Dodaj do ulubionych

Odcięli wodę od żłobka

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 21:18
Skoro w niepodległym kraju wyrzucają matki z dziećmi na bruk, to dlaczego
niemieliby odciąć wody za niepłaconie odstek. Takie rzeczy są już powszednie
i wcale się temu nie dziwię. Trzeba się przyzwyczajać do Polskiego
kapitalizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Faeton Re: Odcięli wodę od żłobka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:18
      Panowie z zarządu spółdzielni!
      Módlcie się o zdrowie bo na rozum za późno, nawet jeśli dowożony będzie
      beczkowozym !!! Nie dość że tępi to jeszcze bezszczelni.
      • babsee Re: Odcięli wodę od żłobka 18.05.05, 09:36
        Super.Extra.moje dziecko tam chodzi.Ale jak mniemam,pan Dziedzic zajmie sie nim
        bo przecież żłobek bez wody działać nie może a ja do pracy chodzić muszę.
    • Gość: drom Re: Odcięli wodę od żłobka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.05, 09:45
      brawo Ditus !
      Znowu blysnales glupota i niezrozumieniem slowa pisanego !
      Przeczytaj jeszcze raz to moze zorientujesz sie, ze to nie zlobek komukolwiek
      zalega odsetki, tylko Energetyk zalega w MPWiK czyli spolce miejskiej podleglej
      tak jak i zlobek miastu. Dzialania energetyka nie maja nic wspolego z
      zalglosciami zlobka tylko sa durnym rewanzem za naliczenia odsetek od
      zaleglosci w oplatach za wode. Moze mysleli, ze pod taka presja dojdzie do
      umorzenia im dlugu ...
      • Gość: Ditran Głupkos dromos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.05, 17:22
        Ty chyba błyskasz swoją głupotę kretynie. Gdzie pisałem na ten temat? O jakim
        MPWik?
    • Gość: Arkadiusz T. Re: Odcięli wodę od żłobka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:25
      Terroryzm jest najczęściej definiowany jako użycie siły lub przemocy przeciwko
      osobom lub własności z pogwałceniem prawa, mające na celu zastraszenie i w ten
      sposób wymuszenie na danej grupie ludzi realizacji określonych celów. Działania
      terrorystyczne mogą dotyczyć całej populacji, jednak najczęściej są one
      uderzeniem w jej niewielką część, aby pozostałych zmusić do odpowiednich zachowań.

To definicja terroryzmu przytoczona za WIKIPEDIĄ. Chyba nie trzeba żadnych
      innych słów, aby opisać zainstniałą sytuację. Jestem ojcem jednego z dzieci,
      które zostały "ukarane" przez ENERGETYK za ich brak umiejętności negocjacji.
      Sytuacja jest niedopuszczalna. Aktualnie szukamy możliwości wystąpienia na drogę
      sądową przeciwko spółdzielni ENERGETYK. Wszelka pomoc mile widziana.
    • Gość: Paweł Z. Re: Odcięli wodę od żłobka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.05.05, 22:54
      Domyślam się, że jakiś prokurator czytał ten artykuł. Ciekawe, czy zajmie się
      sprawą. Nie jest przecież tak, że miasto musi powiadomić prokuratora, żeby ten
      rozpoczął czynności. Jeśli jest to przestępstwo, to powinien je rozpocząć z
      urzędu po przeczytaniu artykułu.
      Jak znam polski wymiar sprawiedliwości, oczywiście żaden prokurator palcem nie
      kiwnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka