Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec

IP: *.pop.e-wro.net.pl 12.09.03, 23:22
Nie mogę się doczekać. Kocham takie emocje ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 23:39
      Ja tez sie juz nie moge doczekac. Namowilem pare osob co to
      daaawwwnnoooo nie byli na meczu, i bedzie jazda od pierwszej do
      ostatniej minuty. HEJ SLASK !! Marzy mi sie zwycieska bramka w
      ostatniej minucie, jak z Radzionkowem, tylko teraz to by chyba
      wszyscy na murawe wybiegli :D
    • Gość: awis Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:43
      Kibicu WKS, uważaj bo ci poleci! Wszystkie wrocławskie szumowiny
      (nazywane kibicami) się emocjonują. Rozumiem te dreszczyki, im
      wyższy numer ligi tym wieksze emocje. Odwołajcie się do
      waszych "tradycji", może sie przestrasza?
      • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 12.09.03, 23:46
        Gość portalu: awis napisał(a):

> Kibicu WKS, uważaj bo ci poleci! Wszystkie wrocławskie szumowiny
        > (nazywane kibicami) się emocjonują. Rozumiem te dreszczyki, im
        > wyższy numer ligi tym wieksze emocje. Odwołajcie się do
        > waszych "tradycji", może sie przestrasza?

Jeśli chodzi o tradycje to Zagłębie Sosnowiec ma nie gorsze niż Śląsk.
        Widzę że nawet tobie „zwis” emocje się udzieliły skoro wchodzisz do każdego
        wątku o Śląsku i dopisujesz bzdury.
    • Gość: PKS Odra Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 02:58
      dobrze że dzisiaj trzynasty, będzie można będzie wine za porazkę tłumaczyć
      pechem (i deszczem, ale to też pech)
      • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 07:22
        Gość portalu: PKS Odra napisał(a):

> dobrze że dzisiaj trzynasty, będzie można będzie wine za porazkę tłumaczyć
        > pechem (i deszczem, ale to też pech)

Trzynasty to mają jedni i drudzy ale po co ten deszcz dzisiaj pada. A miało
        przyjść tyle ludzi :(((
        • Gość: POLAROWCY Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 08:25
          KIBICE POLARU ZYCZA WYGRANEJ SLASKOWI ! ! ! MUSIMY BYC RAZEM,DLA DOBRA
          WROCLAWSKIEJ PILKI.WSPOMAGAJMY SIE RAZEM , ABY ZA 2 LUB 3-LATA ROZEGRAC DERBY
          W EKSTRAKLASIE,TO DOPIERO BYLBY MECZ CO ??????
          • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 08:30
            Gość portalu: POLAROWCY napisał(a):

> KIBICE POLARU ZYCZA WYGRANEJ SLASKOWI ! ! ! MUSIMY BYC RAZEM,DLA DOBRA
            > WROCLAWSKIEJ PILKI.WSPOMAGAJMY SIE RAZEM , ABY ZA 2 LUB 3-LATA ROZEGRAC DERBY
            > W EKSTRAKLASIE,TO DOPIERO BYLBY MECZ CO ??????

Dzięki! A ja życzę wygrania z Tłokami i do zaobaczenia za rok w II lidze. No i
            żeby było normalnie chociaż przyznam że sam czasami daję się ponieść emocjom.
            Pozdrawiam!
            • Gość: ZE-TA Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 09:04
              W

Wreszcie normalny tekst !!!! My kibice we Wroclawiu , szczegolnie powinnismy
              razem sie trzymac ! ! ! Wiele klubow w Polsce jest nam niezyczliwych,nie
              wspomne o {czarnej "SOTNII",ktora kosi -naszych na kazdym kroku,dajac do
              zrozumienia,ze oni moga wszystko}.Dlatego w ROZWOJU KATOWICE,SLASK przegral
              [wykartkowani] i to samo bylo w LODZI Z POLAREM[wykartkowani i spalony 5
              m.gol] DLatego powinnismy sobie nawzajem kibicowac i razem trzymac sie ! ! !

• Gość: Wrocławianin Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:56
                Rzeczywiście jak pamietam Śląsk nigdy nie był dobry w "układach"
                pozasportowych i miedzy innymi dlatego gra teraz tam gdzie
                gra.Myślę jednak,że najwyższy czas to zmienić!!!Prawda panie
                Schetyna? ;)
    • Gość: KIBIC Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.nd.e-wro.net.pl 13.09.03, 09:34
      a ja dopiero dojade (choc jeszcze niewiem )na 2 polowe bo sam
      gram mecz . Ale empcje bede ale niestesty pogody nie ma
      • Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 10:24
        Wlasnie, wszystko dobrze tylko pogoda do dupy :(
        • Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 11:05
          Nie rozumiem co ma pogoda do tego by się wybrać na mecz. Ostatecznie można
          pójść na krytą trybunę tam nikogo nie zmoczy. Ludzie bez przesady. Są parasole
          itp. Mają się stawić wszyscy.
          • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 11:39
            Gość portalu: tomek.wro napisał(a):

> Nie rozumiem co ma pogoda do tego by się wybrać na mecz. Ostatecznie można
            > pójść na krytą trybunę tam nikogo nie zmoczy. Ludzie bez przesady. Są
            parasole
            > itp. Mają się stawić wszyscy.

Ja tam już nie taką pogodę przeżyłem i to dla mnie najmniejszy problem ale są
            kibice którzy mecz traktują jak wyjście na spacer i oni raczej dzisaj nie
            przyjdą, szkoda.
            • Gość: kruq Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 11:50
              Wlasnie o to chodzi, ja tez juz nie w taka pogode na meczach
              bylem, nieraz bywalo ze jak wracalem z meczu to ledwo kolanami
              ruszalem :) Ale wielu kibicow ktorzy sie wybierali nie przyjdzie
              na ten mecz wlasnie ze wzgledu na pogode :(
              • Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 12:48
                Deszcz to dobra wymówka dla ... zwykłego lenistwa. Jak komuś nie chce się
                oglądać meczy to nie. Przecież każdy ma prawo wyboru. Najgorsze jest
                stwierdzenie, że nie poszedłem bo padało. Wtedy nie mam nic takiemu
                delikwentowi do powiedzenia. Nie ma to najmniejszego sensu.
                • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 13.09.03, 13:45
                  Uwaga! Rozpogadza się! Zbieramy się na mecz!
                  • Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 14:16
                    No już się szykuję. Autobus 14:53, więc jeszcze pół godziny do wyjścia. WKS!
                    • Gość: DDD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 17:53
                      3 JAJO!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: tomek.wro Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 13.09.03, 19:44
                        3:0 - świetna gra, wspaniały doping. Wielkie zwycięstwo Śląska. To było
                        fantastyczne popołudnie na Oporowskiej. Dziękuję Śląsku.

PS. A kto został w domu niech żałuje. Brawo i jeszcze raz brawo.
                        • Gość: DDD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 13.09.03, 20:30
                          ja z wawy sledzilem transmisje na slowie ;))))
                          • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:09
                            Gość portalu: DDD napisał(a):

> ja z wawy sledzilem transmisje na slowie ;))))

Jednym słowem III liga powinna być transmitowana również TVP :)))
                            pozdrawiam!
                            • Gość: DD Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.acn.waw.pl 14.09.03, 11:49
                              az tyle nie wymagam... :)
                              ale zeby koszykowke zaczeli NORMALNIE puszac to bym sie nie obrazil :|
    • Gość: POLAROWCY Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:29
      Gratulujemy zwyciestwa 3:0 i ZAPRASZAMY do nas na mecz z TLOKAMI
      GORZYCE,godz.15,00
      • Gość: kibicWKS Re: Śląsk Wrocław gra z Zagłębiem Sosnowiec IP: *.pop.e-wro.net.pl 14.09.03, 11:10
        Gość portalu: POLAROWCY napisał(a):

> Gratulujemy zwyciestwa 3:0 i ZAPRASZAMY do nas na mecz z TLOKAMI
        > GORZYCE,godz.15,00

Hej! Trzymajce się dzisiaj!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka