Gość: kirkol IP: *.magma-net.pl 30.06.02, 18:06 bylem na Slezy i sadze ze jest idealnym miejscem do spotkania forumowiczow, mozna tam zanocowac i bawic sie bez ograniczen , ognisko grill i pifek strumienie , zyc nie umierac , co Wy na to? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.eu.org 30.06.02, 18:48 Co dwa dni ktoś proponuje spotkanie forumowiczów. Może lepiej zameldować się na stałe w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.wroc.gazeta.pl 01.07.02, 09:59 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Co dwa dni ktoś proponuje spotkanie forumowiczów. > Może lepiej zameldować się na stałe w redakcji. no, no, no... :-) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 18:48 smells good...:) Odpowiedz Link Zgłoś
vija Re: propozycja spotkania forumowego 30.06.02, 20:13 Gość portalu: kirkol napisał(a): > bylem na Slezy i sadze ze jest idealnym miejscem do spotkania forumowiczow, > mozna tam zanocowac i bawic sie bez ograniczen , ognisko grill i pifek > strumienie , zyc nie umierac , co Wy na to? > pozdro Z Toba Kirkolu i na Madagaskar. Dziekuje jeszcze raz za wspaniala wedrowke nie tylko po duszach naszych i juz ciesze sie na spotkanie innych osób z tego forum ,kiedy sie zgodza na wspolny wypad weekendowy na ta gorke. Przy takim osobniku jak Ty kazda przepasc i kazde urwisko przestaje sie wydawac groznym, a wszystkie inne bledy nawet ortograficzne bledna w obliczu Twojego oddania ,opiekunczosci i hartu ducha.To wielka radosc moc Cie poznac nie tylko wsrod liter i slow. Wdzieczna vija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.magma-net.pl 30.06.02, 20:51 nie tylko dzwieki ale i miejsce jest very good , mozna odpoczac i sie odnalesc pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: K&V IP: *.proxy.aol.com 01.07.02, 00:00 I'm happy for you folks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: K&V IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 03:02 wyciagnij bateryjki , i pomysl na spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: K&V 01.07.02, 18:57 Gość portalu: kirkol napisał(a): > wyciagnij bateryjki , i pomysl na spokojnie Dzieki!!Skad wiedziales, ze pomoze???:) PS.Bez bateryjek jestem NICZYM!:( Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: propozycja spotkania forumowego 01.07.02, 08:41 Gość portalu: kirkol napisał(a): > bylem na Slezy i sadze ze jest idealnym miejscem do spotkania forumowiczow, > mozna tam zanocowac i bawic sie bez ograniczen , ognisko grill i pifek > strumienie , zyc nie umierac , co Wy na to? > pozdro Też byłam w sobotę ale pod Ślężą, bardzo lubię te okolice, i na ognisko chętnie się wybiore. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Nelka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:49 nelka napisał(a): > Też byłam w sobotę ale pod Ślężą, bardzo lubię te okolice, i na ognisko chętnie > > się wybiore. > pozdro Obiecałas kiedyś sprzedać jakies fajne miejsce na wypady w okolicy Wrocławia.Możesz podać, gdzie to jest.Chciałbym zobaczyć.Plizzzzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Vic 01.07.02, 11:01 Gość portalu: vic napisał(a): > Obiecałas kiedyś sprzedać jakies fajne miejsce na wypady w okolicy > Wrocławia.Możesz podać, gdzie to jest.Chciałbym zobaczyć.Plizzzzzzzz. > Właśnie tam byłam w sobote, jest pięknie, a jakie czereśnie. Chcę kawałek sprzedać, bo mam następne ciekawe sprawy na widoku, ale takie informacje, to tylko na priv, napisz na moją skrzynkę, to pogadamy. nelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re:Nell IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:29 nelka napisał(a): > Chcę kawałek sprzedać, bo mam następne ciekawe sprawy na widoku, > nelka Żle mnie zrozumiałaś.Myślałem,że to jakieś ogólnodostepne miejsce. Pisząć sprzedać miałem na myśli informację ,gdzie to jest.PÓki co nie chcę kupić żadnej działki,choć podoba mi sie okolica i parę razy byłem u znajomych w Bedkowicach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re:Vic 01.07.02, 11:51 Gość portalu: vic napisał(a): > Żle mnie zrozumiałaś.Myślałem,że to jakieś ogólnodostepne miejsce. Pisząć > sprzedać miałem na myśli informację ,gdzie to jest.PÓki co nie chcę kupić żadne > j działki,choć podoba mi sie okolica i parę razy byłem u znajomych w Bedkowicach. > Pozdrawiam. Sorki Vic, ale nie podam gdzie to jest, można tam oczywiście pojechać, ale wszystkie tereny tam są prywatne, ja moge korzystac również z terenów przylegających bo sąsiedzi mnie znają, a tak mogli by miec cos przeciwko, tak że, tylko ze mną albo wcale. Poza tym jakby wszyscy wiedzieli mogłoby się tam zacząć kręcić za dużo ludzi, a cały urok w tym, że tam jest całkowity spokój. Powiem tylko tyle, że jest to na skraju Parku Krajobrazowego, i jest chyba najpiękniejszy widok na Ślęże, bo widać ją w całej okazałości. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: propozycja spotkania forumowego 01.07.02, 09:03 rozumiem, ze na szczyt jesteśmy wnoszeni w lektykach przez grono redaktorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.wroc.gazeta.pl 01.07.02, 10:00 szarykot napisał(a): > rozumiem, ze na szczyt jesteśmy wnoszeni w lektykach przez grono redaktorskie? A nie moze byc „na barana”? r. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: propozycja spotkania forumowego 01.07.02, 10:32 no ewentualnie... po drobiazgowym rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw, konsultacji z najbliższą rodziną i znajomym radcą prawnym, przyjmuję propozycję barana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 01.07.02, 11:59 "spontanicznie zapodam": ...jutro wieczorem będę w Madness i jeśli ktoś ma ochotę się ze mną spotkać,to do zobaczenia ok. 20:00. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 20:36 Hrabia ma racje , powoli wpadamy w nalogi spotkan i byc moze picia okazjonalnego piwa , ale jest to fajne , tylko teraz jednak sadze ze spotkanie na slezy nalezaloby zaplanowac nawet na miesiac naprzod z prostej przyczyny , rezerwacja pokoi, i piwo ile? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: propozycja spotkania forumowego 01.07.02, 20:48 Ja moge nawet na gołej ziemi.Koszta nie mają znaczenia.A po piwie cały się trzęsę.Byle fajnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: propozycja spotkania forumowego IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 21:09 to tylko od nas...... jak bedzie , to my sami zrobimy atmosfere spotkania na poziomie takim jakim chcemy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś