Dodaj do ulubionych

IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!!

IP: *.kom-net.pl 14.09.01, 20:49
Nie byłam na forum od 2 miesięcy, włączyłam kompuer z radosnym podnieceniem, a
tu tzw. niespodziwka. Forum wyrażnie schamiało!.
Nie dyskutujmy z niskodennymi osobnikami. Forum to nie wrestling.
Jedyna metoda to ignorować ich.
A wogóle, mam nadzieję ,że to nie jest jeszcze "niespodziewany koniec lata" -
także forumowego, czego Wam i sobie bardzo gorąco życzę...
Obserwuj wątek
    • Gość: spoden Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 21:25
      ich jest niewielu,tylko sobie nicki zmieniają!
      POZDR.
      • Gość: Nina Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: 213.76.92.* 14.09.01, 21:28
        Gość portalu: spoden napisał(a):

> ich jest niewielu,tylko sobie nicki zmieniają!
        > POZDR.

To bardzo interesujace!
        Pozdro
    • Gość: poeta Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 21:55
      cóż w każdej grupie sa że tak powiem elementy odśrodkowe
      • Gość: marsha Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.kask.net.pl 14.09.01, 21:57
        demolka Forum całkiem nieźle im idzie- zaczynam się zniechęcać do zaglądania
        tu,bo wiem,że znowu jakieś głupole bzdury wypisują... żałosne to,acz prawdziwe.

• Gość: natasha Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:02
          Taka cena za wolność słowa...
          • roberto65 Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! 14.09.01, 22:17
            Proponuję wszystkim forumowiczom nie reagować na wątki i wpisy dokonywane na
            naszym forum przez gościa ukrywającego adres *pl i "pajaca" Andzi, wpisującego
            się tu pod kilkunastoma nickami. Nic ich tak nie dobije jak niemożnaość
            podyskutowania sobie. Zapewnie będą nakręcać swoje wątki wpisując się we dwóch
            pod różnymi nickami, ale co nas forumowicżów to obchodzi. Niech dyskutują sobie
            na swoje "ambitne" tematy między sobą...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów poza tymi dwoma "pajacami"...
            • Gość: Snake Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:27
              roberto65 napisał(a):

> Proponuję wszystkim forumowiczom nie reagować na wątki i wpisy dokonywane na
              > naszym forum przez gościa ukrywającego adres *pl i "pajaca" Andzi, wpisującego
              > się tu pod kilkunastoma nickami. Nic ich tak nie dobije jak niemożnaość
              > podyskutowania sobie. Zapewnie będą nakręcać swoje wątki wpisując się we dwóch
              > pod różnymi nickami, ale co nas forumowicżów to obchodzi. Niech dyskutują sobie
              >
              > na swoje "ambitne" tematy między sobą...
              >
              > Pozdrawiam wszystkich forumowiczów poza tymi dwoma "pajacami"...

To wspaniala koncepcja!
              Robusiu! Jak zwykle powaliles nas swoim swietlistym intelektem.
              Dziekujemy Ci, o Skarbnico Madrosci!
              Pozdrawiamy Cie Poeto Forum!
              • Gość: Cygan Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 23:25
                Jest nas wiecej Roberto, ty pedalski madralo!
                • Gość: Bodzio Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:05
                  Duzo wiecej ty sralo madralo.Zawsze musi sie znalezc taki "klasowy
                  glupek".Ignorujmy wpisy tego geja ,ktory chce nam rozwalic Forum.
                  • Gość: gonzo Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 14:55
                    Co kurwy i geje jak sie podobaja moje nowe nicki cygan bodzio i gonzo? No co
                    tak nic nie gadacie? Jest nas tu na forum tylko trzech a i tak rozpierdolimy to
                    wasze zawszone zydowsko gejowskie forum
                    • Gość: Bodzio Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 15:01
                      Jak to trzech.Ja sam znam z kilkunastu wielbicieli robienia zametu. Strasznie
                      mnie bawia niektore zaangazowane odpowiedzi na wyssane z palca watki.
                      • Gość: Kriss Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:10
                        nie pierdol bodzio ja stary gej umie jeszcze kurwa liczyc i wiem ile jest tu
                        takich super kolesi z duzymi jajami jak ty czy januszek pl. znasz dobrze kurwa
                        mac januszka? On chyba nie jest z naszej parafi ale to nic wazne ze jest tak
                        jak i my gej i ze jest ladny i ma duze rozowe jadra takie jak ty. Za to was
                        chlopaki lublju. No to kurwa kiedy sie stykamy bo juz sie nie moge na was
                        doczekac
                        • Gość: Bodzio Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 15:15
                          Ja nie jestem gejem. Co sie uwziales? Mozesz mi to wytlumaczyc?
                        • Gość: hrabia Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.eu.org 15.09.01, 19:05
                          Do Krissa.

Krisiątko !!! Daj sobie siana z Twą "kulturą" srania w banię ( używam po raz
                          pierwwzy takiego sformułowania). Czy mama i tatuś wiedzą o Twych forumowych
                          wybrykac ? Zaczynasz mnie wkurzać.
                          • Gość: Kriss Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 19:09
                            Strasznie sie przejalem. Az caly drze z przerazenia.
                            • Gość: hrabia Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.eu.org 15.09.01, 19:14
                            • Gość: hrabia Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.eu.org 15.09.01, 19:14
                              I o to właśnie chodzi. Nie może4sz znać dnia i godziny. System jest łatwy do
                              namierzenia.
                              • Gość: Kriss Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 19:21
                                Jaki system,jakie namierzanie. Porabalo Cie Chlopie? Kto ma namierzac i po co?
                                Poki co mamy wolnosc slowa. Ikazdy moze pisac swoje opinie niezaleznie czy
                                tosie komus podoba. Nie robmy z tego Forumm jakiejs swietosci .Troche luzu.
                                • Gość: hrabia Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.eu.org 15.09.01, 19:27
                                  No coż ? Założymy się ?
                                  • roberto65 Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! 15.09.01, 19:36
                                    Hrabio, ja myślę, że po tym co dzisiaj te prostaki napisały na forum , ich
                                    kariera szybko sia na naszym forum zakończy !!! Najśmieszniejsze (oczywiście
                                    dla nas Hrabio, a nie dla tych "pajaców") jest to, że oni naprawdę myślą, że
                                    inetrnet jest na tyle anonimowy, że oni mogą bezkarnie wypisywać swoje głupoty
                                    i obrażać kogo popadnie na tym forum...
                                    Oni nie rozumieją, że jest ich dość prosto namierzyć i ukarać...
                                    A kara będzie bolesna, oj boolesna...

Nie my wymierzymy im karę, bo po co brudzić się takim "g...em"...
                                    Ich rodzice wezmą się za nich ostro i wybiją im prostackie zabawy z tyłka raz
                                    na zawsze !!!
                                • roberto65 Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! 15.09.01, 19:32
                                  Kriss vel Andzia vel 100 innych nicków - Ty "pajacu" nawet nie kontrolujesz sam
                                  co piszesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytuję twoje słowa: "i każdy może pisać swoje opinie niezależnie czy to się
                                  komuś podoba czy nie".

Acha - ty możesz sobie obrzucać błotem każdego kogo zechcesz ,ale już ja, Janek
                                  czy każdy inny forumowicz już nic nie powinien pisać na tym forum, bo wg ciebie
                                  są to puste posty i smęcenie...

Każdy może sobie pisać co chce na forum, każdy to znaczy ty i twój "przydupas"
                                  *pl, pozostałe osoby powinny się tu ni9e wpisywać, bo ich wpisy działąją wam na
                                  nerwy...

Gratuluję, zaczynam Cię lubieć, niezły tok rozumowania !!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: hrabia Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.eu.org 15.09.01, 19:37
                                    Roberto ! Zostaw dzieciak. Ma on problemy. Rozmawiałem z kolegą psychiatrą na
                                    jego temat. Stierdził, że to trudny i rzadki przypadek tzw."multus pojebantus".
                                    • Gość: jano Re: IGNOROWAĆ CHAMÓW !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 01:08
                                      cze))) ludzie!
                                      Nie pisałem przez tydzień, więc czas się odezwać.
                                      Roberto, wspaniała idea z tym olewaniem prymitywów.
                                      ALE: nie używajmy ich słownictwa. Wtedy może rzeczywiście odchwaścimy ździebko
                                      forum. A oni niech prowadzą pasjonujące monologi sami ze sobą.
                                      Pozdrawiam, Jano.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka