Gość: lucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:43 Hi, jestem w Wałbrzychu od niedawna. Czy sa tu jakies dobre szkoly jezykowe, konkretnie jezyk angielski.Moze jeszcze metoda callana. Wiecie cos na ten temat?Z gory dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: szkoły językowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:02 Sprawdz ofertę MPIK-u ( pl.Grunwaldzki) oraz "GLOBE" na ul.Wrocławskiej w budynku WWSZiP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: szkoły językowe IP: 213.42.2.* 27.07.05, 16:00 z metoda callana daj sobie lepiej spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:25 ale jest gdzies callan w walbrzychu?czemu odradzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ello Re: szkoły językowe IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.07.05, 20:59 Gość portalu: lucek napisał(a): > czemu odradzasz? Jesli jestes stuprocentowym sluchowcem, callan (czyli metoda audiolingwalna po prostu) ma szanse sie sprawdzic w Twoim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tut Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:12 Jedno ze stowarzyszeń organizuje również kursy językowe. Ja sie zapisalem, bo maja świetne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEWALS Re: szkoły językowe IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 15:13 Tylko cena jest dobra czy metodyka nauczania. Collana uczą w Świebodzicach. Polecam ale osobom które uczyły się języka, potrafią czytać, doskonale przełamuje bariery mówienia. Nie polecam nauki od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tut Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:41 Z tego co mnie zapewniają mają dobrą i fachową kadrę. Wszystko okaże się w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: szkoły językowe IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.07.05, 14:47 A gdzie mozna nauczyc sie jezyka migowego w Wałbrzychu wie ktos? To prosze o podpowiedz.DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: szkoły językowe IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.07.05, 15:25 a ktoś co moze powiedziec o szkole jezykow obcych GLOBE???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:52 Tylko hiszpański na poziomi,reszta jezyków i ich lektorzy bez doświadczenia-a więc jak u lekarza bez doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś