Gość: YOX IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.02, 08:43 Cześć Mam drobne pytanko, mianowicie czy na tą górę,konkretnie do schroniska na górze, można wjechać rowerem, jaki to jest szlak i z jakiej miejscowości prowadzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f. Re: Góra Śnieżnik IP: *.magit.com.pl 18.07.02, 10:00 na sam Śnieżnik nie wiem czy można (park krajobrazowy, poza tym to już mało rowewrowy teren) - ale spokojnie do Schroniska na Hali pod Śnieżnikiem powinno się spokojnie dać. Najlepiej z Międzygórza szlakiem niebieskim albo z Kletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Jekyll Re: Góra Śnieżnik IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.07.02, 11:27 Zgadza się - z Międzygórza przy odrobinie szczęścia i dobrej kondycji da się dojechać do schroniska (tylko uwaga na kamienisty szlak!). Później już na sam szczyt może być ciężko, ale zawsze można spróbować... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yox Re: Góra Śnieżnik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 20:18 Wróciłem Tak jak pisaliście niebieski szlak jest najlepszy na rower. Podjazd dość długi i wyczerpujący, ale za to zjazd to istna rewelacja 30 minut i jesteś na dole.Polecam tą góre tym którzy wybierają się na Slężę rowerami tam jest o stokroć lepiej. pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś