Dodaj do ulubionych

bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziemi

IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 09:12
bylem z kolegami i corcia w mru , bylo bosko , chlod podziemi jest idealny na
taka pogode , a maszerowanie nietoperkiem jest czyms czego najlepsze hotele i
plaze nie dostarcza.Polecam goraco.
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziemi IP: 62.233.177.* 09.07.02, 09:22
      Gość portalu: kirkol napisał(a):

> bylem z kolegami i corcia w mru , bylo bosko , chlod podziemi jest idealny na
      > taka pogode , a maszerowanie nietoperkiem jest czyms czego najlepsze hotele i
      > plaze nie dostarcza.Polecam goraco.
      > pozdro

A byłeś w TPM Głuszyca?
      Pozdro

• Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 09:57
        znam wzglednie dzial Jawornicki , Rzeczke , Walim , Wlodarz , Osowke , Sobon ,
        gluszyce , i tak dalej
        pozdro
        • Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: 62.233.177.* 09.07.02, 10:06

> znam wzglednie dzial Jawornicki , Rzeczke , Walim , Wlodarz , Osowke , Sobon ,
          > gluszyce , i tak dalej
          > pozdro

Sokolec i Ludwikowice Kłodzkie też?
          Pozdro

• Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 10:11
            dodatkowo Szklary , Sleze i wlasciwie wszystkie podziemia dolnego slaska , nawet
            te o ktorych lamparska nie wie, juz 26 lat penetruje dziury w ziemi , jest to
            moje chyba najbardziej ulubione zajecie poza praca.
            pozdro
            • Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: 62.233.177.* 09.07.02, 10:15

> dodatkowo Szklary , Sleze i wlasciwie wszystkie podziemia dolnego slaska , nawe
              > t
              > te o ktorych lamparska nie wie, juz 26 lat penetruje dziury w ziemi , jest to
              > moje chyba najbardziej ulubione zajecie poza praca.
              > pozdro

Szacunek!

Pzdr
              O.
              • Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 10:32
                dzieki
                pozdro
                • homar A co to jest MRU? 09.07.02, 13:10
                  Wcale sobie nie zartuje. Gdzie to jest, co to jest i czemu tam tak fajnie?
                  Narazie tyle wiem, ze pod ziemia. I ze netoperki ganiaja.
                  Prosze o wiecej
                  Pozdrawiam
                  • Gość: STrup Co to jest MRU IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.07.02, 13:17
                    homar napisał(a):

> Wcale sobie nie zartuje. Gdzie to jest, co to jest i czemu tam tak fajnie?
                    > Narazie tyle wiem, ze pod ziemia. I ze netoperki ganiaja.
                    > Prosze o wiecej
                    > Pozdrawiam

To Miedzyrzecki Rejon Umocniony, system podziemnych schronow, hal, fabryk, kolo
                    Miedzyrzecza w Lubuskiem.
                    Ja wchodzilem od strony Nietoperka, ale dawno temu, wchodzilo sie na dziko. Nie
                    wiem, jak teraz jest, pewnie zorganizowane wycieczki z przewodnikiem.
                    (Choc zawsze istnialo tam dzikie eksplorowanie)
                    Jest to ponadto rezerwat nietoperzy. Blagam dzikich zwiedzaczy o szacunek dla
                    tych stworzonek!
                    • homar Re: Co to jest MRU 09.07.02, 13:30
                      Dzieki STrup.
                      Bylem w Rzeczce, fajna sprawa.
                      Choc wole wierzchy wzgorz.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: kirkol Re: Co to jest MRU IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 14:18
                        na nietoperek mozna wejsc niskim korytarzykiem "volkswagenem" kolo Keszycy
                        Lesnej , dalej na dziko , nie polecam rosolku z nietoperzy , lepiej miec
                        chinszczyzne
                        pozdro
                  • Gość: marta Re: A co to jest MRU? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.02, 17:08
                    tez bylam!!!!super, polecam wszystkim!
    • Gość: marta Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.02, 17:09
      mru jest super. tez bylam! bomba!niedlugo wybieram sie znow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka