Gość: kosynier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:08 "jawa" wracaj!!! Tego "wywiadu' nie da się czytać - autorka usiłuje dorobić fakty do przygotowanej teorii! Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edziu Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: 81.219.115.* 10.07.05, 22:11 mnie się wywiad bardzo podobał, nie tęsknię z Jawą a pani Ania jest świetna, swoją drogą to skandal żeby klub tak zwlekał z rozmowami z zawodnikiem który jest jego symbolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Ale miejsce symboli jest na półce ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 10:09 Zielony jest super i Jego wkład w Wielki Śląsk jes nie do podważenia. Ale "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejśc...". Dla Maćka ten czas już chyba nastał, powinien zostać w klubie jako np. spec od scoutingu, ale do drużyny to już bym go chyba nie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 00:38 tragedia ten wywiad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YTONG Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.chello.pl 11.07.05, 10:02 WYWIAD DOSTOSOWANY DO POZIOMY ZAWODNIKA! JEDNO I DRUGIE DO ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodła Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.ARMnet.Torun.PL 11.07.05, 10:46 szkoda kasy dla zieliny, on jest za drogi.lepiej za jego kaSĘ ZATRUDNIĆ TRZECH LUB CZTERECH ZAWODNIKÓW MLODYCH KLASY CHANASA,SZLACHTOWICZA ITP. PRZECIEŻ JEGO OSTATNIE DWA SEZONY TO KOMPROMITACJA. FACET GDY TYLKO MIAŁ OKAZJĘ TO JUZ CHCIAŁ UCIEC DO NIEMCÓ W, ALE I ONI UZNAli że sie juz nie nadaje. a co do przywiązania do klubu to niech zielony dziękuje Bogu . GDYBY ZIELONY BYŁ UCZCIWY WOBEC KLUBY TO SAM BY OŚWIADCZYŁ ,ŻE JUŻ JEST ZA SŁABY DO GRY W KLUBIE KTORY CHCE O COŚ WALCZYĆ- NO CHYBA ŻE ZIELONY CHCE ABY KLUB WALCZYL O UTRZYMANIE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.magma-net.pl 11.07.05, 11:14 "ZAWODNIKÓW MLODYCH KLASY CHANASA,SZLACHTOWICZA" buhahahahaa a jaka to klasa???przeciez oni reprezentują koszykarskie DNO! Więc nie wypisuj tego typu herezji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.05, 19:23 kibic>>>nie mam nic do macka ale DNO to jestes ty baranie a szlachta i hasan i tak maja wazne kontrakty wiec pozostanie zielonego nie ma nic wspolnego z nimi nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livestrong Droga Jodło :/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:49 Jodła Jodła Jodła...... eh. Czy ty jestes taka głupia czy tylko udajesz?? niemcy wcale nie uznali że Maciej jest za słaby.... on sam zrezygnował żeby wybrać slask.... a co do boga to ty sie raczej do niego modl byś jakas mądrąsc dostała,bo sama sie kompromitujesz............ Szlachotowicz ha ha ha <lol2> zlituj sie nade mna! błagam !! Ilez ten chłopak grał w tym sezonie...?? Złamał reke i kij nie grał juz.... A po za tym jak ci tak zalezy to masz przeciez "wysmienitego" koszykarza pana Hajnsza :D oh tak! A po za tym Maciek nie ma AZ tak duzo kasy za kontrakt.... taki Domino krzyczy wiecej.... wiec nastepnym razem podaruj sobie jakies teksty jezeli NIE znasz sie na koszykówce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livestrong! Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:45 Ytong naucz sie pisać POZIOM sie pisze nie POZIOMY.............. eh wez sie lepiej nie wpisuj. wywiad jak wywiad niektore pytania troche głupie inne fajne ale ty człowieku sie opanuj..... widac ze kibol...... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani_mal Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 11:23 Maciek musi grać w Śląsku, a potem powinien być II trenerem, w kolejnych latach I lub kierownikiem zespołu, w każdym bądź razie zawsze w Śląsku. I to nawet nie chodzi o to co zrobił dla tego klubu i miasta bo to jest bezsprzeczne, on jest po prostu Śląskiem, jego częścią, nie ma takiego 2-go zawodnika we Wrocławiu nie tylko w Śląsku ale w żadnym klubie. Maciek jest jak Warzycha dla Ruchu czy Panatinaikosu. Maciek jestesmy z Tobą!!!. CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA PS Do działaczy : Nie dajcie Mu się teraz gdzies tułać po kraju czy świecie, to byłoby bez sensu. Młodzi od niego jeszcze wiele się nauczą, a kibice kupią wiele koszulek z nadrukiem Zieliński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic2 Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: *.mfs.com 12.07.05, 06:05 Co zrobil dla miasta? A tak, otworzyl knajpe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoik Re: Maciej Zieliński: Chcę grać w Śląsku IP: 81.219.115.* 26.07.05, 14:09 Wywiad jak każdy wywiad. Fajnie, że ZIELONY chce z kimś rozmawiać. On ma opinię nieskorego do zwierzeń. Gratuluję skłonienia Maćka do tak szczerej rozmowy.Jawie pewnie nie udałoby się.Ciebie lubię czytać, a do Jawy nic nie mam. Kosynier,jaca i YTONG - brak mi słów. Panowie!może jakieś kursy wieczorowe, bo to co sobą prezentujecie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś