Gość: stary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 18:21 We wtorek, środę i czwartek odbędą się ostatnie przedstawienia SZTUKU Y. Rezy w reż. P. Miśkiewicza. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 20:02 buuuuuuuuuuuuuuu że tak powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 23:43 Wszystko kiedyś się kończy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 15:17 toteż z tego powodu buuuuuczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: SZTUKA schodzi IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:49 byłam na SZTUKI premierze; wczoraj na pożegnaniu... by gone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 22:00 Z tego smutnego powodu aż na moment wracam po latach na Forum (Magician, Marsha i Stary się pewnie zdziwią...) Po prostu muszę napisać, że właśnie wróciłem z OSTATNIEGO przedstawienia mojej ulubionej "Sztuki" i jest mi tak cholernie szkoda, że już nie będzie grana. Stary - zagraliście kolejny wspaniały spektakl! Bardzo Wam dziękuję za ten i wszystkie poprzednie. Pamiętajcie o nas, waszych wiernych widzach, tak jak my pamiętamy. Aż się wzruszyłem w finale... A ta standing ovation była dla Was jak najbardziej zasłużona! Pozdrawiam Was serdecznie :-))) Jarosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 12:08 Serge kupił obraz, a ja jadę jutro do T.Dramatycznego na 'Samobójcę'. ech, jest tyle spektakli,które przydałoby się ściągnąć z afisza TP. 'sztuka' i 'azyl' były w tym rankingu na końcu. mgc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Arkadia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 18:10 Ja to ściąganie proponuję zacząć od "Arkadii" - tak zepsuć mój ukochany tekst to karygodne! Toż to materiał na zapierajace dech w piersiach, romantyczne przedstawienie, a nie na beznamiętną recytację, jaką się uskutecznia pod nadzorem Babickiego. Koszmar. W przeciwieństwie do "Sztuki" i jeszcze kilku innych przedstawień, na których bywam (bywałem) regularnie, na "Arkadię" drugi raz nikt mnie nie zaciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 12:06 to nie jest smieszne - odwolali mi spektakl :( Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: SZTUKA schodzi 21.07.05, 12:23 No to szkoda,że sztuka schodzi,bo baardzo chciałam zobaczyć.I znowu mi nie wyszło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Do Starego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:40 Stary, jak to w końcu jest ze zdjęciem "Sztuki" z afisza? Wystarczy zajrzeć tu: www.teatrpolski.wroc.pl/repertuar.php by zobaczyć "Sztukę" w rozpisce na 18 września. Pomyłka to i 18 IX zagrany będzie np. "Mayday" czy też się dyrekcja Polskiego z tej nie nazbyt fortunnej decyzji o zakończeniu grania przedstawienia Miśkiewicza wycofała? Pozdrawiam serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Do Starego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 08:49 Dyrekcja przygotowuje sie do delikatnej "operacji na zywym organizmie" w zwiazku z pomyslem polaczenia Pantonimy z Polskim i tak delikatnie "Sztuka" wkradla sie zamiast(?) "Mayday" na 18 IX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Do Starego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 23:43 zwiazku z pomyslem polaczenia Pantonimy z Polskim i tak delikatnie "Sztuka" > wkradla sie zamiast(?) "Mayday" na 18 IX. przypadek to czy celowy come back? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Do Starego IP: *.eranet.pl 15.08.05, 11:22 Pierwsze słyszę. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Do Starego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.05, 11:37 Gość portalu: stary napisał(a): > Pierwsze słyszę. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Pozdrawiam :) o nie, to brzmi strasznie złego stanu artystyczno-organizacyjnego T.Polskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Do Starego 16.08.05, 14:19 A może chcą wystawić "Sztukę" z inną obsadą?Aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
teatralna_daguchna Re: Do Starego 23.08.05, 14:08 Straszna perspektywa.To jak z tym jest? Odpowiedz Link Zgłoś