Dodaj do ulubionych

Tai chi we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.05, 18:13
darmowa reklama to skandal są lepsi i gorsi mi kazali zapłacić za taki artykuł
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: Tai chi we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:56
      Gazeta powinna napisać o wszystkich ośrodkach Tai chi we Wrocławiu, i tym na
      grabiszyńskiej i na Starogranicznej i pozostałych, a nie tylko o jednym.
      Zgadzam się z przedmówcą, darmowa reklama? trochę nie fair.
    • Gość: danny Re: Tai chi we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 08.07.05, 10:27
      Gość portalu: NORMALNY napisał(a):

> darmowa reklama to skandal są lepsi i gorsi mi kazali zapłacić za taki artykuł

a kto mówi, że oni nie zapłacili?
    • morfea Re: Tai chi we Wrocławiu 08.07.05, 12:29
      stowarzyszenie taoistycznego tai chi jest organizacja nie nastawiona na zysk,
      skladka za kwartal teraz to 69 zl!!!!!!! znacie tansze zajecia? instruktorzy
      prowadza je za darmo!!!!! placi sie za wynajem sali i inne koszty,
      starograniczna oprocz z lekka sekciarskiego nastawienia (kolor ubioru wymagany,
      filozofia etc...) tyle za miesiac bierzez. w stowaryszeniu mozecie c odziennie
      chodzic na zajecia, nie ma ograniczen ilosci! jestescie zawsse mile widziani!
      wiem, bo cwicze od dwoch lat, sa nastolatki i starsi ludzie, uczą instruktorzy
      tez niewidomych i chorych ludzi, a doktor z akademii medycznej robi badania i
      okazuje się, ze cwiczenie tai chi dobrze wplywa na gęstosć kości, także ani
      nikt na tym nie zarobi, tzn na tym artykule a raczej zyska ktos kto się zapisz
      i pocwiczy! po co ta zawisc i gadanie o pieniądzach? jeste sezon ogorkowy,
      gazeta musi o czyms pisac,a tu z korzyscia dla was! nie chcecie wiedziec,
      poznac, sprobowac? nie wy to moze ktos inny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka