Dodaj do ulubionych

Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:08
"jawa" wracaj!!! Tego "wywiadu' nie da się czytać - autorka usiłuje dorobić
fakty do przygotowanej teorii! Nigdy więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: edziu Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: 81.219.115.* 10.07.05, 22:11
      mnie się wywiad bardzo podobał, nie tęsknię z Jawą a pani Ania jest świetna,
      swoją drogą to skandal żeby klub tak zwlekał z rozmowami z zawodnikiem który
      jest jego symbolem
      • Gość: MaG Ale miejsce symboli jest na półce ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:09
        Zielony jest super i Jego wkład w Wielki Śląsk jes nie do podważenia.
        Ale "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejśc...". Dla Maćka ten czas już chyba
        nastał, powinien zostać w klubie jako np. spec od scoutingu, ale do drużyny to
        już bym go chyba nie chciał...
    • Gość: jaca Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:38
      tragedia ten wywiad!
      • Gość: YTONG Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.chello.pl 11.07.05, 10:02
        WYWIAD DOSTOSOWANY DO POZIOMY ZAWODNIKA! JEDNO I DRUGIE DO ......
        • Gość: jodła Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.ARMnet.Torun.PL 11.07.05, 10:46
          szkoda kasy dla zieliny, on jest za drogi.lepiej za jego kaSĘ ZATRUDNIĆ TRZECH
          LUB CZTERECH ZAWODNIKÓW MLODYCH KLASY CHANASA,SZLACHTOWICZA ITP. PRZECIEŻ JEGO
          OSTATNIE DWA SEZONY TO KOMPROMITACJA. FACET GDY TYLKO MIAŁ OKAZJĘ TO JUZ CHCIAŁ
          UCIEC DO NIEMCÓ W, ALE I ONI UZNAli że sie juz nie nadaje. a co do przywiązania
          do klubu to niech zielony dziękuje Bogu . GDYBY ZIELONY BYŁ UCZCIWY WOBEC KLUBY
          TO SAM BY OŚWIADCZYŁ ,ŻE JUŻ JEST ZA SŁABY DO GRY W KLUBIE KTORY CHCE O COŚ
          WALCZYĆ- NO CHYBA ŻE ZIELONY CHCE ABY KLUB WALCZYL O UTRZYMANIE. POZDRAWIAM
          • Gość: kibic Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.magma-net.pl 11.07.05, 11:14
            "ZAWODNIKÓW MLODYCH KLASY CHANASA,SZLACHTOWICZA" buhahahahaa a jaka to
            klasa???przeciez oni reprezentują koszykarskie DNO! Więc nie wypisuj tego typu
            herezji!
            • Gość: ziom Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.05, 19:23
              kibic>>>nie mam nic do macka ale DNO to jestes ty baranie a szlachta i hasan i
              tak maja wazne kontrakty wiec pozostanie zielonego nie ma nic wspolnego z nimi
              nie pozdrawiam
          • Gość: Livestrong Droga Jodło :/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:49
            Jodła Jodła Jodła...... eh. Czy ty jestes taka głupia czy tylko udajesz??
            niemcy wcale nie uznali że Maciej jest za słaby.... on sam zrezygnował żeby
            wybrać slask.... a co do boga to ty sie raczej do niego modl byś jakas mądrąsc
            dostała,bo sama sie kompromitujesz............ Szlachotowicz ha ha ha <lol2>
            zlituj sie nade mna! błagam !! Ilez ten chłopak grał w tym sezonie...?? Złamał
            reke i kij nie grał juz.... A po za tym jak ci tak zalezy to masz
            przeciez "wysmienitego" koszykarza pana Hajnsza :D oh tak! A po za tym Maciek
            nie ma AZ tak duzo kasy za kontrakt.... taki Domino krzyczy wiecej.... wiec
            nastepnym razem podaruj sobie jakies teksty jezeli NIE znasz sie na koszykówce!
        • Gość: Livestrong! Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:45
          Ytong naucz sie pisać POZIOM sie pisze nie POZIOMY.............. eh wez sie
          lepiej nie wpisuj. wywiad jak wywiad niektore pytania troche głupie inne fajne
          ale ty człowieku sie opanuj..... widac ze kibol...... :/
    • Gość: ani_mal Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:23
      Maciek musi grać w Śląsku, a potem powinien być II trenerem, w kolejnych latach
      I lub kierownikiem zespołu, w każdym bądź razie zawsze w Śląsku. I to nawet nie
      chodzi o to co zrobił dla tego klubu i miasta bo to jest bezsprzeczne, on jest
      po prostu Śląskiem, jego częścią, nie ma takiego 2-go zawodnika we Wrocławiu
      nie tylko w Śląsku ale w żadnym klubie. Maciek jest jak Warzycha dla Ruchu czy
      Panatinaikosu. Maciek jestesmy z Tobą!!!.
      CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA

PS Do działaczy : Nie dajcie Mu się teraz gdzies tułać po kraju czy świecie, to
      byłoby bez sensu. Młodzi od niego jeszcze wiele się nauczą, a kibice kupią
      wiele koszulek z nadrukiem Zieliński.
      • Gość: kibic2 Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.mfs.com 12.07.05, 06:05
        Co zrobil dla miasta? A tak, otworzyl knajpe.
    • Gość: Zoik Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: 81.219.115.* 26.07.05, 14:09
      Wywiad jak każdy wywiad. Fajnie, że ZIELONY chce z kimś rozmawiać. On ma opinię
      nieskorego do zwierzeń. Gratuluję skłonienia Maćka do tak szczerej
      rozmowy.Jawie pewnie nie udałoby się.Ciebie lubię czytać, a do Jawy nic nie
      mam.
      Kosynier,jaca i YTONG - brak mi słów. Panowie!może jakieś kursy wieczorowe, bo
      to co sobą prezentujecie przeraża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka