ayme 01.06.05, 20:28 niedlugo przyjade na wakacje do Polski i chce isc do tej kawiarni PRL powspominac mlodosc ;)gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaszaramysz W Rynku:-))) Jak zobaczysz paru smutnych 01.06.05, 20:35 z transparentem i pikietą to będzie to:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.wa.bigpond.net.au 02.06.05, 04:15 Masz racje,ja rowniez wybieram sie do kraju i napewno bede w PRL-u.Zaloze nawet czerwony krawat i "ortalion".HaHaHa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly zomowiec Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:11 budynek w środku rynku, północna strona Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? 02.06.05, 09:28 to gdzies kolo feniksu?napiszcie dokladniej bo niestety po 15 latach ciezko poznac Wroclaw.ja mam ubranie z lat 80- tych naszykowane na okazje wyjscia do tej kawiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_che Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 09:33 "Mniej wiecej" naprzeciwko EMPIK'u. Ale radzilbym sie ubrac normalnie. To nie jest zadna _kawiarnia_ tylko normalny lokal dla nazelowanych i opalonych na solarium dichomlotow ktore i tak nie rozumieja o co w tym wszystkim chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:54 gratulacje ! świetna reklama dla PRL-u, zróbcie to samo u nas w Radiobarze,protestujcie przeciwko pólnagim pięnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.wa.bigpond.net.au 03.06.05, 04:00 Kieruj swoje "podanie" do "dyrektora" Rydzyka,my gole dupy popieramy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.ig.pwr.wroc.pl 02.06.05, 14:03 A niby skąd wiesz, że ciężko poznać Wrocław, skoro rzekomo przez 15 lat tu nie byłeś (byłaś)? Czy ktoś, kto z PRL-u uciekł tak by tęsknił za atmosferą tamtych lat? Coś to razem się kupy nie trzyma, niestety. A może to Twoja kawiarnia i chcesz na forum wykreować modę na chodzenie do swojej knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.k528.webspeed.dk 02.06.05, 14:13 haha nie musze sie tobie tlumaczyc -wyjechalam w 1990 roku jak chcesz wiedziec ,wiec ile to lat?jestem co roku we Wroclawiu ale nigdy na dluzej ,a o kawiarni slyszalam, ale wlasnie nigdy nie wiedzialam gdzie jest dokladnie.nawet nie wiem gdzie empik jest ,mi sie zawsze wydawalo ze kolo pdt byl empik;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katik Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.adm.uni.wroc.pl 02.06.05, 14:42 Myślę, że taka wskazówka będzie najodpowiedniejsza: vis a vis baru Witaminka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: kawiarnia PRL-gdzie? IP: *.k528.webspeed.dk 02.06.05, 15:39 teraz wiem nareszcie gdzie to jest!pamietam bar witaminka-dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś