Gość: kibicWKS IP: *.pop.e-wro.net.pl 12.09.03, 23:22 Nie mogę się doczekać. Kocham takie emocje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 23:39 Ja tez sie juz nie moge doczekac. Namowilem pare osob co to daaawwwnnoooo nie byli na meczu, i bedzie jazda od pierwszej do ostatniej minuty. HEJ SLASK !! Marzy mi sie zwycieska bramka w ostatniej minucie, jak z Radzionkowem, tylko teraz to by chyba wszyscy na murawe wybiegli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awis Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:43 Kibicu WKS, uważaj bo ci poleci! Wszystkie wrocławskie szumowiny (nazywane kibicami) się emocjonują. Rozumiem te dreszczyki, im wyższy numer ligi tym wieksze emocje. Odwołajcie się do waszych "tradycji", może sie przestrasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 12.09.03, 23:46 Gość portalu: awis napisał(a): > Kibicu WKS, uważaj bo ci poleci! Wszystkie wrocławskie szumowiny > (nazywane kibicami) się emocjonują. Rozumiem te dreszczyki, im > wyższy numer ligi tym wieksze emocje. Odwołajcie się do > waszych "tradycji", może sie przestrasza? Jeśli chodzi o tradycje to Zagłębie Sosnowiec ma nie gorsze niż Śląsk. Widzę że nawet tobie „zwis” emocje się udzieliły skoro wchodzisz do każdego wątku o Śląsku i dopisujesz bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKS Odra Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 02:58 dobrze że dzisiaj trzynasty, będzie można będzie wine za porazkę tłumaczyć pechem (i deszczem, ale to też pech) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 07:22 Gość portalu: PKS Odra napisał(a): > dobrze że dzisiaj trzynasty, będzie można będzie wine za porazkę tłumaczyć > pechem (i deszczem, ale to też pech) Trzynasty to mają jedni i drudzy ale po co ten deszcz dzisiaj pada. A miało przyjść tyle ludzi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAROWCY Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 08:25 KIBICE POLARU ZYCZA WYGRANEJ SLASKOWI ! ! ! MUSIMY BYC RAZEM,DLA DOBRA WROCLAWSKIEJ PILKI.WSPOMAGAJMY SIE RAZEM , ABY ZA 2 LUB 3-LATA ROZEGRAC DERBY W EKSTRAKLASIE,TO DOPIERO BYLBY MECZ CO ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 08:30 Gość portalu: POLAROWCY napisał(a): > KIBICE POLARU ZYCZA WYGRANEJ SLASKOWI ! ! ! MUSIMY BYC RAZEM,DLA DOBRA > WROCLAWSKIEJ PILKI.WSPOMAGAJMY SIE RAZEM , ABY ZA 2 LUB 3-LATA ROZEGRAC DERBY > W EKSTRAKLASIE,TO DOPIERO BYLBY MECZ CO ?????? Dzięki! A ja życzę wygrania z Tłokami i do zaobaczenia za rok w II lidze. No i żeby było normalnie chociaż przyznam że sam czasami daję się ponieść emocjom. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZE-TA Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 09:04 W Wreszcie normalny tekst !!!! My kibice we Wroclawiu , szczegolnie powinnismy razem sie trzymac ! ! ! Wiele klubow w Polsce jest nam niezyczliwych,nie wspomne o {czarnej "SOTNII",ktora kosi -naszych na kazdym kroku,dajac do zrozumienia,ze oni moga wszystko}.Dlatego w ROZWOJU KATOWICE,SLASK przegral [wykartkowani] i to samo bylo w LODZI Z POLAREM[wykartkowani i spalony 5 m.gol] DLatego powinnismy sobie nawzajem kibicowac i razem trzymac sie ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:56 Rzeczywiście jak pamietam Śląsk nigdy nie był dobry w "układach" pozasportowych i miedzy innymi dlatego gra teraz tam gdzie gra.Myślę jednak,że najwyższy czas to zmienić!!!Prawda panie Schetyna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.nd.e-wro.net.pl 13.09.03, 09:34 a ja dopiero dojade (choc jeszcze niewiem )na 2 polowe bo sam gram mecz . Ale empcje bede ale niestesty pogody nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 10:24 Wlasnie, wszystko dobrze tylko pogoda do dupy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 11:05 Nie rozumiem co ma pogoda do tego by się wybrać na mecz. Ostatecznie można pójść na krytą trybunę tam nikogo nie zmoczy. Ludzie bez przesady. Są parasole itp. Mają się stawić wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 11:39 Gość portalu: tomek.wro napisał(a): > Nie rozumiem co ma pogoda do tego by się wybrać na mecz. Ostatecznie można > pójść na krytą trybunę tam nikogo nie zmoczy. Ludzie bez przesady. Są parasole > itp. Mają się stawić wszyscy. Ja tam już nie taką pogodę przeżyłem i to dla mnie najmniejszy problem ale są kibice którzy mecz traktują jak wyjście na spacer i oni raczej dzisaj nie przyjdą, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 11:50 Wlasnie o to chodzi, ja tez juz nie w taka pogode na meczach bylem, nieraz bywalo ze jak wracalem z meczu to ledwo kolanami ruszalem :) Ale wielu kibicow ktorzy sie wybierali nie przyjdzie na ten mecz wlasnie ze wzgledu na pogode :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 12:48 Deszcz to dobra wymówka dla ... zwykłego lenistwa. Jak komuś nie chce się oglądać meczy to nie. Przecież każdy ma prawo wyboru. Najgorsze jest stwierdzenie, że nie poszedłem bo padało. Wtedy nie mam nic takiemu delikwentowi do powiedzenia. Nie ma to najmniejszego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 13:45 Uwaga! Rozpogadza się! Zbieramy się na mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 14:16 No już się szykuję. Autobus 14:53, więc jeszcze pół godziny do wyjścia. WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 17:53 3 JAJO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 19:44 3:0 - świetna gra, wspaniały doping. Wielkie zwycięstwo Śląska. To było fantastyczne popołudnie na Oporowskiej. Dziękuję Śląsku. PS. A kto został w domu niech żałuje. Brawo i jeszcze raz brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 20:30 ja z wawy sledzilem transmisje na slowie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:09 Gość portalu: DDD napisał(a): > ja z wawy sledzilem transmisje na slowie ;)))) Jednym słowem III liga powinna być transmitowana również TVP :))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 11:49 az tyle nie wymagam... :) ale zeby koszykowke zaczeli NORMALNIE puszac to bym sie nie obrazil :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAROWCY Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:29 Gratulujemy zwyciestwa 3:0 i ZAPRASZAMY do nas na mecz z TLOKAMI GORZYCE,godz.15,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:10 Gość portalu: POLAROWCY napisał(a): > Gratulujemy zwyciestwa 3:0 i ZAPRASZAMY do nas na mecz z TLOKAMI > GORZYCE,godz.15,00 Hej! Trzymajce się dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś