Gość: ziutek IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.08.05, 05:38 Przetrwał komunę - z katolandem nie dał rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Poległ kabaret Olgi Lipińskiej 31.08.05, 06:10 Nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem, ze Olga Lipińska walczy z chorobą nowotworową i to jest powód zawieszenia działalnści kabaretu. Życzmy jej dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano niestety :-( IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 31.08.05, 06:11 Cześć Jego Pamięci - jeden z niewielu inteligentnych programó w TVP..szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kklement I bardzo dobrze ! Ostatnimi laty to było już dno. 31.08.05, 07:08 Dawno temu kabaret Olgi Lipińskiej był śmieszny i inteligentny. To, co produkowała ta kobieta w ostatnich latach, było po prostu ŻENUJĄCE. Propaganda podawana w niesamowicie prymitywny sposób, okraszona niewielką dawką humoru na poziomie niedorozwiniętego przedszkolaka. Powiem szczerze - nawet gdyby poglądy pani Lipińskiej akurat były zbieżne z moimi, to moja ocena "kabaretu" ( biorę w cudzysłów, bo trudno nazwać to badziewie kabaratem ) byłaby taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t szkoda IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 31.08.05, 07:55 ogladalem "ale plama". sciagneli. ogladalem kabaret olgi lipinskiej. sciagneli. ale na szczescie jest "w kopydlowie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: I bardzo dobrze ! Ostatnimi laty to było już IP: 194.204.171.* 31.08.05, 10:09 kklement nie chcę atakować ciebie tylko formę twojego postu. Sądzę, że brakuje w nim słowa "moim zdaniem" lub coś w tym stylu. Pojęcie dna w przypadku sztuki jest bardzo wzgledne i zależy od zdolności rozumienia obcujacego ze sztuką. Ważny jest również punkt odniesienia. Jestem przekonany, że jeśli ten punkt leży głeboko pod dnem, to dno wydaje się nieosiagalną wyżyną. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Kabaret to "sztuka" ???? 31.08.05, 10:26 Widać, że słowo "sztuka" przeżywa ciężkie czasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestor Re: I bardzo dobrze ! Ostatnimi laty to było już IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.08.05, 14:00 > Sądzę, że brakuje > w nim słowa "moim zdaniem" lub coś w tym stylu. A czyim niby zdaniem jest ta wypowiedz??? Po co dodawac cos, co jest oczywiste??? Nie poprzestawialo Ci sie cos, Pikus? Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: I bardzo dobrze ! Ostatnimi laty to było już 31.08.05, 10:35 kklement napisał: > To, co produkowała ta kobieta w ostatnich latach, było po prostu ŻENUJĄCE. kklement - to forum i wiele dyskusji w których bierzesz udział też jest ŻENUJĄCYCH a jakoś ci to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
e-emilka W Polsce nie ma jeszcze wolności słowa 31.08.05, 08:20 To jest kabaret legenda. A raczej był. Drwił ze wszystkich i pokazywał w satyrze naszą naturę i skłonności. Ziutek napisał trafnie. Komunę przetrwał ale obecnych władz nie. Od wielu lat był coraz krótszy i nadawany w coraz to dziwniejszych porach. Niech się nikomu nie wydaje że mamy w Polsce wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: Poległ kabaret Olgi Lipińskiej i dobrze.... 31.08.05, 08:23 ... bo głupie to było niemiłosiernie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Poległ kabaret Olgi Lipińskiej i dobrze.... IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.08.05, 09:13 Now wiesz, jednych bawi jak się dwie panie tarzają w błocie, a innych kabaracik. Szkoda, że błoto dominuje. Czy Olga Lipińska jest rzeczywiście chora? Napiszcie, jeśli ktoś ma sprawdzone wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: Poległ kabaret Olgi Lipińskiej i dobrze.... 31.08.05, 14:12 Gość portalu: kaktus napisał(a): > Now wiesz, jednych bawi jak się dwie panie tarzają w błocie, a innych > kabaracik. Szkoda, że błoto dominuje. > Czy Olga Lipińska jest rzeczywiście chora? Napiszcie, jeśli ktoś ma sprawdzone > wiadomości. No tak ale Kabaret Olgi Lipińskiej niewiele różnił się od rzucania się tortami na scenie i tarzania się w błocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: TVP wchodzi na salony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 14:30 Dworaków zatrudnili. Odpowiedz Link Zgłoś