Gość: bonczek IP: *.pl 26.07.02, 07:47 wyjeżdżam na łikend na wieś (do krakowa) więc mnie nie będzie a co za tym odpoczniecie sobie , nie mniej jednak życzę wszystkim miłego łikendu a już szczególnie naszemu forumowemu desperado..:-)))))))))))) bonk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_jekyll Re: miłego łikendu 26.07.02, 10:08 Wielkie dzięki! Ja sobie w przyszłym tyg. wybędę nad nasze polskie bajoro zwane szumnie morzem! Tylko, że w Jastrzębiej Górze, gdzie się wybieram, podobno po ostatnich sztormach z plazy zostało ledwie wspomnienie... E, tam. Poopalam się w kafejce internetowej (jak sie jakaś znajdzie ;)). Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Już? To co? Wagary? IP: *.dtvk.tpnet.pl 26.07.02, 10:10 Ale wzajemnie miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk obofionski IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 26.07.02, 10:22 wzywają i służbowy wyjazd - za karę do krk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: miłego łikendu IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 26.07.02, 17:52 Wspnialej pogody i szczesliwego powrotu.J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: miłego łikendu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 18:44 to i ja życzę miłego łykendu, mam nadzieję odpocząć od nagonki w pracy na Castle Party w Bolkowie; Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: miłego łikendu 26.07.02, 23:02 miłej zabawy bonku- Kraków to nie to co Wrocław ale tys pikny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: miłego łikendu IP: *.magma-net.pl 26.07.02, 23:15 maja tam smoka na kacu bo mu z pyska ogniem zionie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś