Dodaj do ulubionych

kawiarnia PRL-gdzie?

01.06.05, 20:28
niedlugo przyjade na wakacje do Polski i chce isc do tej kawiarni PRL
powspominac mlodosc ;)gdzie to jest?
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz W Rynku:-))) Jak zobaczysz paru smutnych 01.06.05, 20:35
      z transparentem i pikietą to będzie to:-))))))
    • Gość: POLAK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.wa.bigpond.net.au 02.06.05, 04:15
      Masz racje,ja rowniez wybieram sie do kraju i napewno bede w PRL-u.Zaloze nawet
      czerwony krawat i "ortalion".HaHaHa!!!
    • Gość: wesoly zomowiec Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:11
      budynek w środku rynku, północna strona
      • ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? 02.06.05, 09:28
        to gdzies kolo feniksu?napiszcie dokladniej bo niestety po 15 latach ciezko
        poznac Wroclaw.ja mam ubranie z lat 80- tych naszykowane na okazje wyjscia do
        tej kawiarni.
        • Gość: el_che Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 09:33
          "Mniej wiecej" naprzeciwko EMPIK'u. Ale radzilbym sie ubrac normalnie. To nie
          jest zadna _kawiarnia_ tylko normalny lokal dla nazelowanych i opalonych na
          solarium dichomlotow ktore i tak nie rozumieja o co w tym wszystkim chodzi...
          • Gość: oko Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:54
            gratulacje ! świetna reklama dla PRL-u, zróbcie to samo u nas w
            Radiobarze,protestujcie przeciwko pólnagim pięnością.
            • Gość: POLAK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.wa.bigpond.net.au 03.06.05, 04:00
              Kieruj swoje "podanie" do "dyrektora" Rydzyka,my gole dupy popieramy!!!!
        • Gość: WK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.ig.pwr.wroc.pl 02.06.05, 14:03
          A niby skąd wiesz, że ciężko poznać Wrocław, skoro rzekomo przez 15 lat tu nie
          byłeś (byłaś)? Czy ktoś, kto z PRL-u uciekł tak by tęsknił za atmosferą tamtych
          lat? Coś to razem się kupy nie trzyma, niestety.
          A może to Twoja kawiarnia i chcesz na forum wykreować modę na chodzenie do
          swojej knajpy?
          • Gość: ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.k528.webspeed.dk 02.06.05, 14:13
            haha nie musze sie tobie tlumaczyc -wyjechalam w 1990 roku jak chcesz
            wiedziec ,wiec ile to lat?jestem co roku we Wroclawiu ale nigdy na dluzej ,a o
            kawiarni slyszalam, ale wlasnie nigdy nie wiedzialam gdzie jest dokladnie.nawet
            nie wiem gdzie empik jest ,mi sie zawsze wydawalo ze kolo pdt byl empik;(
            • Gość: Katik Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.adm.uni.wroc.pl 02.06.05, 14:42
              Myślę, że taka wskazówka będzie najodpowiedniejsza: vis a vis baru Witaminka ;-)
              • Gość: ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.k528.webspeed.dk 02.06.05, 15:39
                teraz wiem nareszcie gdzie to jest!pamietam bar witaminka-dzieki!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka