adag 27.07.05, 13:26 Czy możecie mi polecić dobrego pediatrę we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algadak Re: Pediatra Wrocław 27.07.05, 14:36 dr Marek Michalski ordynator szpitala im. Korczaka, super lekarz, oaza spokoju i przesympatyczny człowiek, przyjmuje tylko wizyty domowe nr tel. 601 750 304 Odpowiedz Link Zgłoś
fazutan Re: Pediatra Wrocław 21.02.06, 22:50 Zapraszam na stronę dr Marka Michalskiego - pediatra.gong.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pchliczek Re: Pediatra Wrocław 28.07.05, 13:07 Adag nie byłam u tej pediatry jeszcze ale na pewno pójdę bo właśnie rehabilitantka, która przychodzi do mojego synka powiedziała, że to wg niej jeden z najlepszych pediatrów we Wrocławiu - pani Adrianna Pietraszkiewicz - przyjmuje w Promyku i gdzieś jeszcze zajmuje się zaburzeniami, wadami rozwoju, ma sporą wiedzę neurologiczną i jest dobrym pediatrą, ponoć bada dziecko ok 40 min i bardzo dokładnie, potrafi doradzić jak pielęgnować itp. Piszę to co usłyszałam od rehabilitantki ale na pewno następnym razem jak będziemy szli do pediatry pójdę właśnie do niej by się przekonać czy jest taka dobra :)) p. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: Pediatra Wrocław 23.02.06, 16:05 dr Joanna Koralewska , przyjmuje na Abrahama 38b , wizyta 40 zł, tel 071 368 19 19 Odpowiedz Link Zgłoś