Dodaj do ulubionych

DENTYSTA DZIECIĘCY !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:44
CZy zna ktoś dobergo dentystę dziecinnego z odpowiednim podejściem ?
Obserwuj wątek
    • joannakozubal Re: DENTYSTA DZIECIĘCY !!! 05.07.05, 19:03
      Tak, pisz na priva.
      • Gość: a Re: DENTYSTA DZIECIĘCY !!! IP: 131.165.141.* 06.07.05, 10:34
        Szpital im. j.Korczaka dr.Orzel
    • Gość: netka Re: DENTYSTA DZIECIĘCY !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 12:19
      ja polecam dr Agnieszkę Łakucewicz- Trojniak ( pzryjmuje w kamieńcu
      wroclawskim, telefonu nie pamietam, ale bedzie na pewno w książce tel. ), jesli
      dojazd nie stanowi problemu, to naprawde szczerze polecam. Bardzo cierpliwa,
      niesamowite podejście do dzieciaków, miła , sympatyczna.
      • joannakozubal Re: DENTYSTA DZIECIĘCY !!! 06.07.05, 21:14
        Jakie są ceny leczenia zębów u dzieci w ok. Wrocławia?
        Dzięki za info :)
    • Gość: mula Re: DENTYSTA DZIECIĘCY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:32
      ja ostatnio bylam z moim 2,5letnim dzieckiem na pl. Kromera, jesli chcesz dam
      dokaldne namiary.jest to stomatolog rodzinny, dwie kobiety i facet.Ja trafilam
      na kobiete. Gabinet super pzrystosowany dla dzieci, w trakcie leczenia puszczaja
      filmy na video, dzieckow szystko sobie wybiera:kolor plomby, fartuszka,
      narzedzi. na poczatku pabni doktor zrobila prawdziwe przedstawienie, o akzdym
      narzedziu opowiedziala bajke pokazala jak dziala. Pozcatek byl ok, potem juz po
      borowaniu corka wpadla w histerie, pani doktor kazala nam wyjsc i jakos sobie z
      nia ardzila. Ja slyszlalam tylko starszny placz i wolanie za mama, potem
      pzryszla jej do pomocy druga pani dokotr.Lamalam sie, czy nie wejsc, ale
      stwierdzilam, ze w koncu one sa profesjonalistakmi i wiedza, jak sobie ardzic z
      takimi pzrypadkami.balam sie, ze ejsliw ejde to juz niczego nie da sie zrobic,
      no a zab byl rozwiercony.Corka wyszla zaplakana, ale od arzu zapytala:A dostane
      balonik"Oczywiscie dostala, gdy mowie o anstepnej wizycie nie grymasi, mowi,ze
      juz nie ebdzie plakac. Zobaczymy, termin mamy za dwa tygodnie, bardzo dlugo tam
      sie czeka, sa oblozone.Jeden zab kosztuje 100 zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka