Gość: TOMEK IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.05, 20:41 W-Parade do Kitu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: Z powodu święta muzyki techno we Wrocławiu zm IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.05, 22:19 Wrocławska parada ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Tak zwana parada tak zwanej muzki techno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 01:59 Będą tak jeździć bez sensu i bębnić oraz smrodzić na obrzeżach Parku? Kompletnie bez sensu i rozumu. Wygląda to raczej na paradę idiotycznych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziu a byles kiedyś na takiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 03:46 jak nie to przyjdz zobacz, tylko badz kulturalny jak reszta i pamietaj agresja "zero". W zeszłym roku był porządek i spokój (sam byłem zdziwiony że było tak czysto). Ale rozumiem CIę masz prawo myśleć inaczej tylko proszę nie krytykuj sposoby w jaki ja będę się bawił ze znajomymi, bo ja nie krytykuję Ciebie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brelauer fcuk parade IP: 212.127.66.* 04.06.05, 05:56 popluczyny jakies, rok temu zwalo to soe street art festiwal i gdzie tam byl art , nedna kopia love parade z berlina, robi to planeta mlodych, zatem jak moze byc to fajne Odpowiedz Link Zgłoś