Gość: 4a IP: *.uchastings.edu 20.06.03, 02:36 Oj sierotki, kogo trzeba zlupic by powstal wreszcie ten prawdziwy Bayer(n) hehe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erazmus Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 20.06.03, 04:02 Kiedys sugerowalem Cymankowi podjecie rozmow z Gawinem , Leonowiczem i Pałysem i stwierdzil ze oni nie beda zainteresowani Slaskiem a tu taka sensacja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: 62.233.176.* 20.06.03, 11:26 Wybuchnąłem śmiechem ... Grajewski to przecież największy oszust i krętacz ... Nic z tego nie będzie, nawet nie róbcie sobie nadzieji ... bo to kpina ... Ludkowski zrobi to co zrobił w Śląsku - czyli właściwe nic oprócz renegocjacji kontaktów, Grajewski zostawi jeszcze większy bałagan niż jest (przypomnieć sobie należy jego ratowanie Widzewa i Leche), a Leonowicz ostudzi swój zapał jak zobaczy, że niewiele z tego jest i przestanie mieć ochotę tracić swoją kasę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: 156.17.122.* 22.06.03, 01:20 Erazmus na prezydenta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 22.06.03, 13:03 Gość portalu: nn napisał(a): > Erazmus na prezydenta ;) nn spokojnie :)) Zostały jeszcze 3 lata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS No to jest logiczne panie Leonowicz! IP: 213.199.238.* 20.06.03, 07:52 Leonowicz powiedział: "...Zawsze byłem kibicem Śląska i nie chce mi się wierzyć w to, co się stało z tym klubem..." No to jest logiczne panie Leonowicz. Był pan kibicem Śląska i dlatego sponsoruje pan Polar. Całkiem dla mnie zrozumiałe. Może ja jako kibic Śląska zacznę kupować bilety na mecze np Zagłębia??? Trudno! Będziemy biegać z siekierami po Wrocławiu za kibicami Polaru. Będzie to co w Krakowie i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: No to jest logiczne panie Leonowicz! IP: *.magma-net.pl 20.06.03, 09:53 > Trudno! Będziemy biegać z siekierami po Wrocławiu za kibicami Polaru. Będzie to > > co w Krakowie i Łodzi. Wlasnie tym zdaniem odkryles kolego kim jestes i ze tak naprawde nie zalezy Ci na Slasku, a dopoki wokol Slaska beda sie gromadzic Tobie podobni nikt rozsadny w niego nie zainwestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: No to jest logiczne panie Leonowicz! IP: 213.199.238.* 20.06.03, 10:29 Gość portalu: kast napisał(a): > > > Trudno! Będziemy biegać z siekierami po Wrocławiu za kibicami > Polaru. Będzie to > > > > co w Krakowie i Łodzi. > Wlasnie tym zdaniem odkryles kolego kim jestes i ze tak naprawde > nie zalezy Ci na Slasku, a dopoki wokol Slaska beda sie > gromadzic Tobie podobni nikt rozsadny w niego nie zainwestuje. Zobaczymy kto zacznie się gromadzić wokół Polaru. Pewnie same aniołki. Przyjdą i będą grzecznie oglądać mecz? Nie będą krzyczeć, gwizdać na skacowanego sędziego, który ledwo po boisku biega i będą spokojnie patrzeć jak przyjezdni kibice im flagi z płotu ściągają. Zobaczymy jacy wtedy będą kibice Polaru, gdy będą w dwustu a jakiś koleś np. z Gdyni podejdzie i przypier..... jednemu z nich. Będą stali i się patrzyli w 200 jak 10 gdynian leje ich kolegę? Takie są realia nie tylko na stadionie ale i na ulicy, dyskotece i wszędzie. Jeśli Ci ktoś zagraża to się bronisz. Jak Cię pobije to szukasz zemsty przy najbliższej okazji. Czy tak nie jest na co dzień w życiu? Czy Tobie kast jak ktoś przywali to nadstawiasz drugi policzek? Powiedz mi co wtedy robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: No to jest logiczne panie Leonowicz! IP: *.magma-net.pl 20.06.03, 13:00 coż kolego jesteś żąłosny i przynosisz wstyd wszystkim kibicom Śląska. Kibicowanie yto nie soiekierki. Co ma wspólnego doping ze stanięciem do walki z Arką. Takim ludziom powinno się zabraniać wstępu na stadion bo tylko odstraszają innych od niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: No to jest logiczne panie Leonowicz! IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 20.06.03, 15:57 Gość portalu: jacek napisał(a): > coż kolego jesteś żąłosny i przynosisz wstyd wszystkim kibicom > Śląska. Kibicowanie yto nie soiekierki. Co ma wspólnego doping > ze stanięciem do walki z Arką. Takim ludziom powinno się > zabraniać wstępu na stadion bo tylko odstraszają innych od niego Wiecie jak będzie? Będą 2 grupy kibiców. Wcześniej czy później w knajpie, przy piwie zaczną dyskutować na temat swoich zespołów. Któryś bardziej nerwowy swoje argumenty wesprze pięściami. Takie zachowanie jest na porządku dziennym nie tylko wśród kibiców ale wśród wielu ludzi którzy kompletnie nie interesują się piłką. Jak już dojdzie do bójki 1 na 1 to któryś przegra, więc później wyrówna porachunki przy pomocy swoich kolegów ale ten drugi też ma kolegów i co się dzieje? Najpierw się leją w pojedynkę a poźniej po 10. W efekcie dochodzi do tego, że grupy kilkudziesięciu osób wjeżdżają na inne osiedle aby wyrównać porachunki i już nikt prawie nie wie o co tak naprawdę na początku poszło(aha poszło o sprzeczkę przy piwie). Rozumiecie? Tak jest wszędzie. Na dyskotekach na wiochach, osiedlach i ulicach, bo jeden jest stąd a drugi stamtąd. Ja tego nie wymyśliłem, ja tylko napisałem jak będzie, bo taki scenariusz był w każdym mieście gdzie były 2 drużyny piłkarskie. I się nie zdziwcie jak któregoś wieczora wracając zobaczycie na swojej ulicy bandę z siekierami i się Was zapytają komu kibicujecie albo się nie zapytają tylko od razu przypierd...... aby rozładować swoje frustracje. I to nie będę ja, kibicWKS tylko piana grupka wyrostków. Będą polowali jedni na drugich i nic tego nie zatrzyma. Więc nie piszcie, że jestem żałosny bo nie ja to wymyśliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 16:37 tylko zacierasz łapki na myśl o nadarzającej się okazji. żałosny jasteś. dyskusja może i powinna skończyć się na słowach. gdy nie masz argumentów - milkniesz i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: bzdura IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 20.06.03, 16:51 Gość portalu: człowiek napisał(a): > tylko zacierasz łapki na myśl o nadarzającej się okazji. żałosny Tak zacieram łapki na myśl o tym, że dostanę siekierą w głowę. > jasteś. dyskusja może i powinna skończyć się na słowach. gdy nie > masz argumentów - milkniesz i już. Piszmy o tym jak jest naprawdę a nie o tym jak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 17:39 ja piszę o tym jak jest. a tym którzy znaleźli się w ślepej uliczce propopnuję by z niej po prostu wyszli. są ważniejsze sprawy do załatwienia niż udowadnianie kto ma silniejsze pięści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: bzdura IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 20.06.03, 18:02 Gość portalu: człowiek napisał(a): > ja piszę o tym jak jest. a tym którzy znaleźli się w ślepej uliczce > propopnuję > by z niej po prostu wyszli. są ważniejsze sprawy do załatwienia niż > udowadnianie kto ma silniejsze pięści. O i tu cała prawda. Też mam ważniejsze sprawy i pewnie będę unikał wszelkich konfliktów jak ognia, bo szkoda na to czasu i przede wszystkim zdrowia. Tylko problem w tym, że są tacy którzy mają dużo czasu. I tu jest pytanie czy się przed nimi bronić, uciekać czy też położyć na ziemi i niech mnie kopią a może zadać pierwszy cios zanim sam go otrzymam. Jak zadam pierwszy cios aby ubiec agresora to chciał czy nie chciał sam się staję agresorem, no nie? To co mam zrobić? Poddać się czy też walczyć z tymi co atakują(a tacy zawsze się znajdą). Jak zacznę walczyć to będę chuliganem tępionym przez społeczeństwo a jak się poddam to kim będę jeśli jeszcze będę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Ja się Was zapytam jeszcze inaczej. IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 20.06.03, 19:29 Ja się Was zapytam jeszcze inaczej. Jeśli ktoś mnie napadnie to mam się bronić czy poddać (załóżmy, że ucieczka jest już niemożliwa)? Załóżmy, że się poddałem bo jako porządny obywatel bić się nie mogę, zresztą napastników jest pięciu więc i tak nie mam szans. Zostałem pobity, mam złamany nos i wybity ząb. Do tego podarła mi się ulubiona koszulka. 1. Czy ja mam prawo czuć nienawiść do tych ludzi? 2. Czy mam prawo nosić w plecaku siekierę(bo na pistolet mnie nie stać) aby w przyszłości już nikt mnie nie napadł? 3. Czy jak zobaczę jednego ze swoich oprawców po miesiącu na ulicy samego a ja akurat będę z 5 kolegami to co jaj mam mu zrobić lub powiedzieć? Co Wy byście czuli na moim miejscu? Czy moja nienawiść jest słuszna i jak ją mam stłumić aby nie doszło do tragedii? Błędne koło agresji trudno jest zatrzymać szczególnie, gdy się padło jej ofiarą. Chęć zemsty jest chyba w każdym człowieku. Nigdy jej nie czuliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 20.06.03, 16:42 Żródło "Fan Śląsk" - fanslask.aha.pl/ "...W środę 7 maja telewizja publiczna poinformowała o zajściach jakie miały miejsce dzień wcześniej w Nowej Hucie. Około czterdziestu mężczyzn uzbrojonych w siekiery, pałki i inne narzędzia ewentualnej zbrodni napadło na interweniujących funkcjonariuszy, którzy musieli oddać strzały ostrzegawcze. Wówczas mężczyźni rozbiegli się. Siedemnastu z nich zostało zatrzymanych. - tak mniej więcej brzmiał oficjalny komunikat. Do okienmka przywołano rzeczniczkę prasową komendy, która stwierdziła, że z takim przypadkiem spotkali się po raz pierwszy. Dotychczas podobne zajścia mogły mieć miejsce jedynie w dniach spotkań piłkarskich. Swoją wypowiedź panienka z okienka udekorowała różnymi gadżetami w stylu tłuczka do mięsa, nunczako czy innych tym podobnych zabawek. Otóż pani rzeczniczka myli się, o czym wiedzą wszyscy piłkarscy hools, nie tylko w Krakowie. Facet ze Szczecina czy Warszawy wie, że pod Wawelem odbywają się regularne bitwy na noże i siekiery, ba, nawet znane są wyniki tych konfrontacji. A biedna policjantka z Krakowa nie ma zielonego pojęcia o tych zajściach. W mieście w którym mieszka i pracuje za łby biorą się fanatycy piłkarscy zarówno w dniach meczów poszczególnych drużyn jak i w zwykłe wieczory. Robią sobie "wjazdy na dzielnicę", oklepują mniej lub bardziej przypadkowych kolesiów (byle się wiek z grubsza zgadzał), czasem są to napady bardziej ukierunkowane (czeka się na konkretną ofiarę czasem i z pół dnia). To wiedzą ludzie z Wrocławia, Poznania, Gdańska, Bydgoszczy, Mielca, Białegostoku, Olsztyna czy gdzie tam jeszcze zabawiają się w futbolową chuligankę. Policjanci z Krakowa - nie wiedzą o niczym takim. W Krakowie hulają już nie tylko bandy Wisły i Cracovii. Jest trzecia, dodatkowa: fanów Hutnika. Co prawda ta ekipa ma swoich przedstawicieli tylko we wschodniej części miasta, czyli jest ograniczona terytorialnie, lecz istnieje, działa, bije się z rywalami. Dotychczas Hutnik był uważany za wasala Craksy, jednak ostatnio na linii chuliganów spod znaku obu drużyn doszło do zgrzytów..." Tak tylko to wkleiłem, aby ktoś nie pomyślał że te siekiery to głupi kibicWKS wymyślił i że to ja będę z nimi po mieście biegał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.magma-net.pl 20.06.03, 20:45 Pajacu a czy trzeba latać z tymi siekierami, nie można skupić się na własnej drużynie. Przez takich debili jak ty Śląsk będzie grał długo w IV lidze bo nikt nie zainwestuje w klub ktorego kibicami są tacy kretyni. A śląsk to też a nawet bardziej kibice rozsądni. Więc siedź cicho i nie kompromituj naszej ukochanej drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 20.06.03, 23:24 Gość portalu: p napisał(a): > Pajacu a czy trzeba latać z tymi siekierami, nie można skupić > się na własnej drużynie. Przez takich debili jak ty Śląsk będzie > grał długo w IV lidze bo nikt nie zainwestuje w klub ktorego > kibicami są tacy kretyni. A śląsk to też a nawet bardziej kibice > rozsądni. Więc siedź cicho i nie kompromituj naszej ukochanej > drużyny KibicWKS ma absolutna racje. Ostatnio kumple byli w Krakowie na fecie mistrzowskiej Wisly i widzieli jak Wislacy nerwowo rozgladali sie wokol siebie na krakowskim rynku czy gdzies nie czai sie ktos z Cracovii. Tak samo jest w Lodzi , Warszawie. Tam nikt nie nosi szalika w miescie bo w najlepszym wypadku zostanie obity i zabiora mu barwy a jesli bedzie mial pecha ... Bardzo chcialbym zeby Wroclaw byl wolny od tego rodzaju atrakcji . Polecam ciekawy i rzeczowy artykul w dzisiejszym Wieczorze Wroclawia o kibicach. www.wieczor.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030620/MAGAZYN/306190002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 21.06.03, 09:01 Gość portalu: p napisał(a): > Pajacu a czy trzeba latać z tymi siekierami, nie można skupić > się na własnej drużynie. Przez takich debili jak ty Śląsk będzie > grał długo w IV lidze bo nikt nie zainwestuje w klub ktorego > kibicami są tacy kretyni. A śląsk to też a nawet bardziej kibice > rozsądni. Więc siedź cicho i nie kompromituj naszej ukochanej > drużyny W tym samym wątku jest post "Ja się Was zapytam jeszcze inaczej." Przeczytaj go sobie, bo nie chcę się powtarzać. Sam ziejesz nienawiścią do mnie i wyzywasz mnie od pajacy a masz pretensje do innych, że targają nimi tak negatywne emocje. Jakie emocje spowodowały że nazwałeś mnie pajacem? A może następnym razem obrażanie mnie już Ci nie wystarczy i zechcesz mnie uderzyć? Twoje chuligaństwo polega na tym że Ty obrażasz innych przez internet, schowany za monitorem a chuligani obrażają na ulicy, stadionie lub gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 22.06.03, 11:54 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > Gość portalu: p napisał(a): > > > Pajacu a czy trzeba latać z tymi siekierami, nie można skupić > > się na własnej drużynie. Przez takich debili jak ty Śląsk będzie > > grał długo w IV lidze bo nikt nie zainwestuje w klub ktorego > > kibicami są tacy kretyni. A śląsk to też a nawet bardziej kibice > > rozsądni. Więc siedź cicho i nie kompromituj naszej ukochanej > > drużyny > > W tym samym wątku jest post "Ja się Was zapytam jeszcze inaczej." Przeczytaj go > > sobie, bo nie chcę się powtarzać. > > Sam ziejesz nienawiścią do mnie i wyzywasz mnie od pajacy a masz pretensje do > innych, że targają nimi tak negatywne emocje. Jakie emocje spowodowały że > nazwałeś mnie pajacem? A może następnym razem obrażanie mnie już Ci nie > wystarczy i zechcesz mnie uderzyć? > > Twoje chuligaństwo polega na tym że Ty obrażasz innych przez internet, schowany > > za monitorem a chuligani obrażają na ulicy, stadionie lub gdziekolwiek indziej. Kibic nie przejmuj się to pewnie jakiś cwaniaczek z Lubina , ktory inaczej nie potrafi wyrazac swoich pogladow. BTW Nawet nie spodziewałem się że tak wiele radosci moze sprawic zwyciestwo Łęcznej. Brawo Górnik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 22.06.03, 15:09 Gość portalu: Erazmus napisał(a): > Kibic nie przejmuj się to pewnie jakiś cwaniaczek z Lubina , > ktory inaczej nie potrafi wyrazac swoich pogladow. BTW Nawet nie > spodziewałem się że tak wiele radosci moze sprawic zwyciestwo > Łęcznej. Brawo Górnik :-) Dzięki za dobre słowo. Widzisz sam. Człowiek chce podyskutować na forum przedstawić swój punkt widzenia a tutaj zamiast kontrargumentów to mięsem rzucają(jak na porządnych obywateli przystało). A do reszty to możemy jeszcze o tych siekierach podyskutować(ale już bez mięsa). I cały czas czekam na odpowiedzi porządnych obywateli na moje pytania zawarte w poscie "Ja się Was zapytam jeszcze inaczej." Bo widzę, że na tym forum same wzory moralności się pojawiają i z chęcią posłucham ich rad jak się obronić przed typami co mi chcą np. mój szalik odebrać? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie ... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 22.06.03, 16:01 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > Gość portalu: Erazmus napisał(a): > > > Kibic nie przejmuj się to pewnie jakiś cwaniaczek z Lubina , > > ktory inaczej nie potrafi wyrazac swoich pogladow. BTW Nawet nie > > spodziewałem się że tak wiele radosci moze sprawic zwyciestwo > > Łęcznej. Brawo Górnik :-) > > Dzięki za dobre słowo. > Widzisz sam. Człowiek chce podyskutować na forum przedstawić swój punkt > widzenia a tutaj zamiast kontrargumentów to mięsem rzucają(jak na porządnych > obywateli przystało). > > A do reszty to możemy jeszcze o tych siekierach podyskutować (ale już bez > mięsa). I cały czas czekam na odpowiedzi porządnych obywateli na moje pytania > zawarte w poscie "Ja się Was zapytam jeszcze inaczej." Bo widzę, że na tym > forum same wzory moralności się pojawiają i z chęcią posłucham ich rad jak się > obronić przed typami co mi chcą np. mój szalik odebrać? > > Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Pewnych osób nie da się przekonać. Próbowałem kiedyś przekonać zagorzałych antykibiców na pl.regionalne.wrocław i nic nie osiągnąłem. Na takich ludzi nie działają żadne argumenty a na fakty odpowiadają bo "w TVN pokazali ..." www.slaskwroclaw.pl IRC #wksslask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie -A NIE MÓWIŁEM? IP: *.pop.e-wro.net.pl 20.08.03, 15:59 A nie mówiłem? źródło onet.pl "...Krakowska policja poszukuje młodego mężczyzny, który minionej nocy w Nowej Hucie ugodził nożem 23-letniego mężczyznę. Ugodzony mimo reanimacji zmarł - poinformowała podkom. Sylwia Bober z zespołu prasowego małopolskiej policji. Jak podają świadkowie, napastnik przed zadaniem ciosu zadał pytanie, jakiej drużynie kibicuje ofiara. Po otrzymaniu odpowiedzi wymierzył cios - powiedziała podkom. Bober. Do zabójstwa doszło około północy z wtorku na środę na osiedlu Strusia w Nowej Hucie. Do stojących przed jednym z bloków trzech młodych mężczyzn podeszło dwóch innych. Jeden z przybyszów po krótkiej wymianie zdań zadał cios i zaczął uciekać. Uciekali również zaatakowani mężczyźni. Ugodzony nożem w klatkę piersiową 23- latek po przebiegnięciu kilkunastu metrów upadł. Wezwane natychmiast pogotowie przewiozło rannego do szpitala, gdzie zmarł..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie -A NIE MÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 17:28 I widzicie do czego prowadzi rozniecanie idiotycznych waśni między kibicami. Kibice POLARU, jak ich nazywacie "Leśne Dziadki", z nożami nie latają. Robią to natomiast kibice "jedynego prawdziwego klubu piłkarskiego, zasłużonego i z tradycjami" Śląska Wrocław. Panowie Erazmusie, Kibicu WKS i inni! Chcecie mieć (pośrednio) kogoś na sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wiecie co czeka Wrocław? Czytajcie -A NIE MÓW IP: *.pop.e-wro.net.pl 20.08.03, 17:48 Gość portalu: reno napisał(a): >Chcecie mieć > (pośrednio) kogoś na sumieniu? Ani trochę! Dlatego modlę się, aby we Wrocławiu był tylko jeden klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody kibic Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.e / 10.21.234.* 20.06.03, 13:21 No to co jeszcze pozostala tylko fuzja Slaska z Polarem ???????????? JA mam taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 20.06.03, 14:30 Gość portalu: mlody kibic napisał(a): > No to co jeszcze pozostala tylko fuzja Slaska z Polarem ???????????? > JA mam taka nadzieje Broń Boże każdy polski klub przed Grajeskim jak i przed Ptakiem. Za każdym razem gdy ten człowiek brał się za sponsoring , klub w którym był Grajek wpadał w poważne tarapaty : Lech , Widzew ... Grajkowi pewnie chodzi o tereny do przejecia na Zakrzowie stad takie zainteresowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Grajewski, kiedy wreszcie znikniesz z polskiej piłki? IP: *.insite.pl 20.06.03, 16:31 Wszyscy mają cię dość, grubasie. Sponsoruj sobie FC Swinewaldt z VI ligi niemieckiej, a od polskiej piłki z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errror od powietrza, wody i ognia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 16:40 oraz grajewskiego - ratuj nas panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szowi Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.kom / 10.105.12.* 20.06.03, 20:34 biedni wroclawianie jeszcze nie wiecie co was czeka rozpisujecie sie o hooliganach a powinniscie plakac ze do waszego miasta przybywa her gruba swinia grajewski ma wam dac 300 tys miesiecznie wiec pomnozcie sobie to razy 18% bo tyle po roku bedziecie mu musieli oddac najpierw zniszczy wam polar a potem slask i zostaniecie bez pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS WSPÓLCZUCIA IP: 62.233.195.* 21.06.03, 20:46 WSPÓLCZUJE KIBICOM POLARU. BO SRAJEK DOPROWADZI DO UPADKU KLUBU. ALE Z DRUGIEJ STRONY MY SIĘ GO POZBYWAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Widziałem film o Wdowczyku i Grajewskim :))) IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 22.06.03, 14:36 Dzisiaj w TVN7 był film o trenerze Wdowczyku. Był też epizod związany z Grajewskim. Mówię Wam Cymanek to pikuś przy nim. Sam Wdowczyk powiedział, że największym problemem polskiej piłki są działacze i ja się chyba z nim zgadzam. Rzadko kiedy któryś z nich przychodzi do klubu dla jego dobra. Przeważnie działacze w pierwszej kolejności dbają o dobro ale swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 24.06.03, 13:18 Mirosław Czesny rozmawiał też z Andrzejem Grajewskim. Wcześniej obaj panowie za sobą nie przepadali, ale wczoraj doszli do porozumienia. - Powiedziałem, że jeśli ma lepszy pomysł na uratowanie klubu, to gotów jestem zrezygnować - opowiada Czesny. - Usłyszałem, że Grajewskiemu też zależy na Widzewie, dlatego gotów jest współpracować. W najbliższym czasie spotkamy się i porozmawiamy o szczegółach. Więc chyba to jest kaczka dziennikarska o Grajewskim w Polarze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browar Re: Grajewski, Ludkowski i Leonowicz w Polarze? IP: *.mhp.com.pl 24.06.03, 17:57 Boże uchowaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Stowarzyszenie kibiców - dołącz do nas IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 25.06.03, 00:02 Witam Zaczynamy zbierac skladki na Stowarzyszenie Kibicow. Tymczasowym skarbnikiem jest Kwieciu . Liste osob ktore wplacily mozesz znalezc na stronie www.stowarzyszenie-kibicow.w.pl . Pozdro Erazmus www.slaskwroclaw.pl IRC #wksslask gg 1017982 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorek Grajewski: Mam dosyć piłki nożnej IP: 80.68.224.* 26.06.03, 13:29 Grajewski: Mam dosyć piłki nożnej Andrzej Grajewski na propozycję dalszej współpracy z Widzewem prezesowi Czesnemu odpowiedział, że nie zamierza Widzewowi przeszkadzać, ale też stracił chęć na jakąkolwiek pomoc. - Była propozycja spotkania, ale nie dojdzie do niego - stwierdza Grajewski. - Po wszystkich kłamstwach na mój temat straciłem serce do sprawy, która nazywa się piłka nożna. - Uważam, że wypełniłem swoje zdanie. Jakoś Scherfchen, Boldt, Włodarczyk, Mosór, Podbrożny nie domagają się w PZPN pieniędzy. Po prostu ja zawarłem z nimi umowy i płaciłem im. Roszczenia pozostałych to już nie moja sprawa. Grajewski mówi, że Piotr Włodarczyk nie bardzo kwapi się do powrotu do Łodzi. Dziś będzie na testach w Admirze Wacker. Jego sprawami zawodniczymi zajmuje się menedżer Mandziara. - Na razie biorę rozbrat z piłką nożną. Mam dosyć - dodaje Grajewski. – W Łodzi szybko zapomniano, że gdybym nie wpłacił 570 tys. złotych to w grudniu nie byłoby już Widzewa, bo PZPN nie potwierdziłby do klubu żadnego zawodnika. Nie wspomnę już o zimowych przygotowaniach w Niemczech i Turcji, na które wydałem znaczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś