Gość: kirkol IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 09:12 bylem z kolegami i corcia w mru , bylo bosko , chlod podziemi jest idealny na taka pogode , a maszerowanie nietoperkiem jest czyms czego najlepsze hotele i plaze nie dostarcza.Polecam goraco. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziemi IP: 62.233.177.* 09.07.02, 09:22 Gość portalu: kirkol napisał(a): > bylem z kolegami i corcia w mru , bylo bosko , chlod podziemi jest idealny na > taka pogode , a maszerowanie nietoperkiem jest czyms czego najlepsze hotele i > plaze nie dostarcza.Polecam goraco. > pozdro A byłeś w TPM Głuszyca? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 09:57 znam wzglednie dzial Jawornicki , Rzeczke , Walim , Wlodarz , Osowke , Sobon , gluszyce , i tak dalej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: 62.233.177.* 09.07.02, 10:06 Gość portalu: kirkol napisał(a): > znam wzglednie dzial Jawornicki , Rzeczke , Walim , Wlodarz , Osowke , Sobon , > gluszyce , i tak dalej > pozdro Sokolec i Ludwikowice Kłodzkie też? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 10:11 dodatkowo Szklary , Sleze i wlasciwie wszystkie podziemia dolnego slaska , nawet te o ktorych lamparska nie wie, juz 26 lat penetruje dziury w ziemi , jest to moje chyba najbardziej ulubione zajecie poza praca. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocet Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: 62.233.177.* 09.07.02, 10:15 Gość portalu: kirkol napisał(a): > dodatkowo Szklary , Sleze i wlasciwie wszystkie podziemia dolnego slaska , nawe > t > te o ktorych lamparska nie wie, juz 26 lat penetruje dziury w ziemi , jest to > moje chyba najbardziej ulubione zajecie poza praca. > pozdro Szacunek! Pzdr O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 10:32 dzieki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
homar A co to jest MRU? 09.07.02, 13:10 Wcale sobie nie zartuje. Gdzie to jest, co to jest i czemu tam tak fajnie? Narazie tyle wiem, ze pod ziemia. I ze netoperki ganiaja. Prosze o wiecej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Co to jest MRU IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.07.02, 13:17 homar napisał(a): > Wcale sobie nie zartuje. Gdzie to jest, co to jest i czemu tam tak fajnie? > Narazie tyle wiem, ze pod ziemia. I ze netoperki ganiaja. > Prosze o wiecej > Pozdrawiam To Miedzyrzecki Rejon Umocniony, system podziemnych schronow, hal, fabryk, kolo Miedzyrzecza w Lubuskiem. Ja wchodzilem od strony Nietoperka, ale dawno temu, wchodzilo sie na dziko. Nie wiem, jak teraz jest, pewnie zorganizowane wycieczki z przewodnikiem. (Choc zawsze istnialo tam dzikie eksplorowanie) Jest to ponadto rezerwat nietoperzy. Blagam dzikich zwiedzaczy o szacunek dla tych stworzonek! Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: Co to jest MRU 09.07.02, 13:30 Dzieki STrup. Bylem w Rzeczce, fajna sprawa. Choc wole wierzchy wzgorz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Co to jest MRU IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 14:18 na nietoperek mozna wejsc niskim korytarzykiem "volkswagenem" kolo Keszycy Lesnej , dalej na dziko , nie polecam rosolku z nietoperzy , lepiej miec chinszczyzne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: A co to jest MRU? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.02, 17:08 tez bylam!!!!super, polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: bylem w MRU, i juz tesknie za chlodem podziem IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.02, 17:09 mru jest super. tez bylam! bomba!niedlugo wybieram sie znow Odpowiedz Link Zgłoś