Dodaj do ulubionych

SZTUKA schodzi

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 18:21
We wtorek, środę i czwartek odbędą się ostatnie przedstawienia SZTUKU Y. Rezy
w reż. P. Miśkiewicza. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 20:02
      buuuuuuuuuuuuuuu
      że tak powiem...
      • Gość: stary Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 23:43
        Wszystko kiedyś się kończy. ;)
        • Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 15:17
          toteż z tego powodu buuuuuczę ;)
          • Gość: marsha Re: SZTUKA schodzi IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:49
            byłam na SZTUKI premierze; wczoraj na pożegnaniu...
            by gone
    • Gość: Jarosz Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 22:00
      Z tego smutnego powodu aż na moment wracam po latach na Forum (Magician, Marsha
      i Stary się pewnie zdziwią...)
      Po prostu muszę napisać, że właśnie wróciłem z OSTATNIEGO przedstawienia mojej
      ulubionej "Sztuki" i jest mi tak cholernie szkoda, że już nie będzie grana.

Stary - zagraliście kolejny wspaniały spektakl! Bardzo Wam dziękuję za ten i
      wszystkie poprzednie. Pamiętajcie o nas, waszych wiernych widzach, tak jak my
      pamiętamy. Aż się wzruszyłem w finale... A ta standing ovation była dla Was jak
      najbardziej zasłużona!

Pozdrawiam Was serdecznie :-)))

Jarosz
      • Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 12:08
        Serge kupił obraz, a ja jadę jutro do T.Dramatycznego na 'Samobójcę'.

ech, jest tyle spektakli,które przydałoby się ściągnąć z afisza TP.
        'sztuka' i 'azyl' były w tym rankingu na końcu.

mgc
        • Gość: Jarosz Arkadia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 18:10
          Ja to ściąganie proponuję zacząć od "Arkadii" - tak zepsuć mój ukochany tekst
          to karygodne! Toż to materiał na zapierajace dech w piersiach, romantyczne
          przedstawienie, a nie na beznamiętną recytację, jaką się uskutecznia pod
          nadzorem Babickiego. Koszmar. W przeciwieństwie do "Sztuki" i jeszcze kilku
          innych przedstawień, na których bywam (bywałem) regularnie, na "Arkadię" drugi
          raz nikt mnie nie zaciągnie...
    • Gość: magician Re: SZTUKA schodzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 12:06
      to nie jest smieszne - odwolali mi spektakl :(
    • teatralna_daguchna Re: SZTUKA schodzi 21.07.05, 12:23
      No to szkoda,że sztuka schodzi,bo baardzo chciałam zobaczyć.I znowu mi nie
      wyszło :(
    • Gość: Jarosz Do Starego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:40
      Stary, jak to w końcu jest ze zdjęciem "Sztuki" z afisza? Wystarczy zajrzeć tu:
      www.teatrpolski.wroc.pl/repertuar.php
      by zobaczyć "Sztukę" w rozpisce na 18 września. Pomyłka to i 18 IX zagrany
      będzie np. "Mayday" czy też się dyrekcja Polskiego z tej nie nazbyt fortunnej
      decyzji o zakończeniu grania przedstawienia Miśkiewicza wycofała?

Pozdrawiam serdecznie :-)))
      • Gość: mk Re: Do Starego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 08:49
        Dyrekcja przygotowuje sie do delikatnej "operacji na zywym organizmie" w
        zwiazku z pomyslem polaczenia Pantonimy z Polskim i tak delikatnie "Sztuka"
        wkradla sie zamiast(?) "Mayday" na 18 IX.
        • Gość: magician Re: Do Starego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.05, 23:43
          zwiazku z pomyslem polaczenia Pantonimy z Polskim i tak delikatnie "Sztuka"
          > wkradla sie zamiast(?) "Mayday" na 18 IX.

przypadek to czy celowy come back?
          • Gość: stary Re: Do Starego IP: *.eranet.pl 15.08.05, 11:22
            Pierwsze słyszę. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Pozdrawiam :)
            • Gość: magician Re: Do Starego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.05, 11:37
              Gość portalu: stary napisał(a):

> Pierwsze słyszę. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Pozdrawiam :)

o nie, to brzmi strasznie złego stanu artystyczno-organizacyjnego T.Polskiego;)
              • teatralna_daguchna Re: Do Starego 16.08.05, 14:19
                A może chcą wystawić "Sztukę" z inną obsadą?Aaaaa!
                • teatralna_daguchna Re: Do Starego 23.08.05, 14:08
                  Straszna perspektywa.To jak z tym jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka