Gość: NORMALNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.05, 18:13 darmowa reklama to skandal są lepsi i gorsi mi kazali zapłacić za taki artykuł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jakub Re: Tai chi we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:56 Gazeta powinna napisać o wszystkich ośrodkach Tai chi we Wrocławiu, i tym na grabiszyńskiej i na Starogranicznej i pozostałych, a nie tylko o jednym. Zgadzam się z przedmówcą, darmowa reklama? trochę nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Tai chi we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 08.07.05, 10:27 Gość portalu: NORMALNY napisał(a): > darmowa reklama to skandal są lepsi i gorsi mi kazali zapłacić za taki artykuł a kto mówi, że oni nie zapłacili? Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Tai chi we Wrocławiu 08.07.05, 12:29 stowarzyszenie taoistycznego tai chi jest organizacja nie nastawiona na zysk, skladka za kwartal teraz to 69 zl!!!!!!! znacie tansze zajecia? instruktorzy prowadza je za darmo!!!!! placi sie za wynajem sali i inne koszty, starograniczna oprocz z lekka sekciarskiego nastawienia (kolor ubioru wymagany, filozofia etc...) tyle za miesiac bierzez. w stowaryszeniu mozecie c odziennie chodzic na zajecia, nie ma ograniczen ilosci! jestescie zawsse mile widziani! wiem, bo cwicze od dwoch lat, sa nastolatki i starsi ludzie, uczą instruktorzy tez niewidomych i chorych ludzi, a doktor z akademii medycznej robi badania i okazuje się, ze cwiczenie tai chi dobrze wplywa na gęstosć kości, także ani nikt na tym nie zarobi, tzn na tym artykule a raczej zyska ktos kto się zapisz i pocwiczy! po co ta zawisc i gadanie o pieniądzach? jeste sezon ogorkowy, gazeta musi o czyms pisac,a tu z korzyscia dla was! nie chcecie wiedziec, poznac, sprobowac? nie wy to moze ktos inny! Odpowiedz Link Zgłoś