Dodaj do ulubionych

Ostrzegam "Idee"

IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.08.05, 08:10
Jeśli "Idea" zmieni nazwę i logo na "Orange" natychmiast zlikwiduje wszystkie
pięć telefonów, które ja i moja rodzina mamy u tego operatora. Mam dość
francuszczyzny w Polsce!
Obserwuj wątek
    • mirai Re: Ostrzegam "Idee" 03.08.05, 10:10
      No to kiedy je wyrzucasz?

--
      Mirai, pierwsza, jedyna, niepowtarzalna
      12 latka no 1. on p.r.a
      Proud Member of S.W.A.T. & Woosh Club
      • Gość: ziutek Re: Ostrzegam "Idee" IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.08.05, 10:54
        Zmienię operatora oczywiście na Plusa lub Erę. Telefony są jeszcze w porzo.
        • Gość: ٭٭٭٭lolo٭٭٭٭ Re: Ostrzegam "Idee" IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 03.08.05, 11:00
          Era to bedzie T-Mobile a Plus...kurcze wylecialo mi z glowy!
          W kazdym badz razie kazda z nich zmieni nazwe i logo z czasem.
          • Gość: Abraxas Re: Ostrzegam "Idee" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:09
            Plus to chyba Vodafone
    • ckodwro Re: Ostrzegam "Idee" 03.08.05, 12:20
      hehe, jak przemezałem calutką Wyspe z Londynu do północnej Szkocji i z powrotem
      to telefon sam wyszukiwał operatora i miałem wszystkich wyżej wymienionych:
      Orange, Vodafone, T-Mobile, O-2:)
      • Gość: JA Re: Ostrzegam "Idee" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:54
        Też nie chcę francuzów!!! Poza tym Idea ma płacić fracetelecom za używanie
        nazwy orange! To jakiś kabaret! Wszystkie francuskie firmy działające w Polsce
        wyrządziły tylko szkody! Czy nikt tego nie widzi?
    • Gość: buntownik orange NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:11
      Dość franc w Polsce! Potrzebna demonstracja w Warszawie
      • Gość: pikuś Re: orange NIE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.08.05, 16:16
        Cos w tym jest. Mója londyńska komórka (one2one czyli T-mobile) łapana jest w
        Polsce przez Ere. Jeśli nie podniosą opłat to mnie pikuś. Z drugiej strony
        zastanawiam się, ile trzeba wziąć łapówy, żeby pozbywać sie tak tradycyjnych
        nazw jak Idea, Plus, Era i jeszcze zapłacić potężną kasę za nowe nazwy. Co
        prawda w wielu dziedzinach jesteśmy zadupiem Europy (np. drogi) ale nasza
        polska telfonia komórkowa to lider w Europie jeśli chodzi o ilość abonentów.
        Czy jest zatem inny powód dla promocji Orange, Voodafone i T-mobile w Polsce
        oprócz łapówy dla prezesów i zarządu spółek?
        • Gość: antoni Re: orange NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:32
          Kto dopuszcza do tego że Polskie firmy wykupują francuzI. Dosyć!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka