Gość: Marus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 08:25 Czy ktoś zna dobrego lekarza robiącego odtrucie alkoholowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coda Re: help!!! IP: *.cbk.pan.wroc.pl 13.08.02, 11:52 moj tato wyleczyl sie na korzeniowskiego, ale nie jestem pewna czy to tam przeprowadzane sa odtrucia czy tam idziesz na terapie dopiero po odtruciu organizmu robia straszne pranie mozgu ale jak ktos jest w takim stanie to juz chyba nie ma innego wyjscia pozdr i powodz coda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: help!!! IP: *.igo.wroc.pl 13.08.02, 14:54 Nie jest wcale tak tragicznie, byłem tam, leczyłem się a dzisiaj nie piję już lub dopiero - jak kto woli 411 dni. Czuję się wyśmienicie. Bez procentów też można żyć. Spróbujcie. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: help!!! 13.08.02, 16:17 Gość portalu: Marus napisał(a): > Czy ktoś zna dobrego lekarza robiącego odtrucie alkoholowe? W kazdej gazecie znajdziesz ogloszenia.Ja korzystalem z uslug ALKOMEDU.Podaje tel.kom.601700161,lek.anest.Jacek Piechocinski.Dyskretnie,szybko,troche drogo,ale jak jestes w potzrebie to musisz.Przyjezdza blyskawicznie jak tylko zadzwonisz.Przygotuj sobie lozko i nad nim cos do podwieszenia kroplowki.Powodzenia.Jak dobrze,ze ja to mam juz za soba. Odpowiedz Link Zgłoś