Dodaj do ulubionych

KONRAD IMIELA

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 23:32
Przepraszam, ale w ostanim czasie nic nie wiadomo o występach naszego
ulubionego artysty. Skoro nie życzą nas sobie na wrocławskim forum, to może
tutaj uda się ominąć zbędnych komentarzy i inwektyw.
Prawdziwych miłośników muzyki serdecznie pozdrawiam i proszę o udział w
dyskusji.
M
Obserwuj wątek
    • Gość: Beavis Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:38
      Pytaj w TESCO.
      • Gość: Floo Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 04:36
        Nie przesadzajmy!!! Konrad to jednak aktor. Umowmy sie na jakis poziom - no nie.
        • johann3 Re: KONRAD IMIELA 07.09.02, 08:19
          Gość portalu: Floo napisał(a):

> Nie przesadzajmy!!! Konrad to jednak aktor. Umowmy sie na jakis poziom - no
          nie
          > .

może bierze udział w castingach do wznowienia "NIewolnicy Isaury" w Wenezueli,
          czy Urugwaju?
          • Gość: Floo Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 16:17
            Mam nadzieję, że po październikowej premierze "Opery za trzy grosze" w OPERETCE
            miny niektórym niedowiarkom zrzedną. Próby są imponujące i sądzę, że
            przedstawienie wprowadzi wrocławską publiczność na samą górę przeżyć
            teatralnych, a nie muszę przypominać, że jedną głównych ról gra Konrad.

PS A jeśli tak bardzo brakuje Ci "Niewolnicy" w jakim kolwiek wydaniu to może
            powinieneś założyć harem.... : )
            • johann3 Re: KONRAD IMIELA 07.09.02, 18:22

jedyne co było zawsze imponujące w próbach Operetki to ilość, to zresztą może
              tłumaczyć nieobecność pana Konrada na forum, przecież w Operetce nie ma
              internetu, jednak co by nie mówić trzymam kciuki, żeby to przedstawienie było
              grane trochę więcej razy niż dajmy na to "Grek Zorba", pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Ibrahim Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 20:16
                I to jest śmieszne- grubiutki facecik o urodzie ciepłego Rumunka ma zagrać
                Mackiego. Brawa za casting. Tak zupełnie na marginesie to po obejrzeniu
                KOMBINATU i jego wykonaniu "Smętnego zupełnie obcego astronoma" jestem prawie
                całkowicie pewien , że wokalnie to ten Mackie nie będzie wydarzeniem (lub wręcz
                przeciwnie).
                P.S. Z pewnych źródeł słyszałem , że "astronom" miał byc jedyną piosenką ,
                którą chciała wyciąć TVP ale wskutek namolnych błagań Konrada i razysera w
                końcu bez przekonania to wypuścili. Bez korzysci dla całego koncertu.
                Z tym TESCO to był celny strzał ( może jeszcze IKEA no i Galeria Dominikańska).
                • Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 21:32
                  A może ty wystąpisz w tesco? Tak o tym mówisz, może sam chcesz wystąpić - ale
                  myślę, że by cię nawet tam nie chcieli...
                  a jeżeli chodzi o "Astronoma..." to albo musisz krytykować wszystko co robi
                  Konrad albo nie masz gustu - co prawda o nich sie nie dyskutuje
                  Astronom byl rewelacyjny, jezeli nie wierzysz w mozliwosci glosowe Konrada to
                  idz na jego recital - jak nie lubisz takiej muzyki to przynajmniej sie nie
                  wyzywaj na kims - w domu nie masz z kim porozmawiac, moze zafundowac ci wizyte
                  u psychoterapeuty ??
                  pozdrawiam Pana Konrada, mam nadzieję, że nasz tu jeszcze kiedyś odwiedz??
                  Życzę samych sukcesów przy "Operetce.."
                  • kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 15.09.02, 14:26
                    ehhh waśnie i spory!
                    Niestety nie da sie ukryc ze Konrad Imiela ma talent i nikt tego nie jest w
                    stanie podwazyć, a tym bardziej ciagłym bredzeniam ...
                    pzdr
                    • Gość: M Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 14:53
                      Tak , dokładnie zgadzam się z przedmówczynią.
                      Trzymam kciuki za "Operę..."- mam nadzieję, żę II premiera, również będzie w
                      tej najlepszej obsadzie...
                      pozdrawiam i życzę pracy twórczej, samych sukcesów
                      czy w najbliższym czasie nie będzie żadnego recitalu pana KI ?
                      • kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 06.10.02, 16:18
                        Gość portalu: M napisał(a):

> Tak , dokładnie zgadzam się z przedmówczynią.
                        > Trzymam kciuki za "Operę..."- mam nadzieję, żę II premiera, również będzie w
                        > tej najlepszej obsadzie...
                        > pozdrawiam i życzę pracy twórczej, samych sukcesów
                        > czy w najbliższym czasie nie będzie żadnego recitalu pana KI ?
                        :)
                        tez ide na II premiere.Pozdrawiam
                        • konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA 06.10.02, 23:42
                          niestety recital dopiero w listopadzie
                          sam nad tym boleję, bo lubię...
                          nawet był plan, który widnieje
                          wciąż na plakatach k2
                          żeby zagrać 12.10., ale nic z tego...
                          muzycy z mojego recitalu
                          grają również w OPERZE ZA TRZY GROSZE
                          i jeszcze w paru miejscach
                          więc do premiery musimy cali oddać się w ręce
                          Wojtka Kościelniaka
                          bez reszty
                          ale w listopadzie na pewno zagramy
                          co do pierwszej - drugiej obsady OPERY
                          wszystko wyjaśni się mniej więcej za tydzień

pozdrawiam!!!

ki
                          • Gość: asia Re: KONRAD IMIELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 09:45
                            a kiedy można się spodziewać recitalu w Stolicy???
                            Pozdrawiam
                            Aśka
                            • Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 18:55
                              O jak miło,że pan odpisał...
                              właśnie na platakach wciąż widnieje napis - a szkoda, bo dużo osób już się
                              pozytywnie nastawiło - z myślą spędzenia miłego wieczoru ...
                              a jezeli chodzi o Operę - to napewno bedzie sukceem - taki reżyser - tacy
                              aktorzy - 100% sukces - i mam nadzieję, że pana zobaczymy - proszę się o to
                              postarać, bo jak nie ... to nie przyjdę już na recital...
                              pozdrawiam
                              i prosimy o bliższe info. jeżeli coś będzie już wiadome
                              Marta
                              • kinga!!! Re: KONRAD IMIELA 08.10.02, 19:22
                                Gość portalu: Marta napisał(a):

> a jezeli chodzi o Operę - to napewno bedzie sukceem - taki reżyser - tacy
                                > aktorzy - 100% sukces

tfu tfu nie zapeszaj to przynosi pecha, jak bedzie zobaczymy
                                jestem zdania ze z Konradem czy bez i tak bedzie ciekawie, w koncu to bardzo
                                dobra do zagrania i zreżyserowania sztuka...oczywiście tez mozna ja ostro
                                popsuc...
                                co ma byc niech bedzie!
                                Pzdr!
                                • Gość: Marta Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:51
                                  kinga!!! napisała:

> Gość portalu: Marta napisał(a):
                                  >
                                  >
                                  > > a jezeli chodzi o Operę - to napewno bedzie sukceem - taki reżyser - tacy
                                  > > aktorzy - 100% sukces
                                  >
                                  > tfu tfu nie zapeszaj to przynosi pecha, jak bedzie zobaczymy
                                  > jestem zdania ze z Konradem czy bez i tak bedzie ciekawie, w koncu to bardzo
                                  > dobra do zagrania i zreżyserowania sztuka...oczywiście tez mozna ja ostro
                                  > popsuc...
                                  > co ma byc niech bedzie!
                                  > Pzdr!

nie, nie , nie ... to nie zadne zapeszanie - bedzie jak byc musi - tzn napewno
                                  bedzie to rewelacja - ja w to wierze - ale oczywiscie znajda sie atcy, co jak
                                  zwylke maja inne oczekiwania, i wlasciwie to Bog wie czego by chcieli...
                                  To tak samo jak z PPA - jednym sie podoba, innym nie i krytykuja wydarzenia,
                                  ktore stoja na najwyzszym poziomie "kulturalnym"...ale nie zglebiajmy sie w to
                                  chodzi o to ze malkontenci pozostaja i tak sceptyczni i zle nastawieni do swiata
                                  a ja uwazam, ze bedzie podobnie jak z kombinatem, czyli totalna rewelacja ,
                                  niesamowity to byl koncert i opera tez taka bedzie...
                                  pozdrawiam
                                  Marta

• Gość: yaga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 12:09
                                    Hihi, a to nam się Konrad gwiazdą zrobił. Chyba najlepiej o tym świadczy ilość
                                    wrogów i osób przeciw całokształtowi działalności wyżej wymienionego. :)
                                    Ja tam mało orginalnie spytam... Wiadomo może cos o Hucku Finnie? Jednak nałóg
                                    to nałóg...
                                    Pozdrawiam Konrada i wszystkich forumowiczów
                                    -yag
                                    • konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA 14.10.02, 14:41
                                      Gość portalu: yaga napisał(a):

Wiadomo może cos o Hucku Finnie? Jednak nałóg
                                      > to nałóg...
                                      > Pozdrawiam Konrada i wszystkich forumowiczów
                                      > -yag

Chyba zagramy kilka przedstawień w grudniu, ale jeszcze nie wiem kiedy...
                                      Pozdrawiam również!!!

ki
                                      • Gość: Robert Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 13:46
                                        Jeżeli chodzi o Hucka... to na stronie pana KI są podane grudniowe terminy.
                                        W piątek był recital, czy ktoś był w k2 ? jak wypadł ? poziom zapewne ten sam,
                                        czyli bylo genialnie i fantastycznie ? moze jakies zmiany ?
                                        ja osobiscie chetnie posluchalbym plyty, ale nie zostala jeszcze wydana, a
                                        szkoda bo muzyka jest naprawde ujmujaca
                                        pozdrawiam
                                        i zycze pan Konradowi samych sukcesow
                                        • Gość: teatr k2 Re: KONRAD IMIELA IP: cirrus:* / 192.168.100.* 20.11.02, 13:50
                                          Skoro już przed momentem wypowiedziałem się na temat występów Jacka Bonczyka na
                                          scenie teatru k2, to pójdą za ciosem i kilka zdań na temat Konrada.
                                          Najbliższy jego recital w teatrze k2 odbędzie się w niedzielę, 8 grudnia o
                                          godzinie 18.00. Zapraszam, bo naprawdę warto. Rzadko się zdarza widzieć taką
                                          energię na scenie
                                          robert moskwa, teatr k2
                                          • konrad.imiela Re: KONRAD IMIELA 22.11.02, 01:21
                                            Gość portalu: teatr k2 napisał(a):

> Najbliższy jego recital w teatrze k2 odbędzie się w niedzielę, 8 grudnia o
                                            > godzinie 18.00. Zapraszam, bo naprawdę warto. Rzadko się zdarza widzieć taką
                                            > energię na scenie
                                            > robert moskwa, teatr k2

hmmmm.... to zobowiązuje....

ki
                                            • cpn Re: KONRAD IMIELA 16.10.03, 10:28
                                              kiedy jakies nowe gastronomiczne wystepy?
                                              • looper Re: KONRAD IMIELA 16.10.03, 14:12
                                                a o jakie "gastronomiczne" występy pana Konrada chodzi? Słuchałem kiedyś w
                                                radio przypadkiem jak uczył ludzi robić jakieś placki. Mówił że niezłe. Czy o
                                                to biega?
                                                • cpn Re: KONRAD IMIELA 16.10.03, 21:01
                                                  Chodzi o takie wystepy, w trakcie których mozna konsumowac golonke oraz piwo.
                                                  Konradek przypomina zreszta czarniawy serdelek.
                                                  • looper Re: KONRAD IMIELA 17.10.03, 12:03
                                                    Oooo! Widzę że Pan Konrad nie jest lubiany w pewnych kręgach. Rozumiem że jest
                                                    czego zazdrościć, ale zazdrość wypala wnętrze i czyni olbrzymie spustoszenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka