Dodaj do ulubionych

Edward Ptak nowym właścicielem piłkarskiego Ślą...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:32
Ptak tak ? :)
Wreszcie się coś chyba ruszyło ( chociaż znowu brak onkretów ) w sprawie
przyszłości Śląska - co cieszy, oby sprawy szły dobrym tokiem, i może za parę
lat będziemy mogli się cieszyć z I ligi.
Obserwuj wątek
    • Gość: jandżufor Tylko źle nie piszcie o ptaszku... IP: 217.17.46.* 29.06.05, 09:10
      ...bo sie obrazi jak brat i co będzie??
    • Gość: Jack Nareszcie coś optymistycznego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:34
      Nareszcie coś optymistycznego się dzieje, nie uwierzę w "rolę miasta" dopóki
      się nie zaczną prace na Oporowskiej, bo znów gadu-gadu i wyjdzie kiszka,
      przecież już miało byś 5 remontów co roku wstecz i nic. Trzymajmy kciuki za
      pana Ptaka. VIVA WKS!!!!!!
      • Gość: Lazs Re: Nareszcie coś optymistycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:04
        Ptak raczej nic dobrego a zarazem trwałego nie wróży,choć w tej chwili może pomóc
    • Gość: wiarus Po pierwsze zakaz stadionowy IP: 217.97.0.* 29.06.05, 13:36
      Proszę zacząć od zakazu stadionowego dla panów Brzozowskiego i Maciorowskiego
      • maq77 Re: Po pierwsze zakaz stadionowy 29.06.05, 15:27
        > Proszę zacząć od zakazu stadionowego dla panów Brzozowskiego i Maciorowskiego

Nie ma potrzeby - myślisz, że oni chodzą na mecze, które później opisują?
    • Gość: k. Re: Edward Ptak nowym właścicielem piłkarskiego Ś IP: 195.20.110.* 29.06.05, 13:50
      mam mieszane uczucia jeśli chodzi o osobę Edwarda Ptaka, jako poważnego
      inwestora w Śląsku. Przypominam, że to już druga przymiarka tej samej osoby do
      Śląska. pierwsza była w (chyba, lub coś koło tego) 1996 roku. Mam nadzieje, że
      uda mu się zamienić Ślązeczek w profesjonalny klub i nie zrobi ze
      Śląska "bazaru". Oby się udało i za dwa, trzy lata Edward Ptak jako inwestor
      był kojarzony pozytywnie, właśnie poprzez sukcesy Sląska.
    • Gość: dukat branża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 14:37
      a wlasciwie z jakiej branzy biznesmenem jest e.ptak?
      czy czasem po miesiacu nie bedzie robil szopek jak jego brat i szantazowal
      miasto ze jak nie dostanie dzialek i innych terenow wokol stadionu to likwiduje
      slask?
      warto sie zastanowic jaki edek ma interes w inwestycji w slask.
      • Gość: DW Re: branża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 17:16
        Oby tylko nie ściagnął zbyt wielu swoich kopaczy na Oporowską, bo druzynę mamy
        ciekawą i tak jak powiedział Taraś wystarczy 4 - 5 nowych graczy. A jak
        przyjdzie 10 "gwiazdorów" i jeszcze spoza naszego regionu to odrazu rozpadnie
        sie zespół.Zreszta ta sytuacja była juz kilkakrotnie w Śląsku przerabiana i mam
        nadzieje że działacze poraz kolejny do tego samego błędu nie dopuszczą. A tak
        na marginesie - czy aby na pewno E.Ptak jest Wrocławianinem?
    • Gość: UFOK_SLASK CO SZYBKO UDALO MI SIE DOWIEDZIEC O PANU PTAKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 21:05
      A WIEC MA FIRME STOLARKA Okienna o nazwie Ptak Inwest(albo przez v chyba v)-tu
      widac ze sklonnosc do umieszczania w nazwie swojego nazwiska nie jest w
      rodzinie ptakow odosobniona choc to jeszcze zle nie musi o nic swiadczyc,wszak
      biznes to biznes,byle nie bylo tak ze SLASKIEM
      dalej 2 UWAGA!-Co najmniej 2 zamki i to znowu UWaga na ...DOLNYM SLASKU,JE
      A WIEC WIDAC ZE PATRIOTYZM JAKIS LOKALNY JEST,TE ZAMKI OCZYWISCIE O ILE NIE
      ODSPRZEDAL KOMUS ALE NIC MI O TYM NIE WIADOMO
      TAK WIEC moja niepewnosc co do tego pana troche zmalala choc dalej jestem
      RESERVED(polecam wszystkim-nie zaszkodzi,a swietnie sie sprawdza wszak OD
      ANGLIKOW SIE WZIAL,A ONI TRZYMAJA SIE NIEZLE)
      NIE WIEM NATOMIAST POKI CO NIC GDZIE SIE UROSZIL,ALE MOZE SIE DOWIEM
      CHYBA ZE KTOS COS WIE NIECH PISZE
      swego czasu w Hali byla wystawa wszystkich Wroclawian mozna bylo poszukac na
      tablicy,szkoda ze juz jej nie ma*bagatela tylko jakies 800klockow bylo :)
      HEJ SLASK

Zapraszam na Oporowska na pasjonujacy sezon ligowy jakiego jeszcze chyba nigdy
      nie bylo:LECHIA GDANSK,WIDZEW LODZ,ZAGLEBIE SOSNOWIEC,RUCH CHORZOW,POLONIA
      BYTOM,GKS KATOWICE,JAGIELONIA BIALYSTOK-DROZYNY Z TRADYCJAMI I KIBICAMI,GORNIK
      POLKOWICE(DERBY DOLNEGO SLASKA),PIAST GLIWICE,SOLIDNY KSZO OSTROWIEC I PARE
      INNYCH
      BEDZIE SIE DZIALO JE!
      • Gość: UFOK Re: CO SZYBKO UDALO MI SIE DOWIEDZIEC O PANU PTAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.05, 21:09
        AHA Z TYMI ZAMKAMI TO SIE NAWET DOBRZE SKLADA BO JAKBY WYWIJAL JAKIES CUDA TO
        SIE MU NAJAZD ZROBI I WTEDY FORTYFIKACJE MU NIE POMOGA!:)
        OCZYWISCIE TYLKO W PRZYPADKU JAKIS "WALKOW"I NIE UWZGLEDNIENIA
        TRADYCJI,SPECYFIKI PEWNEJ KULTOWEGO KLUBU Z OPOROWSKIEJ
        NO ALE MAM NADZIEJE ZE PAN PTAK STOSUJE ZASADY CZYSTE I JAKOSC MORALNOSC I
        ZASADY MA
        • Gość: fant Re: CO SZYBKO UDALO MI SIE DOWIEDZIEC O PANU PTAK IP: *.wroclaw.mm.pl 29.06.05, 21:22
          Ufok, nie pij tyle :)))
    • barbara_krol Re: Edward Ptak nowym właścicielem piłkarskiego Ś 20.03.16, 17:17
      Witam,
      proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej. Zebrane dane zostaną wykorzystane tylko do celów pracy. Ankieta jest anonimowa. Poniżej załączam link do ankiety:

www.interankiety.pl/interankieta/849b2837c47639aefd8ecb0fa512c633

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka