Gość: opolanka IP: 83.238.128.* 17.05.05, 12:11 gdzie i kiedy we Wrocławiu odbywają sie giełdy starych mebli, antyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zytas Re: giełda starych mebli IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.05, 12:30 w każdy ostatni wekend miesiąca. awna giełda samochodowa na Grabiszyńskiej. Najlepiej być w piątek lub sobotę w nocy z dobrą latarką. Niezapomniane doznania. Wrocław pozdrawia Opole. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: giełda starych mebli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:05 Wydaje mi się, że ta giełda trwa od czwartku do soboty pod koniec każdego miesiąca i odbywa się na terenie giełdziy samochodowej ale nie na Grabiszyńskiej tylko koło dawnego HITA - jakaś boczna uliczka od Długiej i faktycznie ponoć bardzo wcześnie rano. Jeżeli jest jeszcze druga giełda staroci to proszę o informacje, bo też jestem zainteresowana a mieszkam we Wrocławiu od niedawna i jeszcze nie wiem zbyt wiele na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artful Re: giełda starych mebli 17.05.05, 14:07 giełda samochodowa jest na Gnieźnieńskiej pozdrawiam Gość portalu: zytas napisał(a): > w każdy ostatni wekend miesiąca. awna giełda samochodowa na Grabiszyńskiej. > Najlepiej być w piątek lub sobotę w nocy z dobrą latarką. Niezapomniane > doznania. > Wrocław pozdrawia Opole. > MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: giełda starych mebli IP: *.pl 17.05.05, 14:50 No właśnie, ta boczna Długiej koło dawnego HITa a obecnie Tesco, to Gnieźnieńska jest:)W ostatni weekend miesiąca, od czwartku do soboty (tak.do ok. 12.00). To nie tylko giełda mebli, ale wszelkich staroci ( i oczywista wszelkich podróbek staroci:)), są obrazy, rzeźby, biżuteria i setki innych drobiazgów. Odpowiedz Link Zgłoś