gość: Monika Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 22:46
          To było piękne. Takie spontaniczne, nie sztuczne. POdobało mi się i nawet
          deszcz mi nie przeszkadzał.
          • johnnie_walker Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! 02.07.02, 23:43
            Prawdę mówiąc, przy całej życzliwości dla przedsięwzięcia, pechu ze strony
            pogody, uważam że to naprawdę bardzo słaby pomysł, aby reklamować Wrocław
            zespołem z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz Januszem Józefowiczem z Warszawy.
            Kompletnie nie rozumiem, dlaczego na kartkach były inne słowa niż te śpiewane
            przez Buffo i dlaczego rozdawano ksero słów na kartkach wydartych z zeszytu.
            Mam wrażenie, że wypadliśmy jak gromada desperatów, zebranych przy ognisku, a
            marzących o wyprawie w kosmos. Było widać jak bardzo nie możemy. choć bardzo
            chcemy.
            Ja rozumiem, że pogoda popsuła całe przedsięwzięcie, ale naprawdę można było to
            zrobić dużo, duuuuuużo lepiej.
            • Gość: magician Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 10:08
              johnnie_walker napisał(a):

> Prawdę mówiąc, przy całej życzliwości dla przedsięwzięcia, pechu ze strony
              > pogody, uważam że to naprawdę bardzo słaby pomysł, aby reklamować Wrocław
              > zespołem z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz Januszem Józefowiczem z Warszawy.
              > Kompletnie nie rozumiem, dlaczego na kartkach były inne słowa niż te śpiewane
              > przez Buffo i dlaczego rozdawano ksero słów na kartkach wydartych z zeszytu.

jakbyś słuchał to byś wiedział - to co śpiewało Buffo to była piosenka "Wieża
              Babel" z musicalu "Metro", a to co było na kartkach to piosenka na cześć EXPo o
              ile je dostaniemy!

Ja CI powiem że czasami spontaniczność i 'desperackie' pomysły wypadają lepiej
              niż to co np. zrobiła Korea - pokazała swoj mecz z nami z tegorocznego
              mundialu... a Rosja przywiozła Miss Świata.

Tylko dlaczego dzisiaj jets słońce a wczoraj tak laaałooo... ? :)

-marta

• Gość: johnnie Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: 213.134.142.* 03.07.02, 12:21
                Gość portalu: magician napisał(a):

> johnnie_walker napisał(a):
                >
                > >
                > jakbyś słuchał to byś wiedział - to co śpiewało Buffo to była piosenka "Wieża
                >
                > Babel" z musicalu "Metro", a to co było na kartkach to piosenka na cześć EXPo o
                >
                > ile je dostaniemy!

Hahaha, no i co z tego wynika? Że rozdano kartki z innym tekstem niż był
                śpiewany? To dlaczego nie rozdano kartek z Bogurodzicą? A może zamiast o Expo,
                staramy się o Metro?
                >
                > Ja CI powiem że czasami spontaniczność i 'desperackie' pomysły wypadają lepiej
                >
                > niż to co np. zrobiła Korea - pokazała swoj mecz z nami z tegorocznego
                > mundialu... a Rosja przywiozła Miss Świata.

Czasem tak - ale nie tym razem. Ruch Korei - bardzo dobry!

>>Jestes ciciem i tyle. Trzeba bylo sluchac co mowia !!! Te bambusy co spiewaly
                nie poszly w swiat !!! A piosenka "Wieza Babel" byla bardzo dobra - jak umiesz
                czytac to zerknij w tekst - jest o jednoczeniu sie ludzi ("...choc rozny kolor
                skor...").<<

Zapewne jestem ciciem, choć nie wiem co to, ale za to świetnie do siebie pasują
                Twoje sformułowania "bambusy" i "bardzo dobra piosenka o jednoczeniu sie ludzi
                ("...choc rozny kolor skor...")".

Sorry, nie jestem admiratorem Metra, uważam to za kicz i nie podniecam się, że
                jakaś gromadka ludzi, wyglądająca jak z MDK Śródmieście, hasa po scenie udając
                zaangażowanie w wielkiej sprawie. Już wolałbym, żeby to był prawdziwy MDK
                Śródmieście, bo poziomem by nie odbiegał.

A do śpiewania bardziej by się nadawały "Hej sokoły" i "My cyganie", też o
                wielokulturowości, ale więcej ludzi zna. A jakąś zwrotkę o Expo też się da
                napisać :-P

• Gość: magician Re: CO TO MIALO BYC???????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 13:52

> >>Jestes ciciem i tyle. Trzeba bylo sluchac co mowia !!! Te bambusy co sp
                  > iewaly
                  > nie poszly w swiat !!! A piosenka "Wieza Babel" byla bardzo dobra - jak umiesz
                  > czytac to zerknij w tekst - jest o jednoczeniu sie ludzi ("...choc rozny kolor
                  > skor...").<<

NIE WIEM CO CHCIAŁEŚ TYM OSIĄGNĄĆ ALE PRZYPISYWANIE MI TAKICH (!!!!) SŁÓW
                  TO JEST ZWYCZAJNE PROSTACTWO I NIE ŻYCZĘ SOBIE WIĘCEJ TAKICH POSUNIĘĆ!!!

• johnnie_walker Re: CO TO MIALO BYC???????????????????? 03.07.02, 22:17
                    Gość portalu: magician napisał(a):

>
                    >
                    > > >>Jestes ciciem i tyle. Trzeba bylo sluchac co mowia !!! Te bambusy
                    > co sp
                    > > iewaly
                    > > nie poszly w swiat !!! A piosenka "Wieza Babel" byla bardzo dobra - jak um
                    > iesz
                    > > czytac to zerknij w tekst - jest o jednoczeniu sie ludzi ("...choc rozny k
                    > olor
                    > > skor...").<<
                    >
                    > NIE WIEM CO CHCIAŁEŚ TYM OSIĄGNĄĆ ALE PRZYPISYWANIE MI TAKICH (!!!!) SŁÓW
                    >
                    > TO JEST ZWYCZAJNE PROSTACTWO I NIE ŻYCZĘ SOBIE WIĘCEJ TAKICH POSUNIĘĆ!!!
                    >
                    >

Oj nie krzycz tak, to zwykła niezręczność, oczywiście o bambusach napisał XCV, co
                    widać poniżej. Chciałem zacytować jego wypowiedź, ale się nick skasował.
                    Sorry, nie miałem zamiaru Cię obrażać i myślę, że każdy widział o czyją wypowiedź
                    chodzi.
                    • Gość: magician Re: CO TO MIALO BYC???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 23:22

>
                      > Oj nie krzycz tak, to zwykła niezręczność, oczywiście o bambusach napisał XCV,
                      > co
                      > widać poniżej. Chciałem zacytować jego wypowiedź, ale się nick skasował.
                      > Sorry, nie miałem zamiaru Cię obrażać i myślę, że każdy widział o czyją wypowie
                      > dź
                      > chodzi.

rozumiem - pomyłka...

• Gość: XCV Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 10:49
              johnnie_walker napisał(a):

> Prawdę mówiąc, przy całej życzliwości dla przedsięwzięcia, pechu ze strony
              > pogody, uważam że to naprawdę bardzo słaby pomysł, aby reklamować Wrocław
              > zespołem z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz Januszem Józefowiczem z Warszawy.
              > Kompletnie nie rozumiem, dlaczego na kartkach były inne słowa niż te śpiewane
              > przez Buffo i dlaczego rozdawano ksero słów na kartkach wydartych z zeszytu.
              > Mam wrażenie, że wypadliśmy jak gromada desperatów, zebranych przy ognisku, a
              > marzących o wyprawie w kosmos. Było widać jak bardzo nie możemy. choć bardzo
              > chcemy.
              > Ja rozumiem, że pogoda popsuła całe przedsięwzięcie, ale naprawdę można było to
              >
              > zrobić dużo, duuuuuużo lepiej.

Jestes ciciem i tyle. Trzeba bylo sluchac co mowia !!! Te bambusy co spiewaly
              nie poszly w swiat !!! A piosenka "Wieza Babel" byla bardzo dobra - jak umiesz
              czytac to zerknij w tekst - jest o jednoczeniu sie ludzi ("...choc rozny kolor
              skor...").

pozdr.
              • Gość: Marta Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 11:22
                Ja byłam, stalam pod sama scena i jestem zachwycona ( i wcale sie tego nie
                wstydze) bo widzialam ten entuzjazm na twarzy pana Janusza . juz od dawna nie
                bylo zadnej inicjatywy we wroclawiu ,a wczoraj sie udalo i w deszczu kilka
                tysiecy wroclawiam stalo i krzyczalo w rytm piosenki z metra .. moim zdaniem
                impreza napewno sie udala a jezeli to ma pomoc wroclawiowi to jeszcze bardziej
                sie ciesze....
                a jezlei chodzi o kartki z tekstem to po co krytykujecie cos czego nie
                slyszelisci... te kartki przydadza sie w grudniu, jezeli wroclaw wygra poscig o
                expo buffo znowu przyjedzie i wtedy bedzimy spiewac cala te piosenke
                pozdrawiam

• Gość: PBN expo stop IP: *.biskupin.wroc.pl 03.07.02, 11:29

> Ja byłam, stalam pod sama scena i jestem zachwycona ( i wcale sie tego nie
                  > wstydze) bo widzialam ten entuzjazm na twarzy pana Janusza .

Wzruszające...

No cóż, jeśli dostałbym tyle kasy co on, też bym był pewnie rozentuzjazmowany.

PBN
                  • Gość: XCV Re: expo stop IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 12:14
                    Gość portalu: PBN napisał(a):

>
                    > > Ja byłam, stalam pod sama scena i jestem zachwycona ( i wcale sie tego nie
                    >
                    > > wstydze) bo widzialam ten entuzjazm na twarzy pana Janusza .
                    >
                    > Wzruszające...
                    >
                    > No cóż, jeśli dostałbym tyle kasy co on, też bym był pewnie rozentuzjazmowany.
                    >
                    > PBN

Ludzie, jacy wy jestescie czasem powaleni. Dac Ci cwaniaku tyle kasy i stan na
                    scenie i sprobuj ... ale jestes beznadziejny !!!
                    • Gość: johnnie Re: expo stop IP: *.waw.cdp.pl 03.07.02, 12:26
                      Gość portalu: XCV napisał(a):

>
                      > Ludzie, jacy wy jestescie czasem powaleni. Dac Ci cwaniaku tyle kasy i stan na
                      > scenie i sprobuj ... ale jestes beznadziejny !!!

Zaręczam Ci, że w tym mieście jest wystarczająco dużo utalentowanych ludzi, że
                      nie trzeba tej kasy dawać pseudoartystom ze Stolycy.

• Gość: ElGnome Re: expo stop IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 00:02
                        Gość portalu: johnnie napisał(a):

>
                        > Zaręczam Ci, że w tym mieście jest wystarczająco dużo utalentowanych ludzi, że
                        > nie trzeba tej kasy dawać pseudoartystom ze Stolycy.
                        >
                        Aham, owszem, ale tu chodzi nie o ilosc tylko o jakosc. We Wroclawiu rzeczywiscie
                        jest wielu utalentowanych ludzi, jednak w wiekszosci sa to ludzie mlodzi, i nie
                        przyzwyczajeni do "scenicznej improwizacji" ktora akurat Jozefowicz opanowana ma
                        dosc dobrze. Nie liczac autentycznego zaangazowania ktore bylo po nim widac jak
                        ten deszcz nad nami. Mozesz mu wmawiac wyrachowanie, i sztucznosc, ale to dowodzi
                        tylko tego ze tam nie byles i nie widziales tego co sie dzialo. Sprobowalbys tym
                        ludziom ktorzy mimo deszczu stali tam i bawili sie dobre dwie godziny powiedziec
                        ze to wszystko tylko dla kasy.. ciekawa jestem jak szybko wyladowal bys pod
                        butami.
                        Pozdrawiam
                        E.
                        • Gość: johnnie Re: expo stop IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 04.07.02, 00:19
                          Byłwm, widziałem i zdania nie zmienię. Nie masz pojęcia o profesjonaliźmie
                          wrocławskich artystów, bo wydaje Ci się, że jeśli ktoś występuje w telewizji,
                          to już jest znany i doświadczony, a jeśli da choćby 1000 koncertów na Dolnym
                          Śląsku, to jest wciąż nieopierzonym amatorem.
                          To jest jak w przysłowiu "trudno być prorokiem we własnym kraju". Podobnie z
                          artystami. Nie doceniamy tych, co we Wrocławiu. Magia szklanego ekranu :-(
                          • Gość: ElGnome Re: expo stop IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 00:52
                            E-em. Moze tak to wyglada ale nie o to mi chodzi. We Wroclawiu owszem, wielu
                            jest mlodych i naprawde swietnych ludzi - aktorow, muzykow. Kazdy z nich jest
                            indywidualista, i profesjonalista, nie musisz mi tego mowic bo o tym doskonale
                            wiem. Ale co innego gra na scenie z wyuczonym tekstem, znana ekipa na deskach,
                            wlasnym akustykiem z wklepanym na blache programem, gdzie nie ma mowy o ZADNYCH
                            problemach typu 'znowu mikrofon..', 'akustyk, tutaj jestem!', czy 'hej ja teraz
                            spiewam!'. Bylo pare takich wpadek i jest to nieuniknione w tego typu imprezach
                            i nie kazdy z mlodego pokolenia godzi sie na takie warunki. Pod wrazeniem
                            jestem tez ze Jozefowicz przyzwyczajony zapewne do ciepluskiej sceny studia
                            Buffo czy innych komfortowych sal CHCIAL wziac udzial w imprezie plenerowej.
                            E.
                    • Gość: Marta Re: expo stop IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:14

> Gość portalu: PBN napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > > Ja byłam, stalam pod sama scena i jestem zachwycona ( i wcale sie teg
                      > o nie
                      > >
                      > > > wstydze) bo widzialam ten entuzjazm na twarzy pana Janusza .
                      > >
                      > > Wzruszające...
                      > >
                      > > No cóż, jeśli dostałbym tyle kasy co on, też bym był pewnie rozentuzjazmow
                      > any.
                      > >
                      > > PBN
                      >
                      > Ludzie, jacy wy jestescie czasem powaleni. Dac Ci cwaniaku tyle kasy i stan na
                      > scenie i sprobuj ... ale jestes beznadziejny !!!

Myslisz, ze on dostaje az tak duzo - jezeli tak uwazasz to sie grubo mylisz....
                      nie bede sie w ten temat zaglebiac publicznie ale uswiadom sobie ze tak nie jest

• Gość: magician Re: expo stop IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 23:45

>
                        >
                        > Myslisz, ze on dostaje az tak duzo - jezeli tak uwazasz to sie grubo mylisz....
                        > nie bede sie w ten temat zaglebiac publicznie ale uswiadom sobie ze tak nie je
                        > st
                        >

popieram popieram... A poza tym z niego bije pasja. A nawet jeśli dostał
                        pieniądze, to nie wiem dlaczego Cie to tak bulwersuje...
                        m.
                • Gość: sceptyk Ehh, metro IP: *.vulcan.pl 03.07.02, 11:41
                  Może do tego czasu zbudują i rzeczywiście będą piosenki z metra...
                  A tak poważnie, to szkoda, że nie rozdali tych parasoli z logo miasta, wtedy i
                  deszcz działałby na naszą korzyść.
      • Gość: art Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: 195.117.149.* 03.07.02, 14:06
        co ty chłopie pierdolisz?
    • Gość: magician Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 13:57

www.expo2010.pl --> jak ktoś zainteresowany jest
      • Gość: Marta Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 08:44
        Co was tak bulwersuje to, że przyjechal do wrockapożądny zespół ktory umie
        spiewac i tanczyc....
        te pieniadze tak was kluja w oczy - jesli tak to jestescie smieszni
        a poza tym przeciez cale buffo to super grupa - co mozecie im zarzucic?
        • Gość: johnnie Re: Rynek 2 lipca, EXPO- trzeba być! IP: 213.134.142.* 04.07.02, 10:50
          Możemy im zarzucić, że to nie supergrupa, ale poza tym to są w porządku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka